Aannemer verbouwing

Of u nu een nieuwe dakkapel plaatst of het huis energieneutraal maakt: een verbouwing is een flinke klus die u het liefst zo efficiënt mogelijk wilt aanpakken. Vertrouw daarom op de kennis en ervaring van 040 Aannemer.

040 Aannemer is dé aannemer voor een verbouwing. Van een kleine klus tot een compleet verbouwproject, onze vakmensen kunnen uw verbouwing planmatig en efficiënt uitvoeren.

Gaat u binnenkort renoveren of verbouwen? Neem gerust contact met ons op.

Wat doet een aannemer?

Veel mensen zien als een berg op tegen een verbouwing. Logisch, u krijgt te maken met verschillende partijen, komt voor belangrijke keuzes te staan én u moet voldoen aan bepaalde regels. Een aannemer kan u tijdens uw verbouwing veel werk uit handen nemen. Hij is namelijk verantwoordelijk voor de coördinatie van het project.

Hij stuurt vakmensen, zoals timmerlieden en loodgieters aan, ziet toe op de planning en het vastgestelde budget, en is op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving. Daarnaast is een aannemer het eerste aanspreekpunt, zodat voor u als opdrachtgever alles overzichtelijk blijft.

Lees meer over het werk van een aannemer in ons blog.

Wat zijn de voordelen van een aannemer?

Wij hebben voor u de vijf grootste voordelen van het inhuren van een aannemer op een rijtje gezet:

  1. Vakmensen aan het werk
  2. Efficiënter verbouwproces
  3. Een vast aanspreekpunt
  4. Kennis van de laatste wet- en regelgeving rondom verbouwen
  5. Kosten overzichtelijk bij elkaar

Wat kost een verbouwing?

Omdat geen verbouwing hetzelfde is, kunnen de kosten voor een verbouwing enorm uiteenlopen. De prijs is sterk afhankelijk van het soort verbouwproject, de vakmensen die u inhuurt en de materialen die u gebruikt.

Wilt u een nieuwe aanbouw? Dan bent u over het algemeen duurder uit dan wanneer het toilet wordt gerenoveerd.

Om u een richtlijn te geven, geven we de gemiddelde prijzen van een aantal veelvoorkomende verbouwingen.

 

Soort verbouwing: Gem. prijs, incl. montage:
Toilet € 3.500,- tot € 5.000,-
Zolder € 7.500,- tot € 25.000,-
Badkamer € 12.000,- tot € 25.000,-
Aanbouw € 20.000,- tot € 40.000,-
Complete verbouwing huis € 30.000,- tot € 150.000,-

 

040 Aannemer maakt altijd scherpe prijsafspraken met zijn klanten. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

040 Aannemer: voor grote en kleine verbouwingen

040 Aannemer is dé specialist op het gebied van verbouwingen en renovaties in Zuidoost-Brabant. Maar ook voor onderhoud kunt u op ons rekenen.

Met een vast team van professionals hebben wij de afgelopen jaren verschillende verbouwingen uitgevoerd. Van kleine klussen, zoals het leggen van een nieuwe vloer en het doortrekken van kabels, tot het realiseren van een aanbouw of het renoveren van een zolder. Niets is ons te gek.

Kiest u 040 Aannemer voor uw verbouwing, dan ben je verzekerd van een efficiënt bouwproces. Bij ons vindt u alles onder één dak. Wij regelen vakmensen, zoals tegelzettersstukadoors, metselaars en elektriciens en zorgen, wanneer u dat wilt, voor A-kwaliteit materialen.

Contact

Gaat u binnenkort verbouwen of renoveren en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? 040 Aannemer denkt graag met u mee. Neem gerust contact met ons op via 040-2051882 of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Angelique Bakker

Gekozen voor 040 aannemer vanwege de uitstraling en prijs, allebei prima. De zolder is in sneltempo verbouwd door de jongens, dakramen erin, dakkapel achterzijde. Nieuwe wanden, deuren, electra en een nieuwe ketel. Daarna alles net gestukadoord. Binnen de afgesproken tijd en prijs. Goed bedrijf om mee in zee te gaan, betrouwbaar.

Henk en Jan

Ons oude dak was toe aan vernieuwing, na diverse offertes te hebben opgevraagd gekozen voor 040 aannemer, vanwege dat zij alles voor ons in 1 hand konden uitvoeren. We hebben een prachtig nieuw dak met dakramen waardoor alles mooi licht is geworden. Bedankt en tot de volgende klus.

Heer de Beer

Door 040 de toilet en badkamer laten verbouwen, je kunt meteen merken dat ze in badkamers/toiletten thuis zijn, verstand van zaken en goed advies. Het eigen personeel is betrouwbaar en netjes, maar ook de zzpers die voor deze firma werken zijn erg nauwkeurig en precies, zoals de stucadoor en tegelzetter. Goed tevreden en blij met het resultaat.

Recente projecten

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×