Gaat u bouwen of verbouwen in de regio Veldhoven en kunt u daar professionele hulp bij gebruiken? Maak dan gebruik van de kennis en expertise van 040Aannemer.

040Aannemer is al jaren hét bouwbedrijf in Veldhoven en omstreken. Met een vakkundig team en een groot netwerk aan vaklieden staan wij voor u klaar om de klus te klaren. Of het nu gaat om een verbouwing, een aanbouw of om onderhoud aan uw woning, als aannemer in Veldhoven kunnen wij u snel en volledig ontzorgen. Neem contact op en vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De werkzaamheden van een aannemer

Bij een verbouwing komt veel kijken, u moet onder andere:

 • Vergunningen regelen;
 • Bouwmaterialen inslaan;
 • Vaklieden inhuren;

Zoals u kan zien komt er bij een verbouwing of renovatie veel kijken. Bij grote of meerdere klussen is het daarom raadzaam om een aannemersbedrijf in te schakelen.

Aannemers zijn verantwoordelijk voor de realisatie en coördinatie van uw bouwproject en kan u dus veel werk uit handen nemen. Van het plannen van de werkzaamheden en het inrichten van de werkplaats tot het aansturen van vakmensen en het bewaken van de veiligheid, een aannemer is er om u te helpen.

Benieuwd waar een aannemer allemaal aansprakelijk voor is? Lees het in deze blog!

Aannemers voor verbouwingen, onderhoud en nieuwbouw in Veldhoven?

040 Aannemer is al jaren actief in Veldhoven en omgeving. Wij hebben alles onder één dak om uw bouwproject tot een succes te maken. U kunt ons inschakelen als aannemer voor een verbouwing of als aannemer voor aanbouw aan huis. Ook voor het onderhoud aan uw huis bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe groot of klein uw klus ook is en waar in Veldhoven u ook woont, wij zijn u graag van dienst.

De wensen en behoefte van onze klant staat bij 040Aannemer centraal. Zo realiseerden wij eerder al een complete verbouwing in de wijk ’t Look. Ook hebben we een vloerverwarming geplaatst in een woning in de wijk Zonderwijk en plaatsten we een aanbouw in Meerhoven, ten noorden van Veldhoven.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een klus elders in De Kempen of de Brainportregio.

De voordelen van 040 Aannemer

Naast dat wij de omgeving van Veldhoven op ons duimpje kennen en u daardoor snel kunnen helpen, profiteert u bij 040 Aannemer van meer aantrekkelijke voordelen:

De kosten voor een aannemer

De kosten voor een aannemer kunnen sterk uiteenlopen en zijn afhankelijk van het soort bouwproject en de te gebruiken materialen. Om u toch een indruk te geven van de kosten, laten we de gemiddelde prijzen zien van een aantal veelvoorkomende klussen.

Soort klus:

Geschatte kosten

Kozijnen schilderen

€ 1.000,- tot € 3.000,-

Toilet renoveren

€ 3.500,- tot € 5.000,-

Vloerverwarming leggen

€ 1000,- tot € 4.000,-

Dakkapel plaatsen

€ 3.000,- tot € 5.000,-

Aanbouw plaatsten

€ 20.000,- tot € 40.000,-

Badkamer renoveren

€ 12.000,- tot € 25.000,-


Let op! Bovenstaande prijzen zijn schattingen. Kosten zijn afhankelijk van het type werk, de afwerking van het materiaal en nog vele andere factoren! Vraag voor de exacte prijs een offerte aan.

Aannemer offerte

De kosten voor bovengenoemde klussen kunnen per aannemer verschillen. Om er zeker van te zijn dat u niet te veel betaalt, is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen en deze met elkaar te vergelijken.

Let er wel op dat de offerte kosteloos en vrijblijvend is en dat alle werkzaamheden, inclusief het materiaalgebruik, staan omschreven. Let ook op eventuele garanties die de aannemer kan bieden.

Wilt u weten waar u allemaal op moet letten bij de offerte van een aannemer? Lees dan deze blog!

Aannemer in Veldhoven nodig? Neem contact op

Woont u in ’t Look, Zonderwijk, Oerle of ergens anders in de regio Veldhoven en zoekt u een aannemer? Voor een (ver)bouwproject of voor onderhoud aan uw huis?

Hoe groot of klein uw klus ook is, wij helpen u graag. Vraag een vrijblijvende offerte aan, vul het onderstaand contactformulier in of bel 040-2051882. Wij komen zo snel mogelijk met een passend prijsvoorstel.

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • verbouwing 1
 • nieuwbouw 1
 • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.