Aannemer Deurne

Bent u op zoek naar een aannemer in Deurne of omgeving? Dan kan 040 Aannemer u verder helpen! Wij zijn een aannemersbedrijf in de regio van Deurne en komen er regelmatig voor klussen. Of het nu in de Zeilberg, Heiakker, Koolhof of in Liessel te doen is: wij staan voor u klaar!

040 Aannemer offerte aanvragen

U kunt bij 040 Aannemer terecht voor een aanbouw, verbouwing of onderhoud van uw woning.  Wij nemen al uw zorgen uit handen en zorgen voor een gestroomlijnde klus.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen!

Aannemer in Deurne en omstreken

Met ons bedrijf komen wij regelmatig in Deurne als aannemer. Hierbij begeleiden we verschillende soorten klussen. Zoals het energiezuinig maken van een woning, een dakkapel plaatsen of een aanbouw plaatsen. We hebben een zeer groot netwerk van vakmensen, waardoor het proces van uw bouw soepel verloopt.

Bekijk onze ‘projecten’ voor wat we allemaal hebben gerealiseerd!

Bouwbedrijf in Deurne voor verbouwing, onderhoud en aanbouw

040 Aannemer heeft veel ervaring als aannemer, hierdoor bent u verzekerd van een goede bouwbegeleiding. Bekijk de reviews van onze klanten om een beeld te krijgen van hoe wij te werk gaan.

Zo zei onze klant familie Verschuren: “Na een oriënterend gesprek een offerte laten maken door 040 aannemer. De offerte viel binnen ons budget, dus besloten de klus te gunnen aan de firma. De doorlooptijd van 3 weken werd exact gehaald, het contact met uitvoerder en personeel als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, kortom een aanrader.”

040 Aannemer is het bouwbedrijf in Deurne die ervoor zorgt dat u geen stress en zorgen heeft bij een verbouwing, aanbouw of als aannemer voor uw dakkapel.

Verbouwing

Of u nu uw garage of woonkamer wilt verbouwen, 040 Aannemer kan u daarbij helpen. Van kleinere klussen tot aan een groot verbouwproject. Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw verbouwing volgens plan gaat en efficiënt wordt uitgevoerd.

040 Aannemer is dé specialist op het gebied van verbouwingen en renovaties in Noord-Brabant. Bij ons bent u verzekerd van een efficiënt bouwproces en een zorgeloze verbouwing!

Onderhoud

Goed onderhoud aan uw woning is een belangrijke zaak. Als uw woning niet goed wordt onderhouden, dan zal de waarde van uw woning dalen. Daarnaast zullen de onderhoudskosten flink toenemen. 040 Aannemer staat voor u klaar voor onderhoud aan uw dak, muren en ramen. Of het nu schilderwerk betreft of het repareren van uw dak.

Aanbouw

Wilt u graag een ruimere woning, maar liever niet verhuizen naar een ander pand? Dan is een aanbouw aan uw huis een geschikte oplossing. De mogelijkheden wat betreft een aanbouw zijn eindeloos. 040 Aannemer denkt met u mee met het realiseren van uw aanbouw. Wij doen dit op een snelle en professionele manier!

Aannemer in Deurne

040 Aannemer: hét aannemersbedrijf in Deurne

040 Aannemer is hét aannemersbedrijf in Deurne en omstreken. Wij hebben een enorm groot netwerk aan vakmensen, waardoor alleen maar de beste specialisten aan het werk gaan. Zo bestaat dit netwerk uit: timmermannen, loodgieters, stukadoors en nog meer. Dankzij 040 Aannemer heeft u één aanspreekpunt voor uw verbouwing, onderhoud of aanbouw!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat uw verbouwing of aanbouw bij 040 Aannemer bij ons zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande offerte formulier. Dan komen wij spoedig bij u terug met een offerte op maat. Wij zijn ook actief als aannemer voor het plaatsen van een dakkapel.

U kunt ons ook via de e-mail bereiken op info@040aannemer.nl of telefonisch op 040-2051882. Als u direct zoveel mogelijk informatie aanlevert over uw klus, dan kunnen wij een perfecte inschatting maken van de kosten!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Angelique Bakker

  Gekozen voor 040 aannemer vanwege de uitstraling en prijs, allebei prima. De zolder is in sneltempo verbouwd door de jongens, dakramen erin, dakkapel achterzijde. Nieuwe wanden, deuren, electra en een nieuwe ketel. Daarna alles net gestukadoord. Binnen de afgesproken tijd en prijs. Goed bedrijf om mee in zee te gaan, betrouwbaar.

  Familie Verschuren

  Na een oriënterend gesprek een offerte laten maken door 040 aannemer. De offerte viel binnen ons budget, dus besloten de klus te gunnen aan de firma. De doorlooptijd van 3 weken werd exact gehaald, het contact met uitvoerder en personeel als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, kortom een aanrader.

  Henk en Jan

  Ons oude dak was toe aan vernieuwing, na diverse offertes te hebben opgevraagd gekozen voor 040 aannemer, vanwege dat zij alles voor ons in 1 hand konden uitvoeren. We hebben een prachtig nieuw dak met dakramen waardoor alles mooi licht is geworden. Bedankt en tot de volgende klus.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×