Aannemer Son en Breugel

Staat er binnenkort een verbouwing of renovatie op uw agenda? 040 Aannemer actief in Son en Breugel staat voor u klaar. Wij komen in de gehele gemeente, dus het maakt niet uit of u in ’t Zand, de Gentiaan, t Eigen of de Hoogstraat woont.

040 Aannemer offerte aanvragen

We komen regelmatig in Son en Breugel voor uiteenlopende aannemersklussen en hebben al diverse projecten succesvol afgerond.

Bouwbedrijf 040 Aannemer actief in Son en Breugel

Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise hebben wij talloze klanten geholpen bij het realiseren van hun (ver)bouwprojecten. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of aanbouw, wij staan klaar om uw zorgen uit handen te nemen en uw dromen werkelijkheid te maken.

Een van de belangrijkste aspecten van een aannemer is het bieden van één aanspreekpunt voor al uw behoeften. Wij begrijpen dat een (ver)bouwproject vaak gepaard gaat met verschillende partijen, coördinatieproblemen en communicatie-uitdagingen. Wij streven we ernaar om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen door u een vast aanspreekpunt te bieden.

Bekijk onze ‘projecten en reviews

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4!

De diensten van 040 Aannemer

Wij is uw betrouwbare partner voor diverse (ver)bouwprojecten. Of u nu bezig bent met een verbouwing, aanbouw of uitbouw of onderhoud wilt laten plegen aan uw huis.

Verbouwing of renovatie

Een van onze diensten is als aannemer bij een verbouwing of renovatie uw project ondersteunen. Bij een verbouwing van uw woning of een kleine verbouwing, zoals de schuur of keuken, kan een aannemer u perfect van dienst zijn.

Aanbouw of uitbouw

Wij kunnen u ook assisteren als aannemer bij een aanbouw of uitbouw. Met een aanbouw of uitbouw kunt u extra ruimte creëren die op verschillende manieren benut kan worden.

Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van deze uitbreiding, zodat u optimaal kunt profiteren van de extra ruimte zonder de noodzaak om te verhuizen voor een grotere woning.

Onderhoud aan uw huis

U kunt ons ook inschakelen als aannemer voor onderhoud aan uw woning. Bij ons kunt u terecht voor zowel het wegwerken van achterstallig onderhoud als het uitvoeren van periodiek onderhoud aan uw woning. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw woning, kunt u voorkomen dat kleine problemen zich ontwikkelen tot ernstige problemen.

Voor al uw verbouw, onderhoud en aanbouw projecten

Wij is bereikbaar voor kleine en grote (ver)bouwprojecten. Het maakt niet uit of u uw keuken aan het verbouwen bent of u uw zolder. Onze vaklieden hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten.

Dankzij ons uitgebreide netwerk aan dakdekkers, elektriciens, timmerlieden en loodgieters kunt u erop vertrouwen dat u goede vakmensen krijgt bij uw project. Daarnaast heeft u bij 040 Aannemer één handig aanspreekpunt, waardoor het project een stuk efficiënter wordt.

040 Aannemer: het aannemersbedrijf uit de regio van Son en Breugel

Bent u benieuwd naar de precieze kosten voor uw verbouwings-, uitbouw- of aanbouwproject? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan bij 040 Aannemer. U kunt dit eenvoudig onderaan de pagina doen via het offerteformulier.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Dan kunt u via de telefoon contact opnemen via 040-2051882 of via de e-mail op info@040aannemer.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Familie Schreurs

  We hebben een muur in de tuin laten metselen met een nieuwe poort erin, een fundering onder de muur en alles laten voegen. Alles netjes gemaakt en opgeruimd. Dikke 10, bedankt.

  Nicole / Sjoerd

  Door Nick en Frank onze schuur laten renoveren. Er is een nieuwe schuurdeur geplaats met glas en een nieuw kozijn, verder een nieuw dak erop met nieuw dakleer en afwerking. Alles is snel gegaan en we zijn zeer tevreden over 040 aannemer.

  Fam Jacobs

  Voor het verbouwen van de keuken wilden wij een muur verwijderen, aangezien dit een draagmuur was hebben we een aannemer gezocht, ze hebben een stalen balk geplaatst en de muur gesloopt. Hierna is de keuken netjes gestuct. Snel en vakkundig gewerkt. 100 punten.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×