Woning renovatie op de Clinghof in Nuenen

In 2021 hebben wij een bungalow gerenoveerd op de Clinghof in Nuenen.

Onze medewerkers hebben de gehele woning gestript, de leiding verlegd, vloerverwarming aangebracht, een nieuwe groepenkast aangebracht en een nieuwe keuken en badkamer geplaatst.

Lees verder

In 2021 kregen onze klanten de sleutel van hun bungalow in Nuenen, welke geheel gerenoveerd diende te worden. Om van de aangekochte woning hun droom- én levensbestendige woning te maken, werd er besloten direct alles goed aan te laten pakken door 040 Aannemer. Wij zijn dé aannemer voor een renovatie in de regio.

“Binnen een uur hadden we de gehele renovatie besproken en was de offerte rond, hier hou ik van. Na twee weken kregen we de planning toegestuurd, waarin álles tot in detail stond uitgewerkt zodat we exact wisten wie op welk tijdstip zou komen. Wij wisten dus precies waar we aan toe waren en hoelang de verbouwing in beslag zou nemen”.

Volledige woning renovatie Nuenen

Vanaf de eerste dag moest er flink geklust worden voor de renovatie van de bungalow in Nuenen. De verbouwing bestond uit onder andere het strippen van de gehele woning, verleggen leidingwerk, aanbrengen vloerverwarming, aanbrengen nieuwe groepenkast, realiseren nieuwe badkamer- en toilet, plaatsen nieuwe keuken, stucen enzovoorts!

Strippen van gehele woning

In deze bungalow in Nuenen hebben de medewerkers van 040 Aannemer de gehele woning gestript, wat inhoudt dat de woning ‘kaal’ en klaar voor de renovatie is gemaakt. Van convectorputten tot radiatoren en van keuken tot gehele vloer, alles is verwijderd en afgevoerd.

Badkamer en toilet renovatie

Vervolgens zijn in twee separate ruimtes het leidingwerk voor de nieuwe badkamer en het toilet aangelegd en tevens voorzien van vloerverwarming. De badkamer en het toilet zijn daarna weer opgebouwd tot twee prachtige ruimtes, waarna gestart is met de opbouw van de woonkamer en keuken.

Badkamer renovatie - Nuenen

Woonkamer renovatie

Ook in de woonkamer is de vloer voorzien van vloerverwarming. Daarnaast is er een gat in de keuken dichtgezet om een geheel andere ruimte te creëren, een smeervloer aangebracht en nieuwe plafonds geplaatst.

Plaatsing nieuwe keuken

Na het stucen van de gehele woning, is er een hoogglans keuken geplaatst die van alle gemakken is voorzien! 040 Aannemer is een goede keuze als een aannemer voor het verbouwen de keuken. Zo plaatsen we regelmatig nieuwe keukens, helpen we bij een verbouwing van de keuken of voor een uitbouw van keuken kunt u ons allemaal bereiken.

Nieuwe keuken - Nuenen

Nieuwe PVC-vloer

Tevens is er een mooie PVC- vloer geplaatst door 040 Vloeren, welke uiteraard perfect is voor een levensloopbestendige woning. Een houtlook-vloer maar dan zonder de ongemakken van een houten vloer!

“Wij zijn erg tevreden over de vloer, vooral de afwerking maakt dit tot een plaatje.”

PVC-vloer - Nuenen

Woning renovatie door 040 Aannemer

Voor 040 Aannemer was deze totale woning renovatie een mooie klus waarbij elk facet van ons vak aan bod is gekomen. Maar nog veel belangrijker heeft dit voor de klant een prachtige bungalow opgeleverd waar zij nog jaren van kunnen genieten!

040 Aannemer uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Aannemer uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Aannemer uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Aannemer is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Aannemer bestaat ook:

040 Groep: Voor elke klus een oplossing.

Uw woning toe aan een renovatie?

Is uw woning toe aan een renovatie en zoekt u een aannemer uit Brabant die u hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op via info@040aannemer.nl of bel naar 040-2051882.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,4
  040 Groep

  Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  Offertegesprek 040 Aannemer

  U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×