Aannemer Waalre

Heeft u plannen om te gaan (ver)bouwen in of rondom Waalre? Neem dan contact op met 040 Aannemer voor een offerte op maat. Het maakt niet uit of u in Aalst, Voldijn of Ekenrooi woont. Wij komen in de gehele gemeente!

040 Aannemer offerte aanvragen

Ieder bouwproject is anders, het resultaat echter niet. Dat is – als het aan ons ligt – namelijk altijd goed! Dankzij een hechte samenwerking binnen de 040 Groep werken wij dan ook met een vast team aan ervaren én gepassioneerde vaklieden. Van metselwerk tot timmerwerk, van tegelwerk tot kozijn en van aannemer voor uw dakkapel tot nieuwe badkamer: 040 Aannemer staat voor u klaar.

U kunt bij ons terecht voor zowel onderhoudaanbouw als verbouwingen. Wij zijn gespecialiseerd in de combinatie begeleiding en uitvoering.

Een mooi en vakkundig eindresultaat gegarandeerd.

Aannemer in Waalre en omstreken

Als bouwbedrijf in Waalre loopt 040 Aannemer al flink wat jaren rond in het wereldje. Daardoor kunt u rekenen op een flexibele aanpak, waarbij wij transparant en professioneel kunnen handelen.

Doordat wij vaak in Waalre en omstreken te vinden zijn, kunnen we snel bij u langskomen om uw situatie in te schatten en een passende offerte te maken. Hierbij staan uw wensen en ideeën uiteraard centraal.

Van Aalst tot Achtereind en weer terug naar Heikant: wij weten de weg.

Wat doet een aannemer allemaal voor werkzaamheden?

Een aannemer is verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en uitvoeren van bouwprojecten. Hieronder vallen de volgende werkzaamheden:

 • Planning: een aannemer plant het bouwproject van begin tot eind. Denk aan het selecteren van de juiste materialen en het ontwerpen van een tijdschema voor de werkzaamheden
 • Coördinatie: een aannemer is verantwoordelijk voor de coördinatie van alle betrokken partijen, zoals een loodgieters, leveranciers van de materialen, elektriciens, stukadoors en nog meer. de aannemer zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van de planning en dat alle werkzaamheden volgens plan verlopen.
 • Bouwuitvoering: een aannemer voert de feitelijke bouwwerkzaamheden uit. Zo doet de aannemer het werk van de onderaannemers coördineren en zorgt hij ervoor dat het werk volgens de specificaties worden uitgevoerd.

Bouwbedrijf in Waalre, voor bouwen zonder stress

040 Aannemer levert kwaliteit, keer op keer. Wij zorgen er dan ook voor dat iedere verbouwing op rolletjes loopt. U hoeft zich geen zorgen te maken om fouten of (te) krappe deadlines, wij zijn op het juiste moment op de juiste plek. Wij kunnen uw project in Waalre volledig overnemen.

Benieuwd hoe onze klanten onze diensten hebben ervaren? Bekijk dan gerust onze reviews.

Meer weten over aannemer werkzaamheden in Waalre?

Wilt u meer weten over onze aannemer werkzaamheden? Bekijk dan onze blog voor een greep uit onze projecten. Wij nemen u via deze weg regelmatig mee op pad door Waalre en omstreken.

Daarnaast helpen wij u ook op weg met het antwoord op veel gestelde vragen. Zo leert u onder andere waar een aannemer aansprakelijk voor is, en op welke 8 punten u moet letten bij een offerte van een aannemer.

Aannemer Waalre

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Iemand nodig die u helpt bij verbouw, uitbouw, renovatie of reparatie? Vraag direct een offerte aan bij 040 Aannemer. U ontvangt zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

Vul onderstaand contactformulier in en deel hierbij zoveel mogelijk informatie over uw project. Zo kunnen wij direct een goede inschatting voor u maken.

U kunt ons ook bereiken via de e-mail op info@040aannemer.nl of telefonisch op 040-2051882.

Als u direct zoveel mogelijk informatie over uw klus geeft, dan kunnen wij een goede inschatting van de kosten maken.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Heer de Beer

  Door 040 de toilet en badkamer laten verbouwen, je kunt meteen merken dat ze in badkamers/toiletten thuis zijn, verstand van zaken en goed advies. Het eigen personeel is betrouwbaar en netjes, maar ook de zzpers die voor deze firma werken zijn erg nauwkeurig en precies, zoals de stucadoor en tegelzetter. Goed tevreden en blij met het resultaat.

  Ciska en Marcel Heertjes

  We zijn zeer tevreden met de mannen van de 040-groep. We hebben ons bestaande huis grondig laten renoveren. Frank en zijn mannen hebben goed meegedacht en geluisterd naar onze ideeën. Ze hebben snel en vakkundig werk geleverd. En de mannen van de 040 groep zijn ook nog eens gezellige gasten om mee samen te werken. Kortom zeker een aanrader om met 040 aannemer in zee te gaan!

  Heer Jolie

  Voor het maken van een aanbouw kun je goed bij dit bedrijf terecht, snel goede prijs en net werk, een aanrader. Bedankt voor het mooie werk.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×