Aannemer Den Bosch

Bent u op zoek naar een professionele aannemer in Den Bosch? 040 Aannemer is uw specialist. Als erkende aannemer in de regio Den Bosch zorgen wij voor de volledige coördinatie van uw verbouwing of realisatie van uw aanbouw. Van een kleine klus tot een compleet verbouwproject: onze vakmensen voeren uw verbouwing planmatig en efficiënt uit.

040 Aannemer offerte aanvragen

Aannemer regio Den Bosch

Met 040 Aannemer kiest u voor eerlijk en betrouwbaar vakmanschap. Met een vast team van professionals hebben we voor iedere klus de juiste vakmensen. We zijn vooral actief in Noord-Brabant, zodat we een snelle service kunnen garanderen. Niet alleen qua communicatie, maar ook wat betreft de uitvoering.

Woont u in de binnenstad van Den Bosch, de Graafsepoort of De Vliert? Of woont u dicht in de buurt van Maaspoort of de Sint-Janskathedraal? Voor een aannemer in omgeving Den Bosch is 040 Aannemer een goede keuze.

Met een vast aanspreekpunt weet u altijd waar u terecht kunt. Onze vakmensen verstaan niet alleen hun ambacht, ze hebben ook altijd kennis van de laatste wet- en regelgeving rondom verbouwingen. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Wij zijn dé aannemer voor verbouwingen in de regio.

Goede aannemer Den Bosch nodig?

Wanneer u op zoek gaat naar een aannemersbedrijf in Den Bosch, is het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de desbetreffende partij. We komen niet alleen letterlijk over de vloer, maar een aannemer neemt desgewenst alle touwtjes in handen van uw verbouwing.

040 Aannemer is specialist in verbouwingen, aanbouw en het onderhoud van woningen. Tijdens deze klussen neemt een aannemer de leiding over het bouwproject. De aannemer coördineert het gehele project van begin tot eind en zorgt ervoor dat alle onderdelen op het juiste moment worden uitgevoerd. Of u nu een aannemer voor een aanbouw of verbouwing zoekt, wij staan voor u klaar.

Voor een aannemer in Den Bosch is 040 Aannemer een zeer goede keuze. Met een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 9,4 hebben we onszelf inmiddels wel bewezen in Noord-Brabant. We gaan professioneel, resultaatgericht en nauwkeurig te werk en staan bekend om onze strakke planningen en heldere communicatie.

Op zoek naar een bouwbedrijf Den Bosch?

Of u een toiletrenovatie of een hele tuinkamer wilt aanbouwen: kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Want bij 040 Aannemer krijgt u de garantie dat er ervaren specialisten aan het werk gaan: van metselwerk tot timmerwerk, van elektriciteit tot dakisolatie, van tegelwerk tot kozijn.

Het proces is altijd overzichtelijk voor u, want u heeft steeds één vast aanspreekpunt. Wij zorgen voor de coördinatie en de specialist die u nodig heeft: elektricien, loodgieter, metselaar, timmerman, stukadoor of schilder. Omdat we met mensen werken die we al langer kennen, verloopt de samenwerking altijd vlot en efficiënt.

Aannemer Den Bosch

Aannemer nodig in Den Bosch? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een verbouwing, aanbouw of onderhoud? En wilt u graag een indicatie van de kosten? Vraag via het onderstaande offerteformulier vrijblijvend een offerte aan en wij geven u een beeld van alle mogelijkheden.

Voor persoonlijk advies, meer informatie of vragen staan onze medewerkers klaar. Neem gerust contact met ons op via 040 205 18 82 of stuur een email naar info@040aannemer.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Henk en Jan

  Ons oude dak was toe aan vernieuwing, na diverse offertes te hebben opgevraagd gekozen voor 040 aannemer, vanwege dat zij alles voor ons in 1 hand konden uitvoeren. We hebben een prachtig nieuw dak met dakramen waardoor alles mooi licht is geworden. Bedankt en tot de volgende klus.

  Ciska en Marcel Heertjes

  We zijn zeer tevreden met de mannen van de 040-groep. We hebben ons bestaande huis grondig laten renoveren. Frank en zijn mannen hebben goed meegedacht en geluisterd naar onze ideeën. Ze hebben snel en vakkundig werk geleverd. En de mannen van de 040 groep zijn ook nog eens gezellige gasten om mee samen te werken. Kortom zeker een aanrader om met 040 aannemer in zee te gaan!

  Rutger Maters

  2 maanden geleden was het enkel een planning en ondertussen genieten we met het hele gezin van ons heerlijke door 040 uitgebouwde woning. Goede planning, fijne werklui, goede communicatie en service tot en met! En dit alles voor een goede prijs. Dank voor de fijne samenwerking!

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×