Aannemer Son en Breugel

Heeft u binnenkort een verbouwing of renovatie op de planning staan? Dan kan 040 Aannemer ,actief als aannemer in Son en Breugel, u helpen. Wij komen in de gehele gemeente, dus het maakt niet uit of u in ’t Zand, de Gentiaan, t Eigen of de Hoogstraat woont.

We komen regelmatig in Son en Breugel voor uiteenlopende aannemersklussen en hebben al diverse projecten succesvol afgerond.

Bekijk onze ‘reviews

Bouwbedrijf 040 Aannemer actief in Son en Breugel

Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise hebben wij talloze klanten geholpen bij het realiseren van hun (ver)bouwprojecten. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of aanbouw, wij staan klaar om uw zorgen uit handen te nemen en uw dromen werkelijkheid te maken.

Een van de belangrijkste aspecten van een aannemer is het bieden van één aanspreekpunt voor al uw behoeften. Wij begrijpen dat een (ver)bouwproject vaak gepaard gaat met verschillende partijen, coördinatieproblemen en communicatie-uitdagingen. Bij 040 Aannemer streven we ernaar om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen door u een vast aanspreekpunt te bieden.

Bekijk onze voorgaande ‘projecten

De diensten van 040 Aannemer

040 Aannemer is uw betrouwbare partner voor diverse (ver)bouwprojecten. Of u nu bezig bent met een verbouwing, aanbouw of uitbouw of onderhoud wilt laten plegen aan uw huis.

Aannemer voor een verbouwing of renovatie

Een van onze diensten is als aannemer bij een verbouwing of renovatie uw project ondersteunen. Bij een verbouwing van uw woning of een kleine verbouwing, zoals de schuur of keuken, kan een aannemer u perfect van dienst zijn.

Aannemer voor een aanbouw of uitbouw

Wij kunnen u ook assisteren als aannemer bij een aanbouw of uitbouw. Met een aanbouw of uitbouw kunt u extra ruimte creëren die op verschillende manieren benut kan worden.

Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van deze uitbreiding, zodat u optimaal kunt profiteren van de extra ruimte zonder de noodzaak om te verhuizen voor een grotere woning.

Onderhoud aan uw huis

U kunt ons ook inschakelen als aannemer voor onderhoud aan uw woning. Bij 040 Aannemer kunt u terecht voor zowel het wegwerken van achterstallig onderhoud als het uitvoeren van periodiek onderhoud aan uw woning. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, kunt u voorkomen dat kleine problemen zich ontwikkelen tot ernstige problemen.

Voor al uw verbouw, onderhoud en aanbouw projecten

040 Aannemer is bereikbaar voor kleine en grote (ver)bouwprojecten. Het maakt niet uit of u uw keuken aan het verbouwen bent of u uw zolder. Onze vaklieden hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten.

Dankzij ons uitgebreide netwerk aan dakdekkers, elektriciens, timmerlieden en loodgieters kunt u erop vertrouwen dat u goede vakmensen krijgt bij uw project. Daarnaast heeft u met 040 Aannemer één handig aanspreekpunt, waardoor het project een stuk efficiënter wordt.

040 Aannemer: het aannemersbedrijf uit de regio van Son en Breugel

Bent u benieuwd naar de precieze kosten voor uw verbouwings-, uitbouw- of aanbouwproject? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan bij 040 Aannemer. U kunt dit eenvoudig onderaan de pagina doen via het offerte formulier.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Dan kunt u via de telefoon contact opnemen via 040-2051882 of via de e-mail op info@040aannemer.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Heer de Beer

  Door 040 de toilet en badkamer laten verbouwen, je kunt meteen merken dat ze in badkamers/toiletten thuis zijn, verstand van zaken en goed advies. Het eigen personeel is betrouwbaar en netjes, maar ook de zzpers die voor deze firma werken zijn erg nauwkeurig en precies, zoals de stucadoor en tegelzetter. Goed tevreden en blij met het resultaat.

  Safiye Oz

  Zou het zo weer doen! 040 heeft bij mij badkamer verbouwd, ik zag er best tegenop maar eigenlijk al directe na de eerste dag van de verbouwing wist ik dat ik dat het goed zat. Frank had vooraf een strakke planning gemaakt zodat ik wist waar ik de komende weken kon verwachten. En alles liep volgens planning, gesmeerd dus. Communicatie met Frank ook meer dan prima. En alle medewerkers waren super vriendelijk en werkten heel netjes.
  Resultaat is dat ik nu een prachtige badkamer heb en zeer tevreden terugkijk op de klus die 040 geklaard heeft. Zoals al zei; ik zou het zo weer doen. In het volgend voorjaar hoop ik de keuken door 040 te laten aanpakken.

  Fam Verberne

  Voor een jaren 30 woning in son opzoek gegaan naar een aannemer. Via via terecht gekomen bij de 040 Groep. Na enkele gesprekken besloten om de klus te gunnen. Uitgevoerd is inmiddels loodgieterswerk, timmerwerk en dakwerk. Tot nu toe zeer tevreden, zeker ook een pluim voor alle harde werkers.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×