Verbouwen in Veldhoven

Een tijd geleden heeft 040 Aannemer een verbouwing in Veldhoven verzorgd.

Hierbij zijn we gestart met het verwijderen van de houten vloer. Lees hieronder meer over dit project.

Lees verder

Verder staan er nog een hoop klussen te gebeuren. 040 Aannemer gaat hier nog een meterkast plaatsen, een deel van de kozijnen moet worden vervangen en voorzien van HR++ glas. Verder zal de hele woning worden voorzien van nieuw stucwerk op de boven en onderverdieping. Verder zal 040 Aannemer het hele huis aangesloten op een warmtepomp. 040 Aannemer heeft al veel ervaring in het plaatsen van deze warmtepompen.

Warmtepompen zijn toestellen die op een milieuvriendelijke manier voor verwarming en warm water zorgen. Een warmtepomp maakt voor het grootste deel gebruik van ‘gratis’ hernieuwbare energie uit de omgeving, ze zijn een duurzaam energiebesparend alternatief voor de gas gestookte cv-ketel . Om deze reden geeft de overheid momenteel dan ook subsidie op het kopen van een warmtepomp en daarnaast heeft ze de belasting op elektriciteit verlaagd.

De overheid stimuleert op deze wijze de toepassing van dit toestel in uw woning. Een warmtepomp is in Nederland, t.o.v. aardgas,  rendabel bij lage temperatuur afgifte systemen zoals vloerverwarming, LT (Laag Temperatuur) convectoren en LT-radiatoren.

De hoeveelheid energie die de warmtepomp gebruikt is laag in vergelijking met de opbrengst. 65 % tot 80 % van de door de warmtepomp geleverde energie wordt ‘gratis’ gewonnen uit de omgeving. Hierdoor verbruikt een warmtepompinstallatie minder energie dan een klassiek verwarmingssysteem. Ook de CO2-uitstoot bij verwarming door middel van een warmtepomp is beduidend lager dan bijvoorbeeld bij de cv-ketel.

040 Aannemer uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Aannemer uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Aannemer uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Aannemer is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Wij zijn dé partij voor het renoveren van uw woning.

Naast 040 Aannemer bestaan ook:

040 Groep: voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,4
  040 Groep

  Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  Offertegesprek 040 Aannemer

  U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×