Aannemer Helmond

Heeft u een aannemer in de regio Helmond nodig? Dan schieten we u graag te hulp.

Wij deinzen niet terug voor een badkamerverbouwing of het plaatsen van een overkapping. Voor zowel onderhoud als verbouwing bent u bij 040 Aannemer aan het juiste adres.

Neem direct contact op. Vraag wat u van ons wilt weten en wij komen snel bij u langs.

Aannemer in de regio Helmond

Doordat we al jarenlang in Helmond komen voor aannemersklussen, weten we precies de weg. Wij komen u graag helpen: in zowel Stiphout, Helmond Oost als Brouwhuis of Dierdonk.

Waar we in Brandevoort regelmatig nieuwbouwprojecten aannemen, zien we in de binnenstad veel renovatie van oudere panden. Wat uw klus ook is, wij helpen u graag.

Ook voor een ritje buiten Helmond kunt u gerust contact opnemen. Doordat we met name in de 040-regio werken, staan we altijd snel voor je klaar. Geen lange wachttijden of hoge voorrijkosten dus.

Waarbij kan een aannemer u helpen in Helmond?

Een aannemer kan u helpen bij het bouwen, verbouwen of renoveren van gebouwen en andere constructies, zoals een overkapping. De taken van een aannemer kunnen verschillen afhankelijk van het soort project dat wordt uitgevoerd. Zo zijn de taken anders bij een renovatie, dan bij het plaatsen van een aanbouw.

Enkele taken die een aannemer over het algemeen op zich neemt zijn:

 • De planning van het project
 • Aankoop van materialen
 • Uitvoering van het project
 • Controle over de kwaliteit van het geleverde werk
 • Projectafwikkeling

Een bouwbedrijf in Helmond die u compleet ontzorgt

Een (ver)bouwproject is stressvol. Zeker wanneer u dit nog nooit eerder heeft gedaan.

Daarom is de hulp van 040 Aannemer in Helmond ook zo fijn. Wij ontzorgen u volledig en nemen alle stress voor u weg. Materialen die vertraging hebben? Of een verkeerde berekening gemaakt, waardoor iets opnieuw moet? Wij lossen het altijd voor u op. Binnen de afgesproken tijd én prijs.

Bekijk ook onze reviews. Wij zijn trots op de tevredenheid van onze klanten.

Benieuwd naar ons werk?

Bent u benieuwd naar ons werk? Neem dan ook een kijkje bij onze blog. Daar nemen we je mee naar onze aannemersklussen, zoals het energiezuinig maken van een oude villa en een aanbouwplaatsing. Zo zijn wij de ideale aannemer voor een aanbouw.

Daarnaast beantwoorden we in onze blog regelmatig veel gestelde vragen. Bijvoorbeeld over de aannemer aansprakelijkheid, waar u op moet letten bij een offerte en wat de garantie van een aannemer is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag eerst weten wat uw klus gaat kosten? 040 Aannemer maakt voor u vrijblijvend een offerte op. Vraag direct een offerte aan en wij komen graag bij u terug met een overzichtelijk prijsvoorstel.

Vul hieronder het contactformulier in en we komen snel bij u terug met een offerte op maat.

U kunt ons ook telefonisch bereiken op 040-2051882 of neem contact met ons op via de e-mail op info@040aannemer.nl.

Als u meteen zoveel mogelijk informatie doorgeeft over uw klus, dan kunnen wij direct een goede inschatting maken van de kosten.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Fam Jacobs

  Voor het verbouwen van de keuken wilden wij een muur verwijderen, aangezien dit een draagmuur was hebben we een aannemer gezocht, ze hebben een stalen balk geplaatst en de muur gesloopt. Hierna is de keuken netjes gestuct. Snel en vakkundig gewerkt. 100 punten.

  Ciska en Marcel Heertjes

  We zijn zeer tevreden met de mannen van de 040-groep. We hebben ons bestaande huis grondig laten renoveren. Frank en zijn mannen hebben goed meegedacht en geluisterd naar onze ideeën. Ze hebben snel en vakkundig werk geleverd. En de mannen van de 040 groep zijn ook nog eens gezellige gasten om mee samen te werken. Kortom zeker een aanrader om met 040 aannemer in zee te gaan!

  Familie Schreurs

  We hebben een muur in de tuin laten metselen met een nieuwe poort erin, een fundering onder de muur en alles laten voegen. Alles netjes gemaakt en opgeruimd. Dikke 10, bedankt.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×