Aannemer Den Bosch

Bent u op zoek naar een professionele aannemer in Den Bosch? 040 Aannemer is uw specialist. Als erkende aannemer in de regio Den Bosch zorgen wij voor de volledige coördinatie van uw verbouwing. Van een kleine klus tot een compleet verbouwproject: onze vakmensen voeren uw verbouwing planmatig en efficiënt uit.

Aannemer regio Den Bosch

Met 040 Aannemer, dé aannemer in Den Bosch, kiest u voor eerlijk en betrouwbaar vakmanschap. Met een vast team van professionals hebben we voor iedere klus de juiste vakmensen. We zijn vooral actief in Noord-Brabant, zodat we een snelle service kunnen garanderen. Niet alleen qua communicatie, maar ook wat betreft de uitvoering.

Woont u in de binnenstad van Den Bosch, de Graafsepoort of De Vliert? Of woont u dicht in de buurt van Maaspoort of de Sint-Janskathedraal? Voor een aannemer in omgeving Den Bosch is 040 Aannemer een goede keuze.

Met een vast aanspreekpunt weet u altijd waar u terecht kunt. Onze vakmensen verstaan niet alleen hun ambacht, ze hebben ook altijd kennis van de laatste wet- en regelgeving rondom verbouwingen. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken.

Goede aannemer Den Bosch nodig?

Wanneer u op zoek gaat naar een aannemersbedrijf in Den Bosch, is het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de desbetreffende partij. We komen niet alleen letterlijk over de vloer, maar een aannemer neemt desgewenst alle touwtjes in handen van uw verbouwing.

040 Aannemer is specialist in verbouwingen, aanbouw en het onderhoud van woningen. Tijdens deze klussen neemt een aannemer de leiding over het bouwproject. De aannemer coördineert het gehele project van begin tot eind en zorgt ervoor dat alle onderdelen op het juiste moment worden uitgevoerd.

Voor een aannemer in Den Bosch is 040 Aannemer een zeer goede keuze. Met een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 8,4 hebben we onszelf inmiddels wel bewezen in Noord-Brabant. We gaan professioneel, resultaatgericht en nauwkeurig te werk en staan bekend om onze strakke planningen en heldere communicatie.

Op zoek naar een bouwbedrijf Den Bosch?

Of u een toiletrenovatie of een hele tuinkamer wilt aanbouwen: kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Want bij 040 Aannemer krijgt u de garantie dat er ervaren specialisten aan het werk gaan: van metselwerk tot timmerwerk, van elektriciteit tot dakisolatie, van tegelwerk tot kozijn.

Het proces is altijd overzichtelijk voor u, want u heeft steeds één vast aanspreekpunt. Wij zorgen voor de coördinatie en de specialist die u nodig heeft: elektricien, loodgieter, metselaar, timmerman, stukadoor of schilder. Omdat we met mensen werken die we al langer kennen, verloopt de samenwerking altijd vlot en efficiënt.

Aannemer Den Bosch

Aannemer nodig in Den Bosch? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een verbouwing, aanbouw of onderhoud? En wilt u graag een indicatie van de kosten? Vraag via het onderstaande offerteformulier vrijblijvend een offerte aan en wij geven u een beeld van alle mogelijkheden.

Voor persoonlijk advies, meer informatie of vragen staan onze medewerkers klaar. Neem gerust contact met ons op via 040 205 18 82 of stuur een email naar info@040aannemer.nl.

Offerte aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Rutger Maters

2 maanden geleden was het enkel een planning en ondertussen genieten we met het hele gezin van ons heerlijke door 040 uitgebouwde woning. Goede planning, fijne werklui, goede communicatie en service tot en met! En dit alles voor een goede prijs. Dank voor de fijne samenwerking!

Familie Verschuren

Na een oriënterend gesprek een offerte laten maken door 040 aannemer. De offerte viel binnen ons budget, dus besloten de klus te gunnen aan de firma. De doorlooptijd van 3 weken werd exact gehaald, het contact met uitvoerder en personeel als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, kortom een aanrader.

Nicole / Sjoerd

Door Nick en Frank onze schuur laten renoveren. Er is een nieuwe schuurdeur geplaats met glas en een nieuw kozijn, verder een nieuw dak erop met nieuw dakleer en afwerking. Alles is snel gegaan en we zijn zeer tevreden over 040 aannemer.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×