Aannemer Tilburg

Wilt u een verbouwing of onderhoud aan uw woning in omgeving Tilburg realiseren? Dan bent u bij 040Aannemer aan het juiste adres!

Van groot onderhoud tot complete verbouwingen. Uw uitbouw, dakkapel, vloerverwarming, toilet of kozijn is bij ons in vakkundige handen. Benieuwd naar wat onze klanten over ons werk zeggen? Bekijk onze reviewpagina.

Op zoek naar een betrouwbare aannemer in Tilburg? Neem contact op met 040Aannemer!

Aannemer omgeving Tilburg

Een aannemersbedrijf vinden kan vaak heel wat kopzorgen met zich mee brengen. Er zijn per slot van rekening een heleboel verschillende projecten die een specialist vereisen.

U kunt denken aan een stucadoorelektriciendakdekkerstegelzetters en een loodgieter. Bij 040-Groep hebben we alle kennis op 1 plek. De werkzaamheden worden uitgevoerd door echte vakspecialisten. Zij houden zich altijd aan de planning en kwaliteit is gegarandeerd. De communicatie verloopt via één aanspreekpunt om samen het overzicht te behouden.

Klusbedrijf in Tilburg

Voor uw project kunt u dus vertrouwen op jarenlange ervaring en hoge kwaliteit van onze aannemersprojecten.

Verbouwing

Woont u in Tilburg en wilt u uw woning verbouwen? 040Aannemer staat voor u klaar, wij doen onder andere verbouwingen aan:

  • Uw complete woning;
  • Toilet
  • Zolders
  • Badkamers
  • Aanbouw

Onderhoud

Wilt u onderhoud plegen aan uw woning en heeft u de behoefte aan een aannemer in de omgeving van Tilburg? 040Aannemer staat tot voor u klaar bij:

  • Onderhoud van uw kozijnen en ramen (schilderwerk)
  • Onderhoud aan het dak en de muren van uw woning
  • Onderhoud van uw ramen

U kunt bij 040Aannemer een onderhoudscontract afsluiten voor het onderhoud van uw woning. Bel voor meer informatie naar 040-2051882 of mail naar info@040aannemer.nl.

Voor iedere klus luisteren we graag naar uw wensen, denken mee en geven advies. Heldere communicatie, een soepel bouwproces en een nette afwerking; daar kunt u bij ons op rekenen. En dat alles tegen een scherpe en eerlijke prijs.

Wat kost een aannemer in omgeving Tilburg?

Gemiddelde aannemer kost per uur tussen de € 50,- en € 75,- . Uiteraard hangt dit ook af van het type werkzaamheden. Vraag bij verschillende aannemers een offerte aan zodat u deze met elkaar kunt vergelijken. Weet u niet waar u op moet letten bij een offerte van een aannemer? Bekijk onze blog ‘8 punten waar je op moet letten bij een offerte van een aannemer’.

Het verbouwen van een woning kost geld. In de meeste gevallen zal uw woning in waarde stijgen door de verbouwing. Het is daarom dan ook belangrijk dat u altijd naar het totaal plaatje kijkt. Bedenk hoe een project waarde kan toevoegen aan uw eigendom.

Benieuwd wat de verbouwing of onderhoud van uw woning gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Onze aannemers in Tilburg zorgen ervoor dat de klus goed én binnen de afgesproken termijn wordt uitgevoerd.

040Aannemer voor de beste aannemers in Tilburg

Onze aannemers in Tilburg van hebben hun werk altijd naar tevredenheid van onze klanten uitgevoerd. Ze beoordelen de aannemers van 040Aannemer met een gemiddelde score van een 8.4. Uw project is bij ons dus in goede handen!

Bekijk onze reviews of lees meer in onze blogs: we zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Toe aan een verbouwing of onderhoud van uw woning? Vraag vandaag nog uw offerte aan.

U kunt ook hieronder het contactformulier invullen en dan komen wij snel bij u terug met een offerte op maat.

Heeft u nog vragen? Neem gerust met ons op via de e-mail op info@040aannemer.nl of bel: 040-2051882.

Geef direct zoveel mogelijk informatie over uw klus, zodat wij een goede inschatting kunnen maken van de kosten.

Offerte aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Gerelateerde projecten

Uitgelichte reviews

Heer Jolie

Voor het maken van een aanbouw kun je goed bij dit bedrijf terecht, snel goede prijs en net werk, een aanrader. Bedankt voor het mooie werk.

Ciska en Marcel Heertjes

We zijn zeer tevreden met de mannen van de 040-groep. We hebben ons bestaande huis grondig laten renoveren. Frank en zijn mannen hebben goed meegedacht en geluisterd naar onze ideeën. Ze hebben snel en vakkundig werk geleverd. En de mannen van de 040 groep zijn ook nog eens gezellige gasten om mee samen te werken. Kortom zeker een aanrader om met 040 aannemer in zee te gaan!

Fam Veldhoven

Na nieuws over subsidie bij isolerende maatregelen hebben we besloten voor nieuwe kozijnen te kiezen, we kwamen zo uit bij 040 aannemer veldhoven/eindhoven. We hebben gekozen voor houten kozijnen. We zijn zeer tevreden over zowel de kwaliteit van de kozijnen als het geleverde werk. Bij een volgende klus zullen we zeker weer een beroep doen op 040 aannemer.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×