Aanbouw in Waalre

In het verleden heeft 040 Aannemer een aanbouw aan de Burgemeester Mollaan in Waalre verzorgd. Lees hieronder meer over dit project!

Lees verder

Omdat de gehele achtergevel is verwijderd heeft 040 Aannemer de hele woning gestut en vervolgens voorzien van een ijzeren draagconstructie.

Voor een aanbouw die goed bij uw woning past zoals een serre, een grotere woonkamer, garage, carport of een bijkeuken kunt u het beste een afspraak maken met 040 Aannemer. Na een gesprek waarin al uw wensen zijn besproken, gaan we kijken hoe we de aanbouw het beste kunnen uitvoeren. 040 Aannemer uit Eindhoven zal vervolgens een offerte op maat maken en deze samen met u doornemen.

Belangrijke punten omtrent een aanbouw zijn het licht, de te gebruiken materialen en kleur. Wellicht kan een gemetselde muur in dezelfde kleur opgetrokken worden, zodat alles één en hetzelfde blijft. Dit is natuurlijk wel zo mooi. Als de offerte naar wens is kan 040 Aannemer de aanbouw inplannen en overgaan tot de realisatie van uw aanbouw of uitbouw, waar u jaren plezier van zult hebben. Wij kunnen u van dienst zijn bij een uitbouw van de woonkamer, maar ook bij andere kamers, zoals een uitbouw van de keuken.

040 Aannemer uit Eindhoven kan uw aanbouw, zoals een bijkeuken aanbouw, van a tot z verzorgen, maar kunt u uiteraard ook inschakelen voor een gedeelte van de opdracht in het geval u de overige werkzaamheden zelf doet of door een ander laat verzorgen.

040 Aannemer uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Aannemer uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Aannemer uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Aannemer is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Aannemer bestaan ook

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,4
  040 Groep

  Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  Offertegesprek 040 Aannemer

  U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×