STRICTA

Bureau Stricta, aangenaam!

Wil je je huis aanpassen, verbouwen of uitbreiden? Bureau STRICTA is het juiste adres voor het bouwtechnisch uittekenen van aanbouwen, dakkapellen en andere wijzigingen aan je huis.

Wij zorgen voor een gedetailleerd ontwerp en kunnen ook de vergunning voor je aanvragen. Of het nu gaat om een renovatie of een indrukwekkende uit- of aanbouw, STRICTA ontzorgt!

Wij begrijpen dat veranderingen aan je huis niet alleen kostbaar zijn, maar ook impact hebben op je gemoedsrust. Daarom vinden wij een grondige voorbereiding, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten, van cruciaal belang. Met Bureau STRICTA ben je verzekerd van een professioneel en nauwkeurig bouwkundige tekening, zodat jouw verbouwing vlekkeloos verloopt.

Van brainstorm tot uitwerking, Bureau Stricta verzorgt bouwtechnische tekeningen voor je project. Of je nu volledige begeleiding bij het vergunningstraject nodig hebt of alleen de technische tekeningen, wij staan voor je klaar. Wat je project of wens ook is, we helpen je graag!

Onze mogelijkheden

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Van brainstorm tot uitwerking, Bureau Stricta kan de hele voorbereiding verzorgen. Maar ook slechts één onderdeel. Wat je project of wens ook is, we helpen je graag!

Ontwerp

Soms heb je al precies in je hoofd hoe je het wilt hebben. Maar er daadwerkelijk een accuraat beeld bij hebben, is wel zo prettig! Een strak en overzichtelijk ontwerp geeft al snel een hele realistische indruk van wat je straks van het resultaat mag verwachten.

v.a. €2250,- incl. BTW (optioneel)

Technische uitwerking

Ligt er al een ontwerp? Maar moet dit nog technisch uitgewerkt worden? Bureau Stricta zorgt er voor dat je aannemer precies weet waar hij aan begint, en direct aan de slag kan. Geen kennis van al die vaktaal? Desgewenst verzorgen we ook de communicatie.

v.a. €2250,- incl. BTW (optioneel)

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,4
040 Groep

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

Offertegesprek 040 Aannemer

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×