Verbouwing schuur naar praktijkruimte in Handel

040 Aannemer heeft een schuur in Handel verbouwd naar een praktijkruimte!

Het begon met de sloop van de vloer in de oude schuur. Lees hier onder meer over dit project!

Lees verder

Dit kwam neer op het aanleggen van een rioleringsplan, een nieuwe elektraplan, het isoleren en storten van de vloer en deze te voorzien van vloerverwarming. De vloerverwarming is toen aangesloten op een warmtepomp. Daarna hebben wij de oude betonvloer gesloopt.

De nieuwe vloer wordt een geïsoleerde betonvloer. We zijn druk bezig geweest met het isoleren van de vloer en in samenwerking met 040 Loodgieter is de vloer voorzien van vloerverwarming. Daarna hebben wij de vloer ook voorzien van een cementdekvloer.

Vloerverwarming wordt steeds populairder in Nederland. Steeds vaker wordt er voor vloerverwarming als hoofdverwarming gekozen omdat het huis dan gelijkmatig wordt verwarmd. Dit type verwarming werkt efficiënter dan een normale verwarming met cv-ketel installatie. Maar ook in combinatie met een warmtepomp is vloerverwarming een ideale oplossing.

Voor de laatste optie, de warmtepomp is hier gekozen. 040 Warmtepomp uit Eindhoven heeft de praktijkruimte voorzien van een warmtepomp installatie. 040 Warmtepomp heeft de volledige installatie van de warmtepomp mogen doen. Tevens heeft 040 Warmtepomp uit Eindhoven de klant voorzien van het juiste advies omtrent de mogelijkheden en aanschaf van de juiste warmtepomp. Wilt u weten wat de mogelijkheden van een warmtepomp voor uw woning zijn, 040 Warmtepomp uit Eindhoven kan u voorzien van vakkundig advies.

Verder heeft 040 Aannemer uit Eindhoven de praktijkruimte voorzien van een geheel nieuw rioleringsplan, een belangrijk onderdeel om later niet voor verrassingen te komen staan.

040 Elektricien uit Eindhoven heeft de nieuwe praktijkruimte voorzien van een geheel nieuw elektroplan. Het aanbrengen van nieuwe leidingen, de juiste hoeveelheid stopcontacten en schakelaars en een aanpassing in de meterkast aangepast aan de huidige normen waaraan dit moet voldoen.

040 Aannemer uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Aannemer uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Aannemer uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Aannemer is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Aannemer bestaan ook:

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,4
  040 Groep

  Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  Offertegesprek 040 Aannemer

  U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×