Aannemer Veldhoven

Gaat u bouwen of verbouwen in de regio Veldhoven en kunt u daar professionele hulp bij gebruiken? Maak dan gebruik van de kennis en expertise van 040 Aannemer uit Veldhoven.

040 Aannemer offerte aanvragen

040Aannemer is al jaren hét bouwbedrijf in Veldhoven en omstreken. Met een vakkundig team en een groot netwerk aan vaklieden staan wij voor u klaar om de klus te klaren. Of het nu gaat om een verbouwing, een aanbouw of om onderhoud aan uw woning, als aannemer in Veldhoven kunnen wij u snel en volledig ontzorgen. Het maakt niet uit of u in Oerle, Zonderwijk of Zeelst woont, wij komen in de gehele gemeente!

Neem contact op en vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De werkzaamheden van een aannemer

Bij een verbouwing komt veel kijken, u moet onder andere:

 • Vergunningen regelen;
 • Bouwmaterialen inslaan;
 • Vaklieden inhuren;

Zoals u kan zien komt er bij een verbouwing of renovatie veel kijken. Bij grote of meerdere klussen is het daarom raadzaam om een aannemersbedrijf in te schakelen.

Aannemers zijn verantwoordelijk voor de realisatie en coördinatie van uw bouwproject en kan u dus veel werk uit handen nemen. Van het plannen van de werkzaamheden en het inrichten van de werkplaats tot het aansturen van vakmensen en het bewaken van de veiligheid, een aannemer is er om u te helpen.

Benieuwd waar een aannemer allemaal aansprakelijk voor is? Lees het in de blog over de aansprakelijkheid van een aannemer.

Aannemers voor verbouwingen, onderhoud of aanbouw in Veldhoven?

040 Aannemer is al jaren actief in Veldhoven en omgeving. Wij hebben alles onder één dak om uw bouwproject tot een succes te maken. U kunt ons inschakelen als aannemer voor een verbouwing of als aannemer voor een aanbouw aan huis. Ook voor het onderhoud aan uw huis bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe groot of klein uw klus ook is en waar in Veldhoven u ook woont, wij zijn u graag van dienst.

De wensen en behoefte van onze klant staat bij 040Aannemer centraal. Zo realiseerden wij eerder al een complete verbouwing in Veldhoven in de wijk ’t Look. Ook hebben we een vloerverwarming geplaatst in een woning in de wijk Zonderwijk en plaatsten we een aanbouw in Meerhoven, ten noorden van Veldhoven.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een klus elders in De Kempen of de Brainportregio.

De voordelen van 040 Aannemer

Naast dat wij de omgeving van Veldhoven op ons duimpje kennen en u daardoor snel kunnen helpen, profiteert u bij 040 Aannemer van meer aantrekkelijke voordelen:

 • Klusbedrijf in Veldhoven voor grote en kleine projecten
 • Groot netwerk van vakmensen zoals schilders, loodgieters en tegelzetters
 • Vast aanspreekpunt
 • Scherpe prijsafspraken met onderaannemers
 • Leverancier van sanitair, tegels en andere materialen
 • Jarenlange ervaring

De kosten voor een aannemer

De kosten voor een aannemer kunnen sterk uiteenlopen en zijn afhankelijk van het soort bouwproject en de te gebruiken materialen. Om u toch een indruk te geven van de kosten, laten we de gemiddelde prijzen zien van een aantal veelvoorkomende klussen.

Soort klus: Geschatte kosten
Kozijnen schilderen € 1.000,- tot € 3.000,-
Toilet renoveren € 3.500,- tot € 5.000,-
Vloerverwarming leggen € 1000,- tot € 4.000,-
Dakkapel plaatsen € 3.000,- tot € 5.000,-
Aanbouw plaatsten € 20.000,- tot € 40.000,-
Badkamer renoveren € 12.000,- tot € 25.000,-


Let op! Bovenstaande prijzen zijn schattingen. Kosten zijn afhankelijk van het type werk, de afwerking van het materiaal en nog vele andere factoren! Vraag voor de exacte prijs een offerte aan.

Aannemer offerte

De kosten voor bovengenoemde klussen kunnen per aannemer verschillen. Om er zeker van te zijn dat u niet te veel betaalt, is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen en deze met elkaar te vergelijken.

Let er wel op dat de offerte kosteloos en vrijblijvend is en dat alle werkzaamheden, inclusief het materiaalgebruik, staan omschreven. Let ook op eventuele garanties die de aannemer kan bieden.

Wilt u weten waar u allemaal op moet letten bij de offerte van een aannemer? Lees dan de blog over waar je op moet letten bij een offerte van een aannemer!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Woont u in ’t Look, Zonderwijk, Oerle of ergens anders in de regio Veldhoven en zoekt u een aannemer? Voor een (ver)bouwproject of voor onderhoud aan uw huis?

Vul hieronder ons contactformulier in en we komen snel bij u terug met een offerte op maat.

U kunt ons ook bereiken via de e-mail op info@040aannemer.nl of telefonisch op 040-2051882.

Als u direct zoveel mogelijk informatie geeft over uw klus, dan kunnen wij een goede inschatting voor u maken.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Henk en Jan

  Ons oude dak was toe aan vernieuwing, na diverse offertes te hebben opgevraagd gekozen voor 040 aannemer, vanwege dat zij alles voor ons in 1 hand konden uitvoeren. We hebben een prachtig nieuw dak met dakramen waardoor alles mooi licht is geworden. Bedankt en tot de volgende klus.

  Fam Verberne

  Voor een jaren 30 woning in son opzoek gegaan naar een aannemer. Via via terecht gekomen bij de 040 Groep. Na enkele gesprekken besloten om de klus te gunnen. Uitgevoerd is inmiddels loodgieterswerk, timmerwerk en dakwerk. Tot nu toe zeer tevreden, zeker ook een pluim voor alle harde werkers.

  Fam Jacobs

  Voor het verbouwen van de keuken wilden wij een muur verwijderen, aangezien dit een draagmuur was hebben we een aannemer gezocht, ze hebben een stalen balk geplaatst en de muur gesloopt. Hierna is de keuken netjes gestuct. Snel en vakkundig gewerkt. 100 punten.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×