Aannemer Nuenen

Gaat u een huis (ver)bouwen in Nuenen en zoekt u een aannemer die het bouwproject voor u uit handen kan nemen? Dan bent u bij 040 Aannemer aan het juiste adres! Wij zijn hét aannemersbedrijf in de regio Nuenen waar u naar op zoek bent. Heeft u een aannemer nodig voor een kleinere klus, of juist voor een groot bouwproject? Van welk formaat uw klus ook is: 040 Aannemer staat voor u klaar. Of u nu in Nuenen-Noord, Eeneind of in de buurt van het Kernkwartier woont.

040 Aannemer offerte aanvragen

Aannemer in Nuenen voor verbouw, aanbouw en onderhoud

Als aannemer in Nuenen zijn wij actief op het gebied van aanbouw, verbouwingen en onderhoud. Wij kunnen uw bouwproject voorzien van preventief, klein of juist groter onderhoud. Kortom: geen enkele klus is voor ons teveel. 040 Aannemer heeft als bouwbedrijf veel ervaring met verbouwingen of het plaatsen van een aanbouw.

Omdat wij gevestigd zijn in de regio kunnen wij uw klus op korte termijn komen klaren.

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor 040 Aannemer. Onze onderaannemers nemen de meest uiteenlopende klussen aan: van het leggen van een vloer tot het verzorgen van het tegelwerk en het bouwen (of juist slopen) van een muur. Dankzij ons grote netwerk zullen alleen echte specialisten aan het werk gaan.

Tevens leverancier van tegels, sanitair en overige

040 Aannemer is tevens leverancier van verschillende tegels, sanitair en overige benodigde materialen. Maak het uzelf nóg gemakkelijker en koop via ons alle producten die u nodig heeft. Scheelt weer een ritje naar de bouwmarkt.

Tevens kunnen wij dankzij goede prijsafspraken met onze leveranciers verschillende kwalitatieve A-merken leveren met hoge korting! Meer weten? Neem gerust contact op.

Onze werkwijze als aannemersbedrijf

Een aannemersbedrijf coördineert het bouwproject van het begin tot het eind. Wij zorgen ervoor dat de klus goed én binnen de afgesproken termijn wordt uitgevoerd. Aannemers werken meestal samen met andere bedrijven en de aannemer is zowel voor u als voor hen het eerste aanspreekpunt.

Doordat wij zelf onder andere loodgieters, stukadoors en tegelzetters in dienst hebben, vergemakkelijkt dat het aannemersproces. We werken met goed opgeleide vakmensen met jarenlange ervaring om een hoge kwaliteit (ver)bouw of aanbouw te kunnen garanderen.

Aannemer Nuenen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bij 040 Aannemer maken we graag een persoonlijke offerte voor u op.

Vul hieronder ons contactformulier in en we komen snel bij u terug met een offerte op maat.

U kunt ons ook telefonisch bereiken op 040-2051882 of via de e-mail op info@040aannemer.nl.

Als u direct zoveel mogelijk informatie doorgeeft over uw klus, dan kunnen wij een goede inschatting maken van de kosten.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Fam Veldhoven

  Na nieuws over subsidie bij isolerende maatregelen hebben we besloten voor nieuwe kozijnen te kiezen, we kwamen zo uit bij 040 aannemer veldhoven/eindhoven. We hebben gekozen voor houten kozijnen. We zijn zeer tevreden over zowel de kwaliteit van de kozijnen als het geleverde werk. Bij een volgende klus zullen we zeker weer een beroep doen op 040 aannemer.

  Familie Schreurs

  We hebben een muur in de tuin laten metselen met een nieuwe poort erin, een fundering onder de muur en alles laten voegen. Alles netjes gemaakt en opgeruimd. Dikke 10, bedankt.

  Nicole / Sjoerd

  Door Nick en Frank onze schuur laten renoveren. Er is een nieuwe schuurdeur geplaats met glas en een nieuw kozijn, verder een nieuw dak erop met nieuw dakleer en afwerking. Alles is snel gegaan en we zijn zeer tevreden over 040 aannemer.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×