Aannemer Waalre

Heeft u plannen om te gaan (ver)bouwen in of rondom Waalre? Neem dan contact op met 040 Aannemer voor een offerte op maat.

Ieder bouwproject is anders, het resultaat echter niet. Dat is – als het aan ons ligt – namelijk altijd goed! Dankzij een hechte samenwerking binnen de 040 Groep werken wij dan ook met een vast team aan ervaren én gepassioneerde vaklieden. Van metselwerk tot timmerwerk, van tegelwerk tot kozijn en van dakkapel tot nieuwe badkamer: 040 Aannemer staat voor u klaar.

U kunt bij ons terecht voor zowel onderhoudaanbouw als verbouwingen. Wij zijn gespecialiseerd in de combinatie begeleiding en uitvoering.

Een mooi en vakkundig eindresultaat gegarandeerd.

Aannemer in Waalre en omstreken

Als bouwbedrijf in Waalre loopt 040 Aannemer al flink wat jaren rond in het wereldje. Daardoor kunt u rekenen op een flexibele aanpak, waarbij wij transparant en professioneel kunnen handelen.

Doordat wij vaak in Waalre en omstreken te vinden zijn, kunnen we snel bij u langskomen om uw situatie in te schatten en een passende offerte te maken. Hierbij staan uw wensen en ideeën uiteraard centraal.

Van Aalst tot Achtereind en weer terug naar Heikant: wij weten de weg.

Bouwbedrijf in Waalre, voor bouwen zonder stress

040 Aannemer levert kwaliteit, keer op keer. Wij zorgen er dan ook voor dat iedere verbouwing op rolletjes loopt. U hoeft zich geen zorgen te maken om fouten of (te) krappe deadlines, wij zijn op het juiste moment op de juiste plek. Wij kunnen uw project in Waalre volledig overnemen.

Benieuwd hoe onze klanten onze diensten hebben ervaren? Bekijk dan gerust onze reviews.

Meer weten over aannemer werkzaamheden in Waalre?

Wilt u meer weten over onze aannemer werkzaamheden? Bekijk dan onze blog voor een greep uit onze projecten. Wij nemen u via deze weg regelmatig mee op pad door Waalre en omstreken.

Daarnaast helpen wij u ook op weg met het antwoord op veel gestelde vragen. Zo leert u onder andere waar een aannemer aansprakelijk voor is, en op welke 8 punten u moet letten bij een offerte van een aannemer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Iemand nodig die u helpt bij verbouw, uitbouw, renovatie of reparatie? Vraag direct een offerte aan bij 040 Aannemer. U ontvangt zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

Vul onderstaand contactformulier in en deel hierbij zoveel mogelijk informatie over uw project. Zo kunnen wij direct een goede inschatting voor u maken.

U kunt ons ook bereiken via de e-mail op info@040aannemer.nl of telefonisch op 040-2051882.

Als u direct zoveel mogelijk informatie over uw klus geeft, dan kunnen wij een goede inschatting van de kosten maken.

Offerte aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Gerelateerde projecten

Uitgelichte reviews

Nicole / Sjoerd

Door Nick en Frank onze schuur laten renoveren. Er is een nieuwe schuurdeur geplaats met glas en een nieuw kozijn, verder een nieuw dak erop met nieuw dakleer en afwerking. Alles is snel gegaan en we zijn zeer tevreden over 040 aannemer.

Ciska en Marcel Heertjes

We zijn zeer tevreden met de mannen van de 040-groep. We hebben ons bestaande huis grondig laten renoveren. Frank en zijn mannen hebben goed meegedacht en geluisterd naar onze ideeën. Ze hebben snel en vakkundig werk geleverd. En de mannen van de 040 groep zijn ook nog eens gezellige gasten om mee samen te werken. Kortom zeker een aanrader om met 040 aannemer in zee te gaan!

Rutger Maters

2 maanden geleden was het enkel een planning en ondertussen genieten we met het hele gezin van ons heerlijke door 040 uitgebouwde woning. Goede planning, fijne werklui, goede communicatie en service tot en met! En dit alles voor een goede prijs. Dank voor de fijne samenwerking!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×