Aannemer Nuenen

Gaat u een huis (ver)bouwen in Nuenen en zoekt u een bouwbedrijf die het bouwproject voor u uit handen kan nemen? Neem dan contact op met 040 Aannemer.

Wij zijn hét aannemersbedrijf in de regio Nuenen waar u naar op zoek bent.

Heeft u een klusbedrijf nodig voor een kleinere klus, of juist voor een groot bouwproject? Van welk formaat uw klus ook is: 040 Aannemer staat voor u klaar.

Aannemer in Nuenen voor verbouw, nieuwbouw en onderhoud

Als aannemer in Nuenen zijn wij actief op het gebied van aanbouw, verbouwingen en onderhoud. Wij kunnen uw bouwproject voorzien van preventief, klein of juist groter onderhoud. Kortom: geen enkele klus is ons teveel.

Omdat wij gevestigd zijn in de 040-regio kunnen wij uw klus op korte termijn komen klaren. Ongeacht of u in Eeneind of Nuenen Oost woont.

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor 040 Aannemer. Onze aannemers nemen de meest uiteenlopende klussen aan: van het leggen van een vloer tot het verzorgen van het tegelwerk en het bouwen (of juist slopen) van een muur.

Tevens leverancier van tegels, sanitair en overige

040 Aannemer is tevens leverancier van verschillende tegels, sanitair en overige benodigde materialen. Maak het uzelf nóg gemakkelijker en koop via ons alle producten die u nodig heeft. Scheelt weer een ritje naar de bouwmarkt.

Tevens kunnen wij dankzij goede prijsafspraken met onze leveranciers verschillende kwalitatieve A-merken leveren met hoge korting! Meer weten? Neem gerust contact op.

Onze werkwijze als aannemersbedrijf

Een aannemersbedrijf coördineert het bouwproject van het begin tot het eind. Wij zorgen ervoor dat de klus goed én binnen de afgesproken termijn wordt uitgevoerd. Aannemers werken meestal samen met andere bedrijven en de aannemer is zowel voor u als voor hen het eerste aanspreekpunt.

Doordat wij zelf onder andere loodgieters, stukadoors en tegelzetters in dienst hebben, vergemakkelijkt dat het aannemersproces. We werken met goed opgeleide vakmensen met jarenlange ervaring om een hoge kwaliteit (ver)bouw te kunnen garanderen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bij 040 Aannemer maken we graag een persoonlijke offerte voor u op.

Vul hieronder ons contactformulier in en we komen snel bij u terug met een offerte op maat.

U kunt ons ook telefonisch bereiken op 040-2051882 of via de e-mail op info@040aannemer.nl.

Als u direct zoveel mogelijk informatie doorgeeft over uw klus, dan kunnen wij een goede inschatting maken van de kosten.

Offerte aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Gerelateerde projecten

Uitgelichte reviews

Familie Verschuren

Na een oriënterend gesprek een offerte laten maken door 040 aannemer. De offerte viel binnen ons budget, dus besloten de klus te gunnen aan de firma. De doorlooptijd van 3 weken werd exact gehaald, het contact met uitvoerder en personeel als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, kortom een aanrader.

Angelique Bakker

Gekozen voor 040 aannemer vanwege de uitstraling en prijs, allebei prima. De zolder is in sneltempo verbouwd door de jongens, dakramen erin, dakkapel achterzijde. Nieuwe wanden, deuren, electra en een nieuwe ketel. Daarna alles net gestukadoord. Binnen de afgesproken tijd en prijs. Goed bedrijf om mee in zee te gaan, betrouwbaar.

Safiye Oz

Zou het zo weer doen! 040 heeft bij mij badkamer verbouwd, ik zag er best tegenop maar eigenlijk al directe na de eerste dag van de verbouwing wist ik dat ik dat het goed zat. Frank had vooraf een strakke planning gemaakt zodat ik wist waar ik de komende weken kon verwachten. En alles liep volgens planning, gesmeerd dus. Communicatie met Frank ook meer dan prima. En alle medewerkers waren super vriendelijk en werkten heel netjes.
Resultaat is dat ik nu een prachtige badkamer heb en zeer tevreden terugkijk op de klus die 040 geklaard heeft. Zoals al zei; ik zou het zo weer doen. In het volgend voorjaar hoop ik de keuken door 040 te laten aanpakken.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×