Aannemer Valkenswaard

Bent u op zoek naar een Aannemer in Valkenswaard? Dan zit u bij 040 Aannemer goed! Wij zijn een aannemersbedrijf uit de regio van Valkenswaard. Of u nu wilt beginnen aan een aanbouw of juist uw gehele woning wilt verbouwen, 040 Aannemer is hiervoor de geschikte partij.

Bij ons bent u verzekerd van een optimaal bouwproces. Waar u ook woont, in de Hoge Akkers, Geenhoven of Borkel en Schaft, wij helpen u overal in Noord-Brabant!

Wat doet 040 Aannemer allemaal?

040 Aannemer is bereikbaar voor verbouwingen, een aanbouw of onderhoud aan uw huis. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Daarnaast heeft u één aanspreekpunt, waardoor het bouwproces soepel verloopt.

Wij als aannemer zijn verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van uw aanbouw of verbouwing. Maar wij zijn ook bereikbaar voor de kleinere onderhoud klusjes aan uw huis. Tevens zijn wij aannemer dakkapel renovatie of het plaatsen ervan.

Verbouwing in Valkenswaard

040 Aannemer is dé partij die kan helpen als aannemer bij een verbouwing. Het maakt niet uit of u uw schuur verbouwd of de gehele huiskamer. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Ook voor aanbouw en onderhoud in Valkenswaard

Naast verbouwingen kunt u ons ook bereiken voor onderhoud aan uw huis of voor het realiseren van een aanbouw. Bij een aanbouw heeft u vaak een vergunning nodig vanuit de gemeente. Hierbij kunnen wij u helpen. Op basis van de bouwtekeningen van de aanbouw vragen wij voor u een bouwvergunning aan bij de gemeente.

Bouwbedrijf in Valkenswaard

Of u nu uw toilet wilt verbouwen of een aanbouw wilt plaatsen: 040 Aannemer is dé partij. Als bouwbedrijf in de regio Valkenswaard weten wij precies wat u nodig heeft en coördineren wij het gehele proces.

Dankzij ons fantastische netwerk zorgen wij ervoor dat alleen de beste specialisten aan het werk gaan bij een aanbouw of verbouwing. Van tegelwerk, dakisolatie en timmerwerk: wij doen het allemaal. Hierdoor kunt u ons ook wel een installatiebedrijf noemen in Valkenswaard.

040 Aannemer verzorgt grote projecten, maar ook kleine projecten zoals het renoveren van een dakkapel. Wij hebben ons inmiddels wel bewezen als een goede aannemer in de regio Valkenswaard. Onze specialisten gaan nauwkeurig, snel en resultaatgericht te werk.

Aannemer Valkenswaard

Aannemer nodig in Valkenswaard? Vraag een offerte aan!

Heeft u een aannemer nodig voor een verbouwing, een aanbouw of voor onderhoud aan uw huis? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande formulier.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over 040 Aannemer? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen via de e-mail op info@040aannemer.nl of via de telefoon op 040-2051882.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Heer Jolie

  Voor het maken van een aanbouw kun je goed bij dit bedrijf terecht, snel goede prijs en net werk, een aanrader. Bedankt voor het mooie werk.

  Familie Schreurs

  We hebben een muur in de tuin laten metselen met een nieuwe poort erin, een fundering onder de muur en alles laten voegen. Alles netjes gemaakt en opgeruimd. Dikke 10, bedankt.

  Heer de Beer

  Door 040 de toilet en badkamer laten verbouwen, je kunt meteen merken dat ze in badkamers/toiletten thuis zijn, verstand van zaken en goed advies. Het eigen personeel is betrouwbaar en netjes, maar ook de zzpers die voor deze firma werken zijn erg nauwkeurig en precies, zoals de stucadoor en tegelzetter. Goed tevreden en blij met het resultaat.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×