Aannemer Mierlo

Bent u op zoek naar een aannemer in Mierlo? Dan bent u bij 040 Aannemer aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar voor al uw verbouw, aanbouw, uitbouw of onderhoudsklussen. Hierbij kunnen wij u als aannemer ondersteunen. Wij zijn actief in de hele gemeente: het maakt dus niet uit of u in Luchen, Loeswijk, Mierlo-centrum of de Neerakkers woont.

040 Aannemer offerte aanvragen

Wij streven ernaar om open en professioneel te werken met een snelle aanpak. Door onze jarenlange ervaring, goed opgeleide vakmensen en ons brede netwerk binnen de bouwsector, zijn wij in staat om uw bouwproject succesvol te realiseren.

Aannemersbedrijf actief in Mierlo: 040 Aannemer

Wij komen met ons bedrijf regelmatig in Mierlo voor diverse projecten. Of het nu een keuken renovatie betreft of het plaatsen van een aanbouw. Wij staan voor uw project klaar!

Ons netwerk bestaat uit ervaren professionals die met ons samenwerken om ervoor te zorgen dat elk project op tijd en binnen budget wordt opgeleverd. Of het nu gaat om timmerlieden, loodgieters, elektriciens of andere vaklui, wij hebben de juiste mensen om de klus te klaren.

Hierdoor kunnen wij snel reageren op eventuele veranderingen of problemen tijdens het project en kunnen wij u een efficiënte en probleemloze (ver)bouwervaring garanderen. Bij ons staat uw tevredenheid voorop en daarom doen wij er alles aan om uw project tot een succes te maken.

Bekijk onze eerdere projecten ter inspiratie

Bouwbedrijf in de regio

Wij begrijpen dat een verbouwing geen alledaagse gebeurtenis is en dat u alles vlekkeloos wilt laten verlopen. Daarom bieden wij u de geruststelling dat wij u bijstaan en uw verbouwing van begin tot eind regelen, zonder zorgen. Bij bouwbedrijf 040 Aannemer kunt u rekenen op een stressvrije ervaring voor uw verbouwing in Mierlo. Als ervaren bouwbedrijf kunnen wij het complete project voor u uitvoeren en zorgen dat alles soepel verloopt.

Onze tevreden klanten spreken voor zich en we zijn er trots op dat we hun verbouwingen tot een succes hebben gemaakt.

Bekijk onze reviews

Aanbouw of uitbouw

Een van onze diensten is u als aannemer bij een aanbouw of uitbouw project ondersteunen. Met een aanbouw of uitbouw creëert u extra ruimte die u op diverse manieren kunt benutten. Hierdoor kan de noodzaak om te verhuizen verdwijnen.

Verbouwing of renovatie

Naast het begeleiden van een aanbouw of uitbouw zijn wij ook als aannemer voor een verbouwing of renovatie werkzaam. Bij een verbouwing van uw huis of een kleine verbouwing, zoals de zolder of keuken, kan een aannemer uitstekend u helpen.

Wij kunnen u o.a. bijvoorbeeld helpen bij het aanvragen van een verbouwvergunning.

Onderhoud aan uw huis

Is uw huis toe aan onderhoud? Ook dan kan 040 Aannemer u ondersteunen. Of het nu het schilderwerk betreft, onderhoud van het dak of onderhoud aan de ramen. Bij al dit soort werkzaamheden kunnen wij u helpen. Door regelmatig onderhoud aan uw huis te laten plegen, kunt u voorkomen dat zich ernstigere problemen voordoen.

Voor al uw (ver)bouw- of onderhoudsprojecten

Wij staan als aannemer voor u klaar voor grote en kleine (ver)bouwprojecten. Het maakt niet uit of u nu de keuken wilt verbouwen of een dakkapel wilt plaatsen. Bij al deze werkzaamheden kan een aannemer u perfect ondersteunen.

Met ons grote netwerk aan elektriciens, dakdekkers, tegelzetters, timmerlieden en loodgieters weet u zeker dat u ervaren vaklui krijgt voor uw project. U heeft één handig aanspreekpunt, waardoor uw project efficiënt zal verlopen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij 040 Aannemer!

Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor uw verbouwing, uitbouw of aanbouw in Mierlo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij 040 Aannemer! Dit kan eenvoudig onderaan deze pagina, maar u kunt ons ook bereiken via telefoon of e-mail als u nog vragen heeft over onze diensten als aannemer.

U kunt ons telefonisch bereiken via 040-2051882 of via de e-mail op info@040aannemer.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  We zijn onder andere actief in de volgende plaatsen:

  Uitgelichte reviews

  Henk en Jan

  Ons oude dak was toe aan vernieuwing, na diverse offertes te hebben opgevraagd gekozen voor 040 aannemer, vanwege dat zij alles voor ons in 1 hand konden uitvoeren. We hebben een prachtig nieuw dak met dakramen waardoor alles mooi licht is geworden. Bedankt en tot de volgende klus.

  Fam Verberne

  Voor een jaren 30 woning in son opzoek gegaan naar een aannemer. Via via terecht gekomen bij de 040 Groep. Na enkele gesprekken besloten om de klus te gunnen. Uitgevoerd is inmiddels loodgieterswerk, timmerwerk en dakwerk. Tot nu toe zeer tevreden, zeker ook een pluim voor alle harde werkers.

  Safiye Oz

  Zou het zo weer doen! 040 heeft bij mij badkamer verbouwd, ik zag er best tegenop maar eigenlijk al directe na de eerste dag van de verbouwing wist ik dat ik dat het goed zat. Frank had vooraf een strakke planning gemaakt zodat ik wist waar ik de komende weken kon verwachten. En alles liep volgens planning, gesmeerd dus. Communicatie met Frank ook meer dan prima. En alle medewerkers waren super vriendelijk en werkten heel netjes.
  Resultaat is dat ik nu een prachtige badkamer heb en zeer tevreden terugkijk op de klus die 040 geklaard heeft. Zoals al zei; ik zou het zo weer doen. In het volgend voorjaar hoop ik de keuken door 040 te laten aanpakken.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×