Aannemer Helmond

Heeft u een aannemer in de regio Helmond nodig? Dan schieten we u graag te hulp. Het maakt niet uit of u in Dierdonk, Brouwhuis, Stiphout of Brandenvoort woont, wij komen in heel Helmond!

040 Aannemer offerte aanvragen

Wij deinzen niet terug voor een badkamerverbouwing of het plaatsen van een aanbouw aan uw huis. Voor zowel onderhoud aan uw huis als een verbouwing of renovatie bent u bij 040 Aannemer aan het juiste adres. We zetten ons in voor een transparante en professionele aanpak met snelheid. Dankzij onze langdurige expertise, deskundig opgeleide medewerkers en een uitgebreid netwerk in de bouwsector, kunnen we uw bouwproject succesvol volbrengen.

Aannemer in de regio Helmond

We zijn met ons aannemersbedrijf regelmatig in Helmond te vinden voor diverse klussen. Van verbouwingen tot het plaatsen van een aanbouw. We zijn volledig toegewijd aan uw project!

Ons netwerk bestaat uit doorgewinterde professionals die nauw met ons samenwerken, zodat elk project binnen de gestelde tijd en binnen het budget wordt afgerond. Of het nu gaat om timmerlieden, loodgieters, elektriciens of andere vakmensen, we beschikken over de juiste mensen om de klus te klaren.

Ook voor een klus buiten Helmond kunt u gerust contact opnemen met 040 Aannemer. Doordat we met name in de 040-regio werken, staan we altijd snel voor je klaar. Geen lange wachttijden of hoge voorrijkosten dus.

Waarbij kan een aannemer u helpen in Helmond?

Een aannemer kan u helpen bij het bouwen, verbouwen of renoveren van gebouwen en andere constructies, zoals een overkapping. De taken van een aannemer kunnen verschillen afhankelijk van het soort project dat wordt uitgevoerd. Zo zijn de taken anders bij een renovatie, dan bij het plaatsen van een aanbouw.

Enkele taken die een aannemer over het algemeen op zich neemt zijn:

 • De planning van het project
 • Aankoop van materialen
 • Uitvoering van het project
 • Controle over de kwaliteit van het geleverde werk
 • Projectafwikkeling

Een bouwbedrijf in Helmond die u compleet ontzorgt

Een (ver)bouwproject is stressvol. Zeker wanneer u dit nog nooit eerder heeft gedaan.

Daarom is de hulp van 040 Aannemer in Helmond ook zo fijn. Wij ontzorgen u volledig en nemen alle stress voor u weg. Materialen die vertraging hebben? Of een verkeerde berekening gemaakt, waardoor iets opnieuw moet? Wij lossen het altijd voor u op. Binnen de afgesproken tijd én prijs.

Bekijk ook onze reviews. Wij zijn trots op de tevredenheid van onze klanten.

Benieuwd naar het werk van 040 Aannemer?

Bent u benieuwd naar ons werk? Neem dan ook een kijkje bij onze projecten. Daar nemen we je mee naar onze aannemersklussen, zoals het energiezuinig maken van een oude villa en een aanbouwplaatsing. Zo zijn wij de ideale aannemer voor een aanbouw.

Daarnaast beantwoorden we in onze blog regelmatig veel gestelde vragen. Bijvoorbeeld over de aannemer aansprakelijkheid, waar u op moet letten bij een offerte en wat de garantie van een aannemer is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag eerst weten wat uw klus gaat kosten? 040 Aannemer maakt voor u vrijblijvend een offerte op. Vraag direct een offerte aan en wij komen graag bij u terug met een overzichtelijk prijsvoorstel.

Vul hieronder het contactformulier in en we komen snel bij u terug met een vrijblijvende offerte op maat.

U kunt ons ook telefonisch bereiken op 040-2051882 of neem contact met ons op via de e-mail op info@040aannemer.nl.

Als u meteen zoveel mogelijk informatie doorgeeft over uw klus, dan kunnen wij direct een goede inschatting maken van de kosten.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Rutger Maters

  2 maanden geleden was het enkel een planning en ondertussen genieten we met het hele gezin van ons heerlijke door 040 uitgebouwde woning. Goede planning, fijne werklui, goede communicatie en service tot en met! En dit alles voor een goede prijs. Dank voor de fijne samenwerking!

  Ciska en Marcel Heertjes

  We zijn zeer tevreden met de mannen van de 040-groep. We hebben ons bestaande huis grondig laten renoveren. Frank en zijn mannen hebben goed meegedacht en geluisterd naar onze ideeën. Ze hebben snel en vakkundig werk geleverd. En de mannen van de 040 groep zijn ook nog eens gezellige gasten om mee samen te werken. Kortom zeker een aanrader om met 040 aannemer in zee te gaan!

  Henk en Jan

  Ons oude dak was toe aan vernieuwing, na diverse offertes te hebben opgevraagd gekozen voor 040 aannemer, vanwege dat zij alles voor ons in 1 hand konden uitvoeren. We hebben een prachtig nieuw dak met dakramen waardoor alles mooi licht is geworden. Bedankt en tot de volgende klus.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×