Aannemer Deurne

Bent u op zoek naar een aannemer in Deurne of omgeving? Dan kan 040 Aannemer u verder helpen! Wij zijn een aannemersbedrijf in de regio van Deurne en komen er regelmatig voor klussen. Of het nu in de Zeilberg, Heiakker, Koolhof of in Liessel te doen is: wij staan voor u klaar!

U kunt bij 040 Aannemer terecht voor een aanbouw, verbouwing of onderhoud van uw woning.  Wij nemen al uw zorgen uit handen en zorgen voor een gestroomlijnde klus.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen!

Aannemer in Deurne en omstreken

Met ons bedrijf komen wij regelmatig in Deurne als aannemer. Hierbij begeleiden we verschillende soorten klussen. Zoals het energiezuinig maken van een woning, een dakkapel plaatsen of een aanbouw plaatsen. We hebben een zeer groot netwerk van vakmensen, waardoor het proces van uw bouw soepel verloopt.

Bekijk onze ‘projecten’ voor wat we allemaal hebben gerealiseerd!

Bouwbedrijf in Deurne voor verbouwing, onderhoud en aanbouw

040 Aannemer heeft veel ervaring als aannemer, hierdoor bent u verzekerd van een goede bouwbegeleiding. Bekijk de reviews van onze klanten om een beeld te krijgen van hoe wij te werk gaan.

Zo zei onze klant familie Verschuren: “Na een oriënterend gesprek een offerte laten maken door 040 aannemer. De offerte viel binnen ons budget, dus besloten de klus te gunnen aan de firma. De doorlooptijd van 3 weken werd exact gehaald, het contact met uitvoerder en personeel als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, kortom een aanrader.”

040 Aannemer is het bouwbedrijf in Deurne die ervoor zorgt dat u geen stress en zorgen heeft bij een verbouwing of aanbouw.

Verbouwing

Of u nu uw garage of woonkamer wilt verbouwen, 040 Aannemer kan u daarbij helpen. Van kleinere klussen tot aan een groot verbouwproject. Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw verbouwing volgens plan gaat en efficiënt wordt uitgevoerd.

040 Aannemer is dé specialist op het gebied van verbouwingen en renovaties in Noord-Brabant. Bij ons bent u verzekerd van een efficiënt bouwproces en een zorgeloze verbouwing!

Onderhoud

Goed onderhoud aan uw woning is een belangrijke zaak. Als uw woning niet goed wordt onderhouden, dan zal de waarde van uw woning dalen. Daarnaast zullen de onderhoudskosten flink toenemen. 040 Aannemer staat voor u klaar voor onderhoud aan uw dak, muren en ramen. Of het nu schilderwerk betreft of het repareren van uw dak.

Aanbouw

Wilt u graag een ruimere woning, maar liever niet verhuizen naar een ander pand? Dan is een aanbouw aan uw huis een geschikte oplossing. De mogelijkheden wat betreft een aanbouw zijn eindeloos. 040 Aannemer denkt met u mee met het realiseren van uw aanbouw. Wij doen dit op een snelle en professionele manier!

Aannemer in Deurne

040 Aannemer: hét aannemersbedrijf in Deurne

040 Aannemer is hét aannemersbedrijf in Deurne en omstreken. Wij hebben een enorm groot netwerk aan vakmensen, waardoor alleen maar de beste specialisten aan het werk gaan. Zo bestaat dit netwerk uit: timmermannen, loodgieters, stukadoors en nog meer. Dankzij 040 Aannemer heeft u één aanspreekpunt voor uw verbouwing, onderhoud of aanbouw!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat uw verbouwing of aanbouw bij 040 Aannemer bij ons zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande offerte formulier. Dan komen wij spoedig bij u terug met een offerte op maat.

U kunt ons ook via de e-mail bereiken op info@040aannemer.nl of telefonisch op 040-2051882. Als u direct zoveel mogelijk informatie aanlevert over uw klus, dan kunnen wij een perfecte inschatting maken van de kosten!

Offerte aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Heer de Beer

Door 040 de toilet en badkamer laten verbouwen, je kunt meteen merken dat ze in badkamers/toiletten thuis zijn, verstand van zaken en goed advies. Het eigen personeel is betrouwbaar en netjes, maar ook de zzpers die voor deze firma werken zijn erg nauwkeurig en precies, zoals de stucadoor en tegelzetter. Goed tevreden en blij met het resultaat.

Safiye Oz

Zou het zo weer doen! 040 heeft bij mij badkamer verbouwd, ik zag er best tegenop maar eigenlijk al directe na de eerste dag van de verbouwing wist ik dat ik dat het goed zat. Frank had vooraf een strakke planning gemaakt zodat ik wist waar ik de komende weken kon verwachten. En alles liep volgens planning, gesmeerd dus. Communicatie met Frank ook meer dan prima. En alle medewerkers waren super vriendelijk en werkten heel netjes.
Resultaat is dat ik nu een prachtige badkamer heb en zeer tevreden terugkijk op de klus die 040 geklaard heeft. Zoals al zei; ik zou het zo weer doen. In het volgend voorjaar hoop ik de keuken door 040 te laten aanpakken.

Rutger Maters

2 maanden geleden was het enkel een planning en ondertussen genieten we met het hele gezin van ons heerlijke door 040 uitgebouwde woning. Goede planning, fijne werklui, goede communicatie en service tot en met! En dit alles voor een goede prijs. Dank voor de fijne samenwerking!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×