Aannemer Son en Breugel

Staat er binnenkort een verbouwing of renovatie op uw agenda? 040 Aannemer actief in Son en Breugel staat voor u klaar. Wij komen in de hele gemeente, dus het maakt niet uit of u in ’t Zand, de Gentiaan, t Eigen of de Hoogstraat woont.

040 Aannemer offerte aanvragen

We komen regelmatig in Son en Breugel met ons aannemersbedrijf voor uiteenlopende klussen. We hebben al diverse projecten succesvol afgerond in uw gemeente.

Bekijk onze ‘projecten en reviews

Bouwbedrijf 040 Aannemer actief in Son en Breugel

Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise hebben wij talloze klanten geholpen bij het realiseren van hun (ver)bouwprojecten. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of aanbouw, wij staan klaar om uw zorgen uit handen te nemen en uw dromen werkelijkheid te maken.

Een van de belangrijkste aspecten van een aannemer is het bieden van één aanspreekpunt voor al uw behoeften. Wij begrijpen dat een (ver)bouwproject vaak gepaard gaat met verschillende partijen, coördinatieproblemen en communicatie-uitdagingen. Wij streven we ernaar om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen door u een vast aanspreekpunt te bieden. Dankzij ons grote netwerk aan vakmensen, zoals stukadoors en loodgieters zorgen wij dat de beste vaklui aan het werk gaan. Ondertussen letten wij als aannemer op de planning en het vastgestelde budget.

De diensten van 040 Aannemer

Wij zijn uw betrouwbare partner voor diverse (ver)bouwprojecten. Of u nu bezig bent met een verbouwing, aanbouw of uitbouw of als u onderhoud aan uw huis wilt laten plegen.

Verbouwing of renovatie

Een van onze diensten is als aannemer bij een verbouwing of renovatie uw project ondersteunen. Bij een verbouwing van uw woning of een kleine verbouwing, zoals de schuur of keuken, kan een aannemer u perfect van dienst zijn.

Aanbouw of uitbouw

Wij kunnen u ook assisteren als aannemer bij een aanbouw of uitbouw. Met een aanbouw of uitbouw kunt u extra ruimte creëren die op verschillende manieren benut kan worden. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van deze uitbreiding, zodat u optimaal kunt profiteren van de extra ruimte zonder de noodzaak om te verhuizen voor een grotere woning.

Onderhoud aan uw huis

U kunt ons ook inschakelen als aannemer voor onderhoud aan uw woning. Bij ons kunt u terecht voor zowel het wegwerken van achterstallig onderhoud als het uitvoeren van periodiek onderhoud aan uw woning. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw woning, kunt u voorkomen dat kleine problemen zich ontwikkelen tot ernstige problemen.

Voor al uw verbouw, onderhoud en aanbouw of uitbouw projecten

Wij is bereikbaar voor kleine en grote (ver)bouwprojecten. Het maakt niet uit of u uw keuken aan het verbouwen bent of u uw zolder. Onze vaklieden hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten.

Dankzij ons uitgebreide netwerk aan dakdekkers, elektriciens, timmerlieden en loodgieters kunt u erop vertrouwen dat u goede vakmensen krijgt bij uw project. Daarnaast heeft u bij 040 Aannemer één handig aanspreekpunt, waardoor het project een stuk efficiënter wordt.

040 Aannemer: het aannemersbedrijf van de regio!

Bent u benieuwd naar de precieze kosten voor uw verbouwings-, uitbouw- of aanbouwproject? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan bij 040 Aannemer. U kunt dit eenvoudig onderaan de pagina doen via het offerteformulier.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Dan kunt u via de telefoon contact opnemen via 040-2051882 of via de e-mail op info@040aannemer.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Fam Verberne

  Voor een jaren 30 woning in son opzoek gegaan naar een aannemer. Via via terecht gekomen bij de 040 Groep. Na enkele gesprekken besloten om de klus te gunnen. Uitgevoerd is inmiddels loodgieterswerk, timmerwerk en dakwerk. Tot nu toe zeer tevreden, zeker ook een pluim voor alle harde werkers.

  Fam Veldhoven

  Na nieuws over subsidie bij isolerende maatregelen hebben we besloten voor nieuwe kozijnen te kiezen, we kwamen zo uit bij 040 aannemer veldhoven/eindhoven. We hebben gekozen voor houten kozijnen. We zijn zeer tevreden over zowel de kwaliteit van de kozijnen als het geleverde werk. Bij een volgende klus zullen we zeker weer een beroep doen op 040 aannemer.

  Heer de Beer

  Door 040 de toilet en badkamer laten verbouwen, je kunt meteen merken dat ze in badkamers/toiletten thuis zijn, verstand van zaken en goed advies. Het eigen personeel is betrouwbaar en netjes, maar ook de zzpers die voor deze firma werken zijn erg nauwkeurig en precies, zoals de stucadoor en tegelzetter. Goed tevreden en blij met het resultaat.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×