Aannemer Someren

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare aannemer in de regio van Someren? Zoek dan niet verder! 040 Aannemer is uw bouwpartner met ruime ervaring en een uitgebreid netwerk binnen de sector. Of het nu gaat om een verbouw-, aanbouw- of een onderhoudsproject, wij staan klaar om uw dromen werkelijkheid te maken!

040 Aannemer is actief als bouwbedrijf in Noord-Brabant en bedient een breed scala aan klanten, waaronder in de regio Someren. Of u nu in het centrum van Someren, Someren-Eind, Someren-Heide, of in een andere locatie woont. Wij zijn er om u te helpen met al uw (ver)bouwprojecten.

De werkwijze van 040 Aannemer

Bij ons aannemersbedrijf actief in Someren streven we naar een transparante en professionele werkwijze met een snelle aanpak. Ons team van goed opgeleide vakmensen werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat elk project op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd. U heeft bij ons één vast aanspreekpunt, wat zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde coördinatie van uw project.

Onze vakmensen, waaronder timmerlieden, loodgieters en elektriciens, hebben ruime ervaring en staan klaar om uw verbouwing, aanbouw of onderhoudsproject tot een groot succes te maken. Wij zijn dé aannemer in Someren voor alle bouwwerkzaamheden aan uw huis.

De tevredenheid van onze klanten spreekt voor zich, en we zijn er trots op dat we hun (ver)bouwprojecten tot een succes hebben gemaakt. Van onderhoud aan huizen tot aan het plaatsen van een aanbouw.

Bekijk onze reviews om te zien wat onze klanten over ons zeggen!

Een bouwbedrijf actief in Someren die met u meedenkt

Bij 040 Aannemer begrijpen we dat elk bouwproject uniek is en dat uw wensen en behoeften centraal staan. Of u nu plannen heeft voor een verbouwing om uw woning nieuw leven in te blazen, een aanbouw om extra ruimte te creëren voor uw groeiende gezin, of onderhoudswerkzaamheden om toekomstige problemen te voorkomen. Wij zijn er om uw dromen te realiseren.

Onze vakmensen hebben ruime expertise in diverse bouwprojecten, zowel groot als klein, en staan klaar om uw project met zorg uit te voeren.

Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze klanten gedurende het hele bouwproces. Ons team staat altijd klaar om naar uw ideeën te luisteren, u te adviseren en eventuele vragen te beantwoorden. Met open communicatie en een transparante aanpak streven we naar een soepel verlopend bouwproces en een resultaat waar u trots op zult zijn.

Bekijk onze voorgaande ‘projecten

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij 040 Aannemer

Bij 040 Aannemer streven we ernaar om u de beste service te bieden en uw (ver)bouwproject tot een succes te maken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij 040 Aannemer. Dit kunt u doen door het onderstaande offerteformulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met u op wanneer u het formulier heeft ingevuld.

U kunt ons ook bereiken via telefoon op 040-2051882 of via de e-mail op info@040aannemer.nl. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u te helpen en uw bouw- of verbouwdromen werkelijkheid te maken. Of u nu een aannemer voor een renovatie of verbouwing zoekt of een aannemer voor een aanbouw of uitbouw.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Nicole / Sjoerd

  Door Nick en Frank onze schuur laten renoveren. Er is een nieuwe schuurdeur geplaats met glas en een nieuw kozijn, verder een nieuw dak erop met nieuw dakleer en afwerking. Alles is snel gegaan en we zijn zeer tevreden over 040 aannemer.

  Angelique Bakker

  Gekozen voor 040 aannemer vanwege de uitstraling en prijs, allebei prima. De zolder is in sneltempo verbouwd door de jongens, dakramen erin, dakkapel achterzijde. Nieuwe wanden, deuren, electra en een nieuwe ketel. Daarna alles net gestukadoord. Binnen de afgesproken tijd en prijs. Goed bedrijf om mee in zee te gaan, betrouwbaar.

  Safiye Oz

  Zou het zo weer doen! 040 heeft bij mij badkamer verbouwd, ik zag er best tegenop maar eigenlijk al directe na de eerste dag van de verbouwing wist ik dat ik dat het goed zat. Frank had vooraf een strakke planning gemaakt zodat ik wist waar ik de komende weken kon verwachten. En alles liep volgens planning, gesmeerd dus. Communicatie met Frank ook meer dan prima. En alle medewerkers waren super vriendelijk en werkten heel netjes.
  Resultaat is dat ik nu een prachtige badkamer heb en zeer tevreden terugkijk op de klus die 040 geklaard heeft. Zoals al zei; ik zou het zo weer doen. In het volgend voorjaar hoop ik de keuken door 040 te laten aanpakken.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×