Zolder verbouwen aannemer

Wilt u uw zolder verbouwen? 040 Aannemer kan u hierbij helpen. We zijn gespecialiseerd in het renoveren of verbouwen van zolders en andere ruimtes in huis.

040 Aannemer offerte aanvragen

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier onze projecten. Of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom de zolder verbouwen of renoveren?

Laat u uw zolder verbouwen door een aannemer, dan tovert u uw rommelzolder om tot een fijne leefruimte. Zo kunt u het laten verbouwen tot slaapkamer, werkkamer, logeerkamer of speelruimte.

Om extra ruimte te creëren kunnen wij als aannemer een dakkapel bij u installeren. Hiermee is de ruimte op zolder een stuk makkelijker te benutten. Door de dakkapel kunt u makkelijk door de ruimte lopen, zonder te bukken. Daarnaast ontstaat er ook extra lichtinval door een dakkapel. Dit is natuurlijk een fijne bijkomstigheid.

Welke klussen worden uitgevoerd bij een zolder verbouwing?

Tijdens een verbouwing van uw bovenste verdieping voeren we verschillende klussen uit. Dit hangt af van uw wensen. Veelvoorkomende klussen zijn het isoleren van het dak, plaatsen van een dakkapel, stucwerk en het plaatsen van zonwering of airco. Maar denk ook aan het installeren van elektriciteit, centrale verwarming of het bouwen van een vaste trap.

Al deze werkzaamheden die komen kijken bij een zolderverbouwing worden aangestuurd door een aannemer. Hierdoor heeft u één handig aanspreekpunt tijdens de gehele verbouwing.

Wat kost het om een zolder te verbouwen?

De prijs van een zolder verbouwing hangt af van de klussen die we uitvoeren. Gaat het alleen om het plaatsen van dakisolatie, stucwerk en elektriciteit aanleggen, dan betreft het een kleine zolderverbouwing. Wilt u alles aanpakken, dus bijvoorbeeld ook het plaatsen van een dakkapel, dakraam, centrale verwarming en het plaatsen van een vaste trap? Dan betreft het een grote zolderverbouwing. Hieronder staat indicatieve tabel wat betreft de kosten per soort zolderverbouwing:

Soort zolderverbouwing Prijs*
Kleine zolderverbouwing Ongeveer € 3.000,-
Grote zolderverbouwing Ongeveer € 10.000,-

 

*Het blijft echter lastig om een algemene indicatie van de prijs te geven. Het renoveren van een zolder blijft maatwerk. Wilt u een prijsindicatie op basis van uw wensen? Vraag onderaan deze pagina een vrijblijvende offerte aan.

Hoe lang duurt het verbouwen van een zolder?

Ook de tijd die nodig is voor het verbouwen van een zolder duurt hangt af van wat er allemaal moet gebeuren. Hoe meer er moet gebeuren, hoe langer de zolder renovatie duurt. Gemiddeld kunt u uit gaan van ongeveer drie weken. Al is dit natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren.

040 Aannemer: dé aannemer voor het verbouwen van uw zolder

040 Aannemer gaat graag aan de slag als aannemer voor uw verbouwing. Schakelt u ons in, dan weet u zeker dat er ervaren specialisten aan het werk gaan. Van metselwerk tot elektriciteit: wij zorgen voor de juiste professionals.

We hebben al veel mensen in de omgeving geholpen met het renoveren van hun zolder. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk de reviews op onze website.

Daarnaast is het goed om te weten dat we naast het verbouwen ook voor andere projecten inzetbaar zijn. Zo zijn we ook aannemer voor aanbouw projecten, aannemer voor keuken verbouwingen of voor onderhoud aan uw woning.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via info@040aannemer.nl of door te bellen naar 040-2051882. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met ons op.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Uitgelichte reviews

  Fam Jacobs

  Voor het verbouwen van de keuken wilden wij een muur verwijderen, aangezien dit een draagmuur was hebben we een aannemer gezocht, ze hebben een stalen balk geplaatst en de muur gesloopt. Hierna is de keuken netjes gestuct. Snel en vakkundig gewerkt. 100 punten.

  Ciska en Marcel Heertjes

  We zijn zeer tevreden met de mannen van de 040-groep. We hebben ons bestaande huis grondig laten renoveren. Frank en zijn mannen hebben goed meegedacht en geluisterd naar onze ideeën. Ze hebben snel en vakkundig werk geleverd. En de mannen van de 040 groep zijn ook nog eens gezellige gasten om mee samen te werken. Kortom zeker een aanrader om met 040 aannemer in zee te gaan!

  Fam Veldhoven

  Na nieuws over subsidie bij isolerende maatregelen hebben we besloten voor nieuwe kozijnen te kiezen, we kwamen zo uit bij 040 aannemer veldhoven/eindhoven. We hebben gekozen voor houten kozijnen. We zijn zeer tevreden over zowel de kwaliteit van de kozijnen als het geleverde werk. Bij een volgende klus zullen we zeker weer een beroep doen op 040 aannemer.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×