Aannemer Someren

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare aannemer in de regio van Someren? Zoek dan niet verder! 040 Aannemer is uw bouwpartner met ruime ervaring en een uitgebreid netwerk binnen de sector. Of het nu gaat om een verbouw-, aanbouw- of een onderhoudsproject, wij staan klaar om uw dromen werkelijkheid te maken!

040 Aannemer offerte aanvragen

040 Aannemer is actief als bouwbedrijf in Noord-Brabant en bedient een breed scala aan klanten, waaronder in de regio Someren. Of u nu in het centrum van Someren, Someren-Eind, Someren-Heide, of in een andere locatie woont. Wij zijn er om u te helpen met al uw (ver)bouwprojecten.

De werkwijze van 040 Aannemer

Bij ons aannemersbedrijf actief in Someren streven we naar een transparante en professionele werkwijze met een snelle aanpak. Ons team van goed opgeleide vakmensen werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat elk project op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd. U heeft bij ons één vast aanspreekpunt, wat zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde coördinatie van uw project.

Onze vakmensen, waaronder timmerlieden, loodgieters en elektriciens, hebben ruime ervaring en staan klaar om uw verbouwing, aanbouw of onderhoudsproject tot een groot succes te maken. Wij zijn dé aannemer in Someren voor alle bouwwerkzaamheden aan uw huis.

De tevredenheid van onze klanten spreekt voor zich, en we zijn er trots op dat we hun (ver)bouwprojecten tot een succes hebben gemaakt. Van onderhoud aan huizen tot aan het plaatsen van een aanbouw.

Bekijk onze reviews om te zien wat onze klanten over ons zeggen!

Een bouwbedrijf actief in Someren die met u meedenkt

Bij 040 Aannemer begrijpen we dat elk bouwproject uniek is en dat uw wensen en behoeften centraal staan. Of u nu plannen heeft voor een verbouwing om uw woning nieuw leven in te blazen, een aanbouw om extra ruimte te creëren voor uw groeiende gezin, of onderhoudswerkzaamheden om toekomstige problemen te voorkomen. Wij zijn er om uw dromen te realiseren.

Onze vakmensen hebben ruime expertise in diverse bouwprojecten, zowel groot als klein, en staan klaar om uw project met zorg uit te voeren.

Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze klanten gedurende het hele bouwproces. Ons team staat altijd klaar om naar uw ideeën te luisteren, u te adviseren en eventuele vragen te beantwoorden. Met open communicatie en een transparante aanpak streven we naar een soepel verlopend bouwproces en een resultaat waar u trots op zult zijn.

Bekijk onze voorgaande ‘projecten

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij 040 Aannemer

Bij 040 Aannemer streven we ernaar om u de beste service te bieden en uw (ver)bouwproject tot een succes te maken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij 040 Aannemer. Dit kunt u doen door het onderstaande offerteformulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met u op wanneer u het formulier heeft ingevuld.

U kunt ons ook bereiken via telefoon op 040-2051882 of via de e-mail op info@040aannemer.nl. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u te helpen en uw bouw- of verbouwdromen werkelijkheid te maken. Of u nu een aannemer voor een renovatie of verbouwing zoekt of een aannemer voor een aanbouw of uitbouw.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Heer Jolie

  Voor het maken van een aanbouw kun je goed bij dit bedrijf terecht, snel goede prijs en net werk, een aanrader. Bedankt voor het mooie werk.

  Rutger Maters

  2 maanden geleden was het enkel een planning en ondertussen genieten we met het hele gezin van ons heerlijke door 040 uitgebouwde woning. Goede planning, fijne werklui, goede communicatie en service tot en met! En dit alles voor een goede prijs. Dank voor de fijne samenwerking!

  Heer de Beer

  Door 040 de toilet en badkamer laten verbouwen, je kunt meteen merken dat ze in badkamers/toiletten thuis zijn, verstand van zaken en goed advies. Het eigen personeel is betrouwbaar en netjes, maar ook de zzpers die voor deze firma werken zijn erg nauwkeurig en precies, zoals de stucadoor en tegelzetter. Goed tevreden en blij met het resultaat.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×