Aanbouw of uitbouw aan uw huis laten plaatsen

Een aanbouw van plan aan uw huis?

Bent u al even van plan om eindelijk die aanbouw aan uw huis te laten bouwen? Zodat u bijvoorbeeld een kantoor aan uw huis kan toevoegen om thuis te werken. Of misschien wilt u wel een eigen bedrijf starten vanuit uw eigen woning? Aanbouw van uw woning kan ook juist voor de kinderen zijn, zodat u wat extra speelruimte in huis creëert. Wat de reden ook is, voor een huis aanbouw bent u bij 040 Aannemer aan het juiste adres.

Aanbouw of uitbouw van uw huis?

Om wat extra ruimte te creëren heeft u twee opties, aanbouwen of uitbouwen. Het verschil is klein, maar het is er wel. Bij een aanbouw van uw huis wordt er echt een constructie aan uw huis toegevoegd, denk hierbij aan een garage, een serre of een carport. Er wordt echt iets nieuws gebouwd tegen uw huis aan. Een uitbouw woning is het vergroten van een al bestaande ruimte. Bijvoorbeeld het uitbreiden van uw keuken of woonkamer. U gaat uw woning dan uitbreiden, ofwel uitbouwen.

Van intakegesprek tot aanbouw plaatsen

Het is niet niks om een aanbouw of uitbouw te laten plaatsen. Ten eerste is het een flinke investering, maar daarnaast kost het ook nog veel tijd en moeite. Een aannemer kan er voor zorgen dat alles soepel verloopt en dat u uzelf er niet te druk om moet maken. Dat doet de aannemer voor u. Wij begeleiden u graag in het gehele proces, vanaf het bedenken van de aanbouw of uitbouw, tot aan het moment dat alles er staat.

Wilt u zelf gaan beginnen met een uitbouw of aanbouw, maar weet u niet waar u moet starten of wat het moet gaan kosten? Neem dan contact met ons op, of vul het offerteformulier in voor een prijsindicatie.

Aanbouw huis door 040 Aannemer

Wilt u een aanbouw aan uw huis en vind u het belangrijk dat u hierbij goed geadviseerd wordt, dan bent u bij 040 Aannemer op het juiste adres. Wij helpen u graag verder met het realiseren van de aanbouw aan uw huis zoals u deze graag ziet. Wilt u een aanbouw aan uw huis plaatsen in Eindhoven of omstreken? Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder!

Vraag via het onderstaande formulier een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 040-2051882 of te mailen naar info@040aannemer.nl.

Offerte aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Gerelateerde projecten

Uitgelichte reviews

Heer de Beer

Door 040 de toilet en badkamer laten verbouwen, je kunt meteen merken dat ze in badkamers/toiletten thuis zijn, verstand van zaken en goed advies. Het eigen personeel is betrouwbaar en netjes, maar ook de zzpers die voor deze firma werken zijn erg nauwkeurig en precies, zoals de stucadoor en tegelzetter. Goed tevreden en blij met het resultaat.

Ciska en Marcel Heertjes

We zijn zeer tevreden met de mannen van de 040-groep. We hebben ons bestaande huis grondig laten renoveren. Frank en zijn mannen hebben goed meegedacht en geluisterd naar onze ideeën. Ze hebben snel en vakkundig werk geleverd. En de mannen van de 040 groep zijn ook nog eens gezellige gasten om mee samen te werken. Kortom zeker een aanrader om met 040 aannemer in zee te gaan!

Familie Verschuren

Na een oriënterend gesprek een offerte laten maken door 040 aannemer. De offerte viel binnen ons budget, dus besloten de klus te gunnen aan de firma. De doorlooptijd van 3 weken werd exact gehaald, het contact met uitvoerder en personeel als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, kortom een aanrader.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×