Aanbouw in Meerhoven in volle gang

040 Aannemer heeft een aanbouw verzorgd in Meerhoven.

040 Aannemer heeft hiervoor verschillende werkzaamheden verricht. Lees hieronder meer over dit project!

Lees verder

Er werd door 040 Aannemer op 2 posities een aanbouw geplaatst die later is doorgebroken om uiteindelijk 1 grote ruimte over te houden.

Ook de voorbereidende werkzaamheden zijn door 040 Aannemer uitgevoerd, het slopen en verwijderen van het stoepwerk, het graven van de fundering en het storten van de fundering zijn vakkundig uitgevoerd door werknemers van 040 Aannemer.

Voor een aanbouw die goed bij uw woning past zoals een serre, een grotere woonkamer, garage, carport of een bijkeuken aanbouw kunt u het beste een afspraak maken met 040 Aannemer. Na een gesprek waarin al uw wensen zijn besproken, gaan we kijken hoe we de aanbouw het beste kunnen uitvoeren. Wij zijn dé aannemer voor het uitbouwen van de garage, woonkamer of voor een keuken uitbouw!

040 Aannemer uit Eindhoven zal vervolgens een offerte op maat maken en deze samen met u doornemen. Belangrijke punten omtrent een aanbouw zijn het licht, de te gebruiken materialen en kleur. Wellicht kan een gemetselde muur in dezelfde kleur opgetrokken worden, zodat alles één en hetzelfde blijft. Dit is natuurlijk wel zo mooi. Als de offerte naar wens is kan 040 Aannemer de aanbouw inplannen en overgaan tot de realisatie van uw aanbouw, waar u jaren plezier van zult hebben.

040 Aannemer uit Eindhoven kan uw aanbouw van a tot z verzorgen, maar kunt u uiteraard ook inschakelen voor een gedeelte van de opdracht in het geval u de overige werkzaamheden zelf doet of door een ander laat verzorgen. Wij kunnen u van dienst zijn bij het uitbouwen van de woonkamer, maar ook voor het uitbouwen van andere kamers. Bekijk onze aanbouw Eindhoven pagina voor meer informatie.

040 Aannemer uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Aannemer uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Aannemer uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Aannemer is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Wij zijn actief als aannemer in Brabant.

Naast 040 Aannemer bestaat ook

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,4
  040 Groep

  Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  Offertegesprek 040 Aannemer

  U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×