Aannemer Oirschot

Bent u op zoek naar een aannemer in Oirschot? 040 Aannemer is een aannemersbedrijf in de regio van Oirschot. Of u nu wilt verbouwen of wilt beginnen aan een aanbouw, 040 Aannemer staat voor u klaar. Als u kiest bent u verzekerd van een efficiënt bouwproces. Het maakt niet uit of u nu in De Notel, Oirschot-Centrum, Spoordonk of Oostelbeers woont.

040 Aannemer offerte aanvragen

Wat voor werkzaamheden verricht 040 Aannemer?

Een goede aannemer zorgt ervoor dat een verbouwing of een aanbouw perfect wordt geregeld. Eén persoon heeft de leiding en is verantwoordelijk voor de realisatie en coördinatie van het gehele bouwproces.

Naast verbouwingen en aanbouw zijn wij ook bereikbaar voor onderhoud van uw woning. Dankzij een aannemer heeft u een vast aanspreekpunt waar u altijd bij terecht kunt. Zo heeft u geen zorgen aan uw hoofd tijdens een verbouwing!

Verbouwing in Oirschot

040 Aannemer heeft jarenlange ervaring met verbouwingen. Wij denken graag met u mee, zodat het proces soepel verloopt. Of u op zoek bent naar een aannemer voor het plaatsen van een dakkapel of een verbouwing van een schuur: wij staan voor u klaar.

Ook voor onderhoud en aanbouw

Naast verbouwingen zijn wij ook bereikbaar voor onderhoud aan uw woning of als aannemer voor een aanbouw. Als u begint aan een aanbouw, dan heeft u vaak een bouwvergunning nodig. Hierbij helpen wij u van harte.

Op basis van de gemaakte bouwtekeningen van de aanbouw vragen wij bij de gemeente een bouwvergunning aan. Zodra de vergunning verkregen is, kunnen wij beginnen met uw aanbouw!

Bouwbedrijf actief in Oirschot

Of u nu de schuur wilt verbouwen of uw toilet wilt renoveren: bij 040 Aannemer kunt u altijd terecht. Als bouwbedrijf in Oirschot weten wij precies wat u nodig heeft bij dit soort klussen. Bij ons krijgt u de garantie dat ervaren specialisten aan het werk gaan. Ons uitgebreide netwerk van specialisten, waaronder loodgieters, elektriciens en timmerlieden, garandeert een probleemloze uitvoering van uw bouw- of renovatieproject.

040 Aannemer doet zowel grotere, als kleinere projecten in Oirschot. Wij krijgen van onze klanten een 9,4 als cijfer en hebben ons inmiddels wel bewezen als bouwbedrijf in Noord-Brabant. We gaan professioneel, nauwkeurig en resultaatgericht te werk.

Aannemer Oirschot

Aannemer nodig in Oirschot? Vraag een offerte aan!

Bent u benieuwd naar onze diensten en mogelijkheden van het realiseren van een aanbouw of verbouwing? Of wilt u graag een indicatie van de kosten? In het onderstaande formulier kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan geven wij inzicht in alle mogelijkheden.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op via 040-2051882 of stuur een e-mail naar info@040aannemer.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Fam Veldhoven

  Na nieuws over subsidie bij isolerende maatregelen hebben we besloten voor nieuwe kozijnen te kiezen, we kwamen zo uit bij 040 aannemer veldhoven/eindhoven. We hebben gekozen voor houten kozijnen. We zijn zeer tevreden over zowel de kwaliteit van de kozijnen als het geleverde werk. Bij een volgende klus zullen we zeker weer een beroep doen op 040 aannemer.

  Henk en Jan

  Ons oude dak was toe aan vernieuwing, na diverse offertes te hebben opgevraagd gekozen voor 040 aannemer, vanwege dat zij alles voor ons in 1 hand konden uitvoeren. We hebben een prachtig nieuw dak met dakramen waardoor alles mooi licht is geworden. Bedankt en tot de volgende klus.

  Familie Schreurs

  We hebben een muur in de tuin laten metselen met een nieuwe poort erin, een fundering onder de muur en alles laten voegen. Alles netjes gemaakt en opgeruimd. Dikke 10, bedankt.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×