Aannemer Schijndel

Gaat u binnenkort beginnen aan een aanbouw of verbouwing in Schijndel en heeft u een aannemer nodig? Neem dan contact op met 040 Aannemer voor al verbouw-, onderhoud of aanbouwklussen.

040 Aannemer is een aannemersbedrijf dat regelmatig in de regio Schijndel komt voor diverse werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in de Wijbosch, Grevekeur of Hoevenbraak woont. Wij staan voor u klaar!

Wij zijn specialist in alle werkzaamheden bij een verbouwing of aanbouw. Daardoor kunnen wij uw project op een goede manier coördineren en u voorzien van professioneel advies.

Bouwbedrijf in Schijndel voor aanbouw, onderhoud en verbouwingen

040 Aannemer een bouwbedrijf actief in Schijndel en omstreken. Of het nu een woning renovatie betreft, het energiezuinig maken van een woning of het renoveren van een dakkapel. Voor al deze werkzaamheden zijn we bereikbaar.

Wij hebben een groot netwerk aan leveranciers en specialistische vaklieden. Van tegelzetters en loodgieters tot aan elektriciens. Hierdoor is het bij ons altijd een gestroomlijnd proces met een handig aanspreekpunt.

Bekijk onze recente projecten

Aanbouw

Wilt u graag ruimer gaan wonen zonder te hoeven verhuizen? Dan is een aanbouw aan uw huis een goede optie. 040 Aannemer heeft al meerdere aanbouwen begeleidt als aannemer. Wij hebben veel ervaring als aannemer bij een aanbouw.

Hierbij bestonden de werkzaamheden bijvoorbeeld uit:

 • Het aanleggen van elektra
 • Stucen van een plafond
 • Aanleggen van rioleringen

Verbouwing

Bent u toe aan een nieuw interieur in uw huis of wilt u uw woning energiezuinig maken? Dan is het verbouwen van uw woning een goede optie. 040 Aannemer heeft veel ervaring in het begeleiden en regelen van verbouwingen. Wij zijn dé aannemer voor verbouwingen.

Een verbouwing kan uit de onderstaande werkzaamheden bestaan:

 • Plaatsen en renoveren van een badkamer
 • Aanleggen van vloerverwarming
 • Plaatsen van kozijnen

Onderhoud

Naast aanbouw en verbouwingen staan wij ook klaar voor onderhoud aan uw woning. Heeft uw woning nieuw schilderwerk nodig? Of zijn de dakpannen kapot en moeten ze vervangen worden? Dan kan 040 Aannemer uw helpen.

Voor de kleine en grote (ver)bouwprojecten in Schijndel

Wij zijn bereikbaar voor kleine projecten, maar ook bij grote projecten kunnen we u tot dienst zijn. Dankzij ons grote netwerk aan vakmensen nemen wij de zorgen uit handen bij uw project. Bij 040 Aannemer krijgt u de garantie dat er ervaren vaklui aan het werk gaan. Daarnaast heeft u met een aannemer altijd één aanspreekpunt.

040 Aannemer komt regelmatig in de gemeente Meierijstad voor diverse klussen. Deze hebben we tot op heden altijd met succes voltooid!

Bekijk de reviews van onze klanten.

Aannemer Schijndel

040 Aannemer het aannemersbedrijf in Schijndel en omstreken

Bent u klaar voor een verbouwing, aanbouw of voor onderhoud aan uw huis en zoekt u een aannemer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande offerteformulier.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over 040 Aannemer? Dan kunt u gerust contact opnemen via de e-mail op info@040aannemer.nl of via de telefoon op 040-2051882.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Rutger Maters

  2 maanden geleden was het enkel een planning en ondertussen genieten we met het hele gezin van ons heerlijke door 040 uitgebouwde woning. Goede planning, fijne werklui, goede communicatie en service tot en met! En dit alles voor een goede prijs. Dank voor de fijne samenwerking!

  Henk en Jan

  Ons oude dak was toe aan vernieuwing, na diverse offertes te hebben opgevraagd gekozen voor 040 aannemer, vanwege dat zij alles voor ons in 1 hand konden uitvoeren. We hebben een prachtig nieuw dak met dakramen waardoor alles mooi licht is geworden. Bedankt en tot de volgende klus.

  Familie Schreurs

  We hebben een muur in de tuin laten metselen met een nieuwe poort erin, een fundering onder de muur en alles laten voegen. Alles netjes gemaakt en opgeruimd. Dikke 10, bedankt.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×