Aannemer Weert

Bent u op zoek naar een aannemer in Weert? Een aannemer zorgt ervoor dat een verbouwing, aanbouw of nieuwbouw tot in de puntjes is geregeld. Deze persoon heeft de leiding en is verantwoordelijk voor de realisatie en coördinatie van alle bouwactiviteiten. Of u nu droomt van een groter, luxer, praktischer, veiliger of moderner huis, 040 Aannemer zorgt voor goede bouwbegeleiding.

Aannemer regio Weert

040 Aannemer is een regionaal aannemersbedrijf dat regelmatig klussen heeft in Weert en omstreken. Woont u bijvoorbeeld in de buurt van Leuken, Maaspoort, Oud-Boshoven of Weert-Centrum? En is uw huis toe aan een verbouwing, aanbouw of moet er onderhoud worden gepleegd? Dan is 040 Aannemer de aannemer die u zoekt. Met ons als aannemer heeft u één handig aanspreekpunt. Tevens hebben wij een enorm groot netwerk met de beste werklui. Hierdoor bent u verzekerd van een gestroomlijnde verbouwing.

Aannemer voor een verbouwing

Een verbouwing brengt veel werkzaamheden met zich mee. Niet alleen de verbouwing zelf, maar ook het plannen en coördineren vergt veel kennis en ervaring. Met een goede bouwbegeleiding ondersteunt een aannemer u van A tot Z: u hoeft zelf nergens aan te denken.

Ondanks dat al het werk uit uw handen wordt genomen, is het wel een geruststellend gevoel als u weet wat er wordt gedaan. Wanneer u een aannemer inhuurt wordt dit uiteraard uitgebreid met u besproken en worden er geen werkzaamheden verricht waar u niet van af weet. Om u even een beeld te geven, lichten we enkele werkzaamheden van een aannemer in Weert aan u toe.

Een aannemer stuurt vakmensen, zoals timmerlieden en loodgieters aan, ziet toe op de planning en het vastgestelde budget, en is op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving. Daarnaast is een aannemer het eerste aanspreekpunt, zodat voor u als opdrachtgever alles overzichtelijk blijft. En u zeker weet dat het eindresultaat goed wordt.

Aannemer Weert

Ook voor aanbouw of onderhoud

Naast een complete verbouwing is 040 Aannemer, de aannemer in Weert, ook gespecialiseerd als aannemer aanbouw en onderhoud van een woning. Wanneer u gaat voor een aanbouw, is het vaak nodig om een bouwvergunning te hebben. Ook hierbij helpen we u graag.

Op basis van de gemaakte bouwtekeningen vragen wij uw bouwvergunning aan bij de gemeente. Zodra de gemeente de vergunning afgeeft, kunnen we aan de slag met de bouw.

Bouwbedrijf in Weert

Met een gemiddeld cijfer van een 9,4 kunnen we spreken van tevreden klanten. Naast hoogwaardige kwaliteit staat de klant bij ons centraal. Er wordt niks verbouwd of aangebouwd zonder dat de klant hiervan op de hoogte is. Of het nou gaat om een klein of groot project: de verbouwing wordt tot in de puntjes geregeld en kwaliteit is gegarandeerd.

Aannemer nodig in Weert? Vraag een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een verbouwing, aanbouw of nieuwbouw? En wilt u graag een indicatie van de kosten? Vraag via onderstaande contactformulier vrijblijvend een offerte aan en wij geven u een beeld van alle mogelijkheden.

Onze medewerkers staat klaar voor persoonlijk advies, meer informatie of vragen. Neem gerust contact met ons op via 040-2051882 of stuur een mail naar: info@040aannemer.nl of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Rutger Maters

  2 maanden geleden was het enkel een planning en ondertussen genieten we met het hele gezin van ons heerlijke door 040 uitgebouwde woning. Goede planning, fijne werklui, goede communicatie en service tot en met! En dit alles voor een goede prijs. Dank voor de fijne samenwerking!

  Safiye Oz

  Zou het zo weer doen! 040 heeft bij mij badkamer verbouwd, ik zag er best tegenop maar eigenlijk al directe na de eerste dag van de verbouwing wist ik dat ik dat het goed zat. Frank had vooraf een strakke planning gemaakt zodat ik wist waar ik de komende weken kon verwachten. En alles liep volgens planning, gesmeerd dus. Communicatie met Frank ook meer dan prima. En alle medewerkers waren super vriendelijk en werkten heel netjes.
  Resultaat is dat ik nu een prachtige badkamer heb en zeer tevreden terugkijk op de klus die 040 geklaard heeft. Zoals al zei; ik zou het zo weer doen. In het volgend voorjaar hoop ik de keuken door 040 te laten aanpakken.

  Heer Jolie

  Voor het maken van een aanbouw kun je goed bij dit bedrijf terecht, snel goede prijs en net werk, een aanrader. Bedankt voor het mooie werk.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×