Aannemer Geldrop

Heeft u een (ver)bouwklus in of rondom Geldrop op de planning staan? Neem dan contact op met 040 Aannemer voor een offerte op maat.

We werken transparant, snel en professioneel. Met een flinke bak ervaring, goed opgeleide vakmensen en de nodige connecties in de bouw kunnen wij uw bouwproject tot een succes maken.

Doordat we vaak in Geldrop en omstreken werken, kunnen we snel bij u langs komen om de situatie in te schatten en een passende offerte te maken.

Aannemer in Geldrop en omstreken

Doordat we al jarenlang in Geldrop en omstreken komen voor aannemersklussen, kennen we de weg.

Van Geldrop centrum tot Gijzenrooi en Coevering, wij helpen u graag bij het uitvoeren van uw klus.

Bij 040 Aannemer kunt u terecht voor zowel onderhoud als verbouwingen. Wij zijn gespecialiseerd in de combinatie begeleiding en uitvoering. Door een hechte samenwerking binnen de 040 Groep hebben wij onder andere vaste tegelzetters, elektriciens en stukadoors waar we mee werken.

Dat schept vertrouwen! We leveren kwaliteit, keer op keer.

Bouwbedrijf in Geldrop, voor bouwen zonder stress

Een verbouwing vindt niet ieder jaar plaats. Daarom begrijpen we goed dat u wilt dat alles op rolletjes verloopt.

Geen zorgen rondom eventuele fouten of krappe deadlines maar een aannemer die u bijstaat en de verbouwing voor u regelt.

Met 040 Aannemer zijn zorgen rondom uw verbouwing verleden tijd. Als bouwbedrijf kunnen wij uw project in Geldrop compleet overnemen. Weg met stress en zorgen: wij lossen het voor u op.

Bekijk ook onze reviews. Wij zijn trots op de tevredenheid van onze klanten.

Meer weten over onze aannemer werkzaamheden in Geldrop?

Wilt u meer weten over wat we zoal doen? Bekijk dan ook zeker onze blog.

Via onze blog nemen we u regelmatig mee naar een klus, zoals het verbouwen van schuur naar praktijkruimte. Maar ook voor het plaatsen van nieuwe toiletgroepen en een aanbouw schieten we u graag te hulp. Onze werkzaamheden zijn erg divers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat uw (ver)bouw of aanbouw bij ons zou kosten? Bij 040 Aannemer maken we graag een persoonlijke offerte voor u op.

Vul hieronder ons contactformulier in en we komen snel bij u terug met een offerte op maat.

U kunt ons ook telefonisch bereiken op de e-mail op info@040aannemer.nl of telefonisch op 040-2051882.

Geef direct zoveel mogelijk informatie over uw klus, zodat wij een goede inschatting voor u kunnen maken.

Offerte aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Gerelateerde projecten

Uitgelichte reviews

Fam Verberne

Voor een jaren 30 woning in son opzoek gegaan naar een aannemer. Via via terecht gekomen bij de 040 Groep. Na enkele gesprekken besloten om de klus te gunnen. Uitgevoerd is inmiddels loodgieterswerk, timmerwerk en dakwerk. Tot nu toe zeer tevreden, zeker ook een pluim voor alle harde werkers.

Familie Verschuren

Na een oriënterend gesprek een offerte laten maken door 040 aannemer. De offerte viel binnen ons budget, dus besloten de klus te gunnen aan de firma. De doorlooptijd van 3 weken werd exact gehaald, het contact met uitvoerder en personeel als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, kortom een aanrader.

Ciska en Marcel Heertjes

We zijn zeer tevreden met de mannen van de 040-groep. We hebben ons bestaande huis grondig laten renoveren. Frank en zijn mannen hebben goed meegedacht en geluisterd naar onze ideeën. Ze hebben snel en vakkundig werk geleverd. En de mannen van de 040 groep zijn ook nog eens gezellige gasten om mee samen te werken. Kortom zeker een aanrader om met 040 aannemer in zee te gaan!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×