Aannemer Oirschot

Bent u op zoek naar een aannemer in Oirschot? 040 Aannemer is een aannemersbedrijf in de regio van Oirschot. Of u nu wilt verbouwen of wilt beginnen aan een aanbouw, 040 Aannemer staat voor u klaar.

Als u kiest voor ons als aannemer bent u verzekerd van een efficiënt bouwproces. Het maakt niet uit of u nu in De Notel, Oirschot-Centrum, Spoordonk of Oostelbeers woont.

Wat voor werkzaamheden verricht 040 Aannemer?

Een goede aannemer zorgt ervoor dat een verbouwing of een aanbouw perfect wordt geregeld. Eén persoon heeft de leiding en is verantwoordelijk voor de realisatie en coördinatie van het gehele bouwproces.

Naast verbouwingen en aanbouw zijn wij ook bereikbaar voor onderhoud van uw woning. Dankzij een aannemer heeft u een vast aanspreekpunt waar u altijd bij terecht kunt. Zo heeft u geen zorgen aan uw hoofd tijdens een verbouwing!

Verbouwing in Oirschot

040 Aannemer heeft jarenlange ervaring met verbouwingen. Wij denken graag met u mee, zodat het proces soepel verloopt. Of het nu gaat over het plaatsen van een dakkapel of een verbouwing van een schuur: 040 Aannemer staat voor u klaar.

Ook voor onderhoud en aanbouw

Naast verbouwingen zijn wij ook bereikbaar voor onderhoud aan uw woning of voor een aanbouw. Als u begint aan een aanbouw, dan heeft u vaak een bouwvergunning nodig. Hierbij helpen wij u van harte.

Op basis van de gemaakte bouwtekeningen van de aanbouw vragen wij bij de gemeente een bouwvergunning aan. Zodra de vergunning verkregen is, kunnen wij beginnen met uw aanbouw!

Bouwbedrijf in Oirschot

Of u nu de schuur wilt verbouwen of uw toilet wilt renoveren: bij 040 Aannemer kunt u altijd terecht. Als bouwbedrijf in Oirschot weten wij precies wat u nodig heeft bij dit soort klussen. Bij ons krijgt u de garantie dat ervaren specialisten aan het werk gaan.

Van een loodgieter, een elektricien tot aan een timmerman. Wij hebben een gigantisch netwerk aan specialisten die zorgen voor een zorgeloze verbouwing of aanbouw. Hierdoor zijn we naast een bouwbedrijf ook een installatiebedrijf in Oirschot.

040 Aannemer doet zowel grotere, als kleinere projecten in Oirschot. Wij krijgen van onze klanten een 9,4 als cijfer en hebben ons inmiddels wel bewezen als aannemer in Noord-Brabant. We gaan professioneel, nauwkeurig en resultaatgericht te werk.

Aannemer Oirschot

Aannemer nodig in Oirschot? Vraag een offerte aan bij 040 Aannemer!

Bent u benieuwd naar onze diensten en mogelijkheden van het realiseren van een aanbouw of verbouwing? Of wilt u graag een indicatie van de kosten? In het onderstaande formulier kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan geven wij inzicht in alle mogelijkheden.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op via 040-2051882 of stuur een e-mail naar info@040aannemer.nl.

Offerte aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Fam Jacobs

Voor het verbouwen van de keuken wilden wij een muur verwijderen, aangezien dit een draagmuur was hebben we een aannemer gezocht, ze hebben een stalen balk geplaatst en de muur gesloopt. Hierna is de keuken netjes gestuct. Snel en vakkundig gewerkt. 100 punten.

Heer Jolie

Voor het maken van een aanbouw kun je goed bij dit bedrijf terecht, snel goede prijs en net werk, een aanrader. Bedankt voor het mooie werk.

Rutger Maters

2 maanden geleden was het enkel een planning en ondertussen genieten we met het hele gezin van ons heerlijke door 040 uitgebouwde woning. Goede planning, fijne werklui, goede communicatie en service tot en met! En dit alles voor een goede prijs. Dank voor de fijne samenwerking!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×