Aannemer Brabant

Bent u woonachtig in de provincie Brabant en op zoek naar een aannemer, voor een verbouwing, aanbouw of voor onderhoud aan uw huis? Dan kan 040 Aannemer u helpen. Wij zijn een aannemersbedrijf actief in Noord-Brabant en omstreken.

040 Aannemer offerte aanvragen

Zo hebben wij regelmatig klussen als aannemer op verschillende plaatsen in Noord-Brabant, zoals Eindhoven, Veldhoven, Tilburg en nog veel meer locaties!

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4. Bekijk de reviews van onze klanten.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bouwbedrijf in Noord-Brabant voor aanbouw, onderhoud en verbouwingen

040 Aannemer is een bouwbedrijf gevestigd in Brabant en we zijn actief door heel de regio. U kunt ons bereiken voor diverse werkzaamheden, zoals voor een aanbouw, verbouwing of voor onderhoud aan uw huis.

Wij hebben een enorm netwerk aan gerenommeerde vaklieden, leveranciers en specialisten. Hierdoor bent u gegarandeerd van een gestroomlijnd proces. We werken bij 040 Aannemer transparant, snel en professioneel. Dankzij onze ervaring kunnen wij uw project tot een groot succes maken.

Bekijk onze voorgaande ‘projecten

Verbouwing

Zoekt u een aannemer voor een verbouwing? Bij een verbouwing komen verschillende werkzaamheden kijken, afhankelijk van de omvang en het doel van de verbouwing. Wij hebben veel ervaring als aannemer bij het begeleiden van een verbouwing.

Een verbouwing kan uit de onderstaande werkzaamheden bestaan:

 • Het plaatsen van een nieuwe badkamer of het renoveren van een oude kamer
 • Het aanleggen van vloerverwarming in de woonkamer
 • Het plaatsen of renoveren van kozijnen

Elke verbouwing is anders, hierdoor kunnen de kosten voor een verbouwing sterk uiteenlopen. Zo is de prijs erg afhankelijk van het project, de prijs van de vakmensen en het materiaal.

Soort verbouwing Gemiddelde kosten inclusief montage
Verbouwing van de zolder € 7.500,- tot € 25.000,-
Verbouwing van de badkamer € 12.000,- tot € 25.000,-
Verbouwing van het toilet € 3.500,- tot € 5.000,-
Complete verbouwing van een huis € 30.000,- tot € 150.000,-

 

Deze prijzen zijn slechts indicatief. Wij bij 040 Aannemer maken altijd goede afspraken met klanten over de kosten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de exacte kosten van uw project of neem contact met ons op.

Aanbouw of uitbouw

Zoekt u een aannemer voor een aanbouw? Misschien wilt u een grotere keuken of een thuiskantoor. 040 Aannemer kan u zeker daarbij helpen. Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van een aanbouw als aannemer.

Hieronder geven we een indicatie van de gemiddelde kosten van een aanbouw

Soort aanbouw Gemiddelde kosten
Aanbouw van hout Tussen de € 30.000,- en € 50.000,-
Gemetselde aanbouw Tussen de € 35.000,- en € 65.000,-

 

Deze prijzen zijn indicatief. Wilt u precies weten wat uw eigen aanbouwproject gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op.

Onderhoud

Wij zijn ook bereikbaar als aannemer voor onderhoud aan uw woning. Als uw huis nieuw schilderwerk nodig heeft of nieuwe dakpannen, dan staan wij voor u klaar!

Waar is 040 Aannemer allemaal actief?

Wij zijn werkzaam in de gehele provincie Noord-Brabant en omstreken, zoals Weert. Hieronder staat een lijst van alle locaties waar wij als aannemer voorheen actief zijn geweest:

Naast deze dorpen en steden, zijn we ook bereikbaar als aannemer op andere locaties in Noord-Brabant en het noorden van Limburg.

040 Aannemer het aannemersbedrijf van Brabant

Kiest u voor ons als aannemer, dan kiest u voor een ervaren en professioneel aannemersbedrijf in Brabant met alle specialisten onder één dak. Dankzij onze ervaring met verbouwingen, het onderhoud aan woningen en het plaatsen van een aanbouw hebben wij een zeer groot netwerk aan onderaannemers opgebouwd.

Hierdoor bent u gegarandeerd van een zorgeloos project!

Aannemer Brabant

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u gaan verbouwen of een aanbouw plaatsen en zoekt u een aannemer? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 040-2051882 en per mail zijn wij te bereiken op info@040aannemer.nl. Wij streven ernaar om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Heeft u al een beeld van uw verbouwing of aanbouw? Of weet u precies al welk onderhoud aan uw woning gepleegd moet worden? Vraag hieronder gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Uitgelichte reviews

  Fam Verberne

  Voor een jaren 30 woning in son opzoek gegaan naar een aannemer. Via via terecht gekomen bij de 040 Groep. Na enkele gesprekken besloten om de klus te gunnen. Uitgevoerd is inmiddels loodgieterswerk, timmerwerk en dakwerk. Tot nu toe zeer tevreden, zeker ook een pluim voor alle harde werkers.

  Safiye Oz

  Zou het zo weer doen! 040 heeft bij mij badkamer verbouwd, ik zag er best tegenop maar eigenlijk al directe na de eerste dag van de verbouwing wist ik dat ik dat het goed zat. Frank had vooraf een strakke planning gemaakt zodat ik wist waar ik de komende weken kon verwachten. En alles liep volgens planning, gesmeerd dus. Communicatie met Frank ook meer dan prima. En alle medewerkers waren super vriendelijk en werkten heel netjes.
  Resultaat is dat ik nu een prachtige badkamer heb en zeer tevreden terugkijk op de klus die 040 geklaard heeft. Zoals al zei; ik zou het zo weer doen. In het volgend voorjaar hoop ik de keuken door 040 te laten aanpakken.

  Heer Jolie

  Voor het maken van een aanbouw kun je goed bij dit bedrijf terecht, snel goede prijs en net werk, een aanrader. Bedankt voor het mooie werk.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×