Aannemer voor een verbouwing of renovatie van uw huis

Of u nu een nieuwe dakkapel plaatst of het huis energieneutraal maakt: een verbouwing van uw huis is een flinke klus die u het liefst zo efficiënt mogelijk wilt aanpakken. Vertrouw daarom op de kennis en ervaring van 040 Aannemer. Bij het verbouwen van een huis of een kleine verbouwing, zoals de zolder, is een aannemer geen overbodige luxe. Hierdoor wordt uw project tot in de details goed geregeld.

040 Aannemer offerte aanvragen

040 Aannemer is dé aannemer voor een verbouwing of renovatie van uw huis. Van een kleine klus, zoals het verbouwen van een zolder, tot een compleet verbouwproject, onze vakmensen kunnen uw verbouwing planmatig en efficiënt uitvoeren.

Gaat u binnenkort uw huis renoveren of verbouwen? Neem gerust contact met ons op.

Wat doet een aannemer bij een verbouwing?

Veel mensen zien als een berg op tegen een verbouwing. Logisch, u krijgt te maken met verschillende partijen, komt voor belangrijke keuzes te staan én u moet voldoen aan bepaalde regels. Een aannemer kan u tijdens uw verbouwing veel werk uit handen nemen. Hij is namelijk verantwoordelijk voor de coördinatie van het project.

Hij stuurt vakmensen, zoals timmerlieden en loodgieters aan, ziet toe op de planning en het vastgestelde budget, en is op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving. Daarnaast is een aannemer het eerste aanspreekpunt, zodat voor u als opdrachtgever alles overzichtelijk blijft.

Wat zijn de voordelen van een aannemer?

Wij hebben voor u de vijf grootste voordelen van het inhuren van een aannemer voor het verbouwen op een rijtje gezet:

 1. Vakmensen aan het werk
 2. Efficiënter verbouwproces
 3. Een vast aanspreekpunt
 4. Kennis van de laatste wet- en regelgeving rondom verbouwen
 5. Kosten overzichtelijk bij elkaar

Wat kost een verbouwing?

Omdat geen verbouwing hetzelfde is, kunnen de kosten voor een verbouwing enorm uiteenlopen. De prijs is sterk afhankelijk van het soort verbouwproject, de vakmensen die u inhuurt en de materialen die u gebruikt.

Wilt u een nieuwe aanbouw? Dan bent u over het algemeen duurder uit dan wanneer het toilet wordt gerenoveerd.

Om u een richtlijn te geven, geven we de gemiddelde prijzen van een aantal veelvoorkomende verbouwingen.

 

Soort verbouwing: Gem. prijs, incl. montage:
Toilet € 3.500,- tot € 5.000,-
Zolder € 7.500,- tot € 25.000,-
Badkamer € 12.000,- tot € 25.000,-
Aanbouw € 20.000,- tot € 40.000,-
Complete verbouwing huis € 30.000,- tot € 150.000,-

 

040 Aannemer maakt altijd scherpe prijsafspraken met zijn klanten. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Het plannen van uw verbouwing

Veel voorkomende verbouwingen zijn: het opknappen van badkamers en toiletten, het samenvoegen van de keuken en woonkamer en het verbouwen van de zolder. Deze aanpassingen leveren veel woongenot op. En soms zijn ze ook gewoon nodig!

Heeft u bijvoorbeeld net een nieuw huis gekocht en is de badkamer niet meer van deze tijd? Dan biedt een verbouwing de uitkomst.

Een verbouwing is echter zelden een kleine ingreep en het gaat vaak om grote bedragen. Daarom beginnen wij altijd met een planning.

Samen met u overleggen we over wat er gedaan moet worden en wat de opleverdatum is. Meestal kunnen we dan al een goede inschatting geven of deze wensen realistisch zijn en aan welke kosten u moet denken.

Een strakke planning zorgt er niet alleen voor dat de taken op het juiste tijdstip uitgevoerd worden. Ook beramen we de totale kosten en bekijken we welke vakmensen nodig zijn om de klus te klaren.

En maakt u zich geen zorgen: onze aannemers geven eerlijk advies en assisteren u tijdens het gehele proces, zodat elke euro goed besteed wordt.

Op welke locaties zijn jullie actief als aannemer?

Wij zijn onder andere actief op de volgende locaties:

040 Aannemer: voor grote en kleine verbouwingen

040 Aannemer is dé specialist op het gebied van verbouwingen en renovaties in Zuidoost-Brabant. Maar ook voor onderhoud kunt u op ons rekenen.

Met een vast team van professionals hebben wij de afgelopen jaren verschillende verbouwingen uitgevoerd. Van kleine klussen, zoals het leggen van een nieuwe vloer en het doortrekken van kabels, tot het realiseren van een aanbouw of het renoveren/verbouwen van een zolder. Niets is ons te gek. Ook aannemer voor een dakkapel of als aannemer voor het verbouwen van een zolder kunnen wij u ondersteunen.

Kiest u 040 Aannemer voor uw verbouwing, dan bent u verzekerd van een efficiënt bouwproces. Bij ons vindt u alles onder één dak. Wij regelen vakmensen, zoals tegelzetters, stukadoors, metselaars en elektriciens en zorgen, wanneer u dat wilt, voor A-kwaliteit materialen.

Neem contact op met 040 Aannemer

Gaat u binnenkort bijvoorbeeld uw zolder verbouwen of renoveren en zoekt u een aannemer? 040 Aannemer denkt graag met u mee en laat zien wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact met ons op via 040-2051882 of vul het onderstaande contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Angelique Bakker

  Gekozen voor 040 aannemer vanwege de uitstraling en prijs, allebei prima. De zolder is in sneltempo verbouwd door de jongens, dakramen erin, dakkapel achterzijde. Nieuwe wanden, deuren, electra en een nieuwe ketel. Daarna alles net gestukadoord. Binnen de afgesproken tijd en prijs. Goed bedrijf om mee in zee te gaan, betrouwbaar.

  Familie Verschuren

  Na een oriënterend gesprek een offerte laten maken door 040 aannemer. De offerte viel binnen ons budget, dus besloten de klus te gunnen aan de firma. De doorlooptijd van 3 weken werd exact gehaald, het contact met uitvoerder en personeel als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, kortom een aanrader.

  Fam Veldhoven

  Na nieuws over subsidie bij isolerende maatregelen hebben we besloten voor nieuwe kozijnen te kiezen, we kwamen zo uit bij 040 aannemer veldhoven/eindhoven. We hebben gekozen voor houten kozijnen. We zijn zeer tevreden over zowel de kwaliteit van de kozijnen als het geleverde werk. Bij een volgende klus zullen we zeker weer een beroep doen op 040 aannemer.

  Recente projecten

  Gerelateerde projecten

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×