Aannemer Weert

Bent u op zoek naar een aannemer in Weert? Een aannemer zorgt ervoor dat een verbouwing, aanbouw of nieuwbouw tot in de puntjes is geregeld. Deze persoon heeft de leiding en is verantwoordelijk voor de realisatie en coördinatie van alle bouwactiviteiten. Of u nu droomt van een groter, luxer, praktischer, veiliger of moderner huis, 040 Aannemer zorgt voor goede bouwbegeleiding.

040 Aannemer offerte aanvragen

Aannemer regio Weert

040 Aannemer is een regionaal aannemersbedrijf dat regelmatig klussen heeft in Weert en omstreken. Woont u bijvoorbeeld in de buurt van Leuken, Maaspoort, Oud-Boshoven of Weert-Centrum? En is uw huis toe aan een verbouwing, aanbouw of moet er onderhoud worden gepleegd? Dan is 040 Aannemer de aannemer die u zoekt. Met ons als aannemer heeft u één handig aanspreekpunt. Tevens hebben wij een enorm groot netwerk met de beste werklui. Hierdoor bent u verzekerd van een gestroomlijnde verbouwing.

Aannemer voor een verbouwing

Een verbouwing brengt veel werkzaamheden met zich mee. Niet alleen de verbouwing zelf, maar ook het plannen en coördineren vergt veel kennis en ervaring. Met een goede bouwbegeleiding ondersteunt een aannemer u van A tot Z: u hoeft zelf nergens aan te denken.

Ondanks dat al het werk uit uw handen wordt genomen, is het wel een geruststellend gevoel als u weet wat er wordt gedaan. Wanneer u een aannemer inhuurt wordt dit uiteraard uitgebreid met u besproken en worden er geen werkzaamheden verricht waar u niet van af weet. Om u even een beeld te geven, lichten we enkele werkzaamheden van een aannemer in Weert aan u toe.

Een aannemer stuurt vakmensen, zoals timmerlieden en loodgieters aan, ziet toe op de planning en het vastgestelde budget, en is op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving. Daarnaast is een aannemer het eerste aanspreekpunt, zodat voor u als opdrachtgever alles overzichtelijk blijft. En u zeker weet dat het eindresultaat goed wordt.

Aannemer Weert

Ook voor aanbouw of onderhoud

Naast een complete verbouwing is 040 Aannemer, de aannemer in Weert, ook gespecialiseerd als aannemer aanbouw en onderhoud van een woning. Wanneer u gaat voor een aanbouw, is het vaak nodig om een bouwvergunning te hebben. Ook hierbij helpen we u graag.

Op basis van de gemaakte bouwtekeningen vragen wij uw bouwvergunning aan bij de gemeente. Zodra de gemeente de vergunning afgeeft, kunnen we aan de slag met de bouw.

Bouwbedrijf in Weert

Met een gemiddeld cijfer van een 9,4 kunnen we spreken van tevreden klanten. Naast hoogwaardige kwaliteit staat de klant bij ons centraal. Er wordt niks verbouwd of aangebouwd zonder dat de klant hiervan op de hoogte is. Of het nou gaat om een klein of groot project: de verbouwing wordt tot in de puntjes geregeld en kwaliteit is gegarandeerd.

Aannemer nodig in Weert? Vraag een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een verbouwing, aanbouw of nieuwbouw? En wilt u graag een indicatie van de kosten? Vraag via onderstaande contactformulier vrijblijvend een offerte aan en wij geven u een beeld van alle mogelijkheden.

Onze medewerkers staat klaar voor persoonlijk advies, meer informatie of vragen. Neem gerust contact met ons op via 040-2051882 of stuur een mail naar: info@040aannemer.nl of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Fam Verberne

  Voor een jaren 30 woning in son opzoek gegaan naar een aannemer. Via via terecht gekomen bij de 040 Groep. Na enkele gesprekken besloten om de klus te gunnen. Uitgevoerd is inmiddels loodgieterswerk, timmerwerk en dakwerk. Tot nu toe zeer tevreden, zeker ook een pluim voor alle harde werkers.

  Nicole / Sjoerd

  Door Nick en Frank onze schuur laten renoveren. Er is een nieuwe schuurdeur geplaats met glas en een nieuw kozijn, verder een nieuw dak erop met nieuw dakleer en afwerking. Alles is snel gegaan en we zijn zeer tevreden over 040 aannemer.

  Familie Verschuren

  Na een oriënterend gesprek een offerte laten maken door 040 aannemer. De offerte viel binnen ons budget, dus besloten de klus te gunnen aan de firma. De doorlooptijd van 3 weken werd exact gehaald, het contact met uitvoerder en personeel als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, kortom een aanrader.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×