Aannemer Schijndel

Gaat u binnenkort beginnen aan een aanbouw of verbouwing in Schijndel en heeft u een aannemer nodig? Neem dan contact op met 040 Aannemer voor al verbouw-, onderhoud of aanbouwklussen.

040 Aannemer offerte aanvragen

040 Aannemer is een aannemersbedrijf dat regelmatig in de regio Schijndel komt voor diverse werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in de Wijbosch, Grevekeur of Hoevenbraak woont. Wij staan voor u klaar!

Wij zijn specialist in alle werkzaamheden bij een verbouwing of aanbouw. Daardoor kunnen wij uw project op een goede manier coördineren en u voorzien van professioneel advies.

Bouwbedrijf in Schijndel voor aanbouw, onderhoud en verbouwingen

040 Aannemer een bouwbedrijf actief in Schijndel en omstreken. Of het nu een woning renovatie betreft, het energiezuinig maken van een woning of het renoveren van een dakkapel. Voor al deze werkzaamheden zijn we bereikbaar.

Wij hebben een groot netwerk aan leveranciers en specialistische vaklieden. Van tegelzetters en loodgieters tot aan elektriciens. Hierdoor is het bij ons altijd een gestroomlijnd proces met een handig aanspreekpunt.

Bekijk onze recente projecten

Aanbouw

Wilt u graag ruimer gaan wonen zonder te hoeven verhuizen? Dan is een aanbouw aan uw huis een goede optie. 040 Aannemer heeft al meerdere aanbouwen begeleidt als aannemer. Wij hebben veel ervaring als aannemer bij een aanbouw.

Hierbij bestonden de werkzaamheden bijvoorbeeld uit:

 • Het aanleggen van elektra
 • Stucen van een plafond
 • Aanleggen van rioleringen

Verbouwing

Bent u toe aan een nieuw interieur in uw huis of wilt u uw woning energiezuinig maken? Dan is het verbouwen van uw woning een goede optie. 040 Aannemer heeft veel ervaring in het begeleiden en regelen van verbouwingen. Wij zijn dé aannemer voor verbouwingen.

Een verbouwing kan uit de onderstaande werkzaamheden bestaan:

 • Plaatsen en renoveren van een badkamer
 • Aanleggen van vloerverwarming
 • Plaatsen van kozijnen

Onderhoud

Naast aanbouw en verbouwingen staan wij ook klaar voor onderhoud aan uw woning. Heeft uw woning nieuw schilderwerk nodig? Of zijn de dakpannen kapot en moeten ze vervangen worden? Dan kan 040 Aannemer uw helpen.

Voor de kleine en grote (ver)bouwprojecten in Schijndel

Wij zijn bereikbaar voor kleine projecten, maar ook bij grote projecten kunnen we u tot dienst zijn. Dankzij ons grote netwerk aan vakmensen nemen wij de zorgen uit handen bij uw project. Bij 040 Aannemer krijgt u de garantie dat er ervaren vaklui aan het werk gaan. Daarnaast heeft u met een aannemer altijd één aanspreekpunt.

040 Aannemer komt regelmatig in de gemeente Meierijstad voor diverse klussen. Deze hebben we tot op heden altijd met succes voltooid!

Bekijk de reviews van onze klanten.

Aannemer Schijndel

040 Aannemer het aannemersbedrijf in Schijndel en omstreken

Bent u klaar voor een verbouwing, aanbouw of voor onderhoud aan uw huis en zoekt u een aannemer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande offerteformulier.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over 040 Aannemer? Dan kunt u gerust contact opnemen via de e-mail op info@040aannemer.nl of via de telefoon op 040-2051882.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Fam Jacobs

  Voor het verbouwen van de keuken wilden wij een muur verwijderen, aangezien dit een draagmuur was hebben we een aannemer gezocht, ze hebben een stalen balk geplaatst en de muur gesloopt. Hierna is de keuken netjes gestuct. Snel en vakkundig gewerkt. 100 punten.

  Heer de Beer

  Door 040 de toilet en badkamer laten verbouwen, je kunt meteen merken dat ze in badkamers/toiletten thuis zijn, verstand van zaken en goed advies. Het eigen personeel is betrouwbaar en netjes, maar ook de zzpers die voor deze firma werken zijn erg nauwkeurig en precies, zoals de stucadoor en tegelzetter. Goed tevreden en blij met het resultaat.

  Ciska en Marcel Heertjes

  We zijn zeer tevreden met de mannen van de 040-groep. We hebben ons bestaande huis grondig laten renoveren. Frank en zijn mannen hebben goed meegedacht en geluisterd naar onze ideeën. Ze hebben snel en vakkundig werk geleverd. En de mannen van de 040 groep zijn ook nog eens gezellige gasten om mee samen te werken. Kortom zeker een aanrader om met 040 aannemer in zee te gaan!

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×