Renovatie dakkapel in Veldhoven

040 Aannemer heeft in het verleden een dakkapel in Veldhoven gerenoveerd.

Wij hebben hierbij de gehele buitenzijde vernieuwd. Lees hieronder meer over dit project!

Lees verder

Ook het dak van de dakkapel heeft 040 Aannemer vervangen. 040 Aannemer heeft samen met 040 Dakdekker het dak voorzien van een nieuw Bitumen dak. Door deze renovatie kan de dakkapel er weer jaren tegen aan. U kunt contact opnemen als aannemer bij het plaatsen van een dakkapel.

Renovatie dakkapel Veldhoven

Voordelen van Keralit

040 Aannemer uit Eindhoven adviseert in veel gevallen het gebruik van Keralit. Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren.

De gevelbekleding van uw woning moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn. Keralit is mooi en onverwoestbaar. Dat betekent dat je nooit meer hoeft schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, of glansverlies. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken.

Renoveren van uw dakkapel

Als uw huidige dakopbouw nog in goede staat is, maar er wel een aantal onderdelen aan vervanging toe zijn, dan kunt u voor een renovatie van uw dakkapel kiezen. Of renoveren in uw situatie mogelijk is, wordt van tevoren door 040 Aannemer uit Eindhoven onderzocht. Waarna 040 Aannemer u een passende offerte zal doen voor de renovatie van uw dakkapel. Wilt u naast een dakkapel de gehele zolder verbouwen? Dan kunt u ons ook bereiken als aannemer voor het verbouwen van de zolder.

040 Aannemer uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Aannemer uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Aannemer uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Aannemer is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Wilt u ook een dakkapel in Veldhoven laten renoveren of plaatsen? Dan kan 040 Klusbedrijf u verder helpen!

Naast 040 Aannemer bestaan ook:

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,4
  040 Groep

  Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  Offertegesprek 040 Aannemer

  U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×