Aanbouw plaatsen in Nuenen

In het verleden zijn we bezig geweest met het plaatsen van een aanbouw in Nuenen.

Het ging voornamelijk om het uitbouwen van de achterzijde van de woning. Lees hieronder hier meer over!

Lees verder

Voor de familie Maters uit Nuenen hebben wij deze uitbouw gemaakt aan de woning voor meer woonruimte op de begane grond. De uitbouw hebben wij als aannemer in Nuenen gerealiseerd. 040 Aannemer is dé aannemer voor een uitbouw of aannemer.

De opdracht van Rutger en Nienke bestaat uit onder andere, het uitbouwen van de woonkamer van de woning, het plaatsen van tuindeuren een mooie handgemaakte lichtstraat. Naast de aanbouw is er een nieuwe keuken geplaatst waarvoor we de installatie zullen verplaatsen, en de gehele begane grond voorzien van glad pleisterwerk.

Om deze aanbouw snel en vakkundig te kunnen plaatsen hebben we gebruik gemaakt van ons netwerk in de mix met ons eigen personeel. Voor de ruwbouw hebben we Pieter Donders ingeschakeld, eigenaar van het bedrijf  “de aanbouwspecialist“. Pieter zorgde ervoor dat de ruwbouw in overleg met de klant geheel naar wens, en volgens de laatste normen is geplaatst.

De wens van de klant was ook om openslaande deuren naar de tuin te voorzien, hiervoor hebben we gebruik gemaakt van A-kwaliteit hardhouten kozijnen met HR++ beglazing. Op de foto’s ziet u goed hoe de uitbouw vorm heeft gekregen, en het woongenot van de familie Maters zal heeft vergroot.

040Aannemer Nuenen aanbouw

Als Pieter klaar is met de ruwbouw hebben de specialisten van 040 Aannemer de klus afgewerkt, het binnen timmerwerk, electra werk, loodgieterswerk en stukwerk is direct na de oplevering ruwbouw uitgevoerd om de totale bouwperiode zo kort mogelijk te houden. Zo maakt het bij 040 Aannemer niet uit of u een bijkeuken aanbouw wilt realiseren of een carport. Wij staan voor u klaar!

De mix van eigen personeel met de juiste onderaannemers

Als goede aannemer voor de dag te komen is een eigen gezond vakkundig personeelsbestand wat ons betreft prioriteit. Ons eigen personeelsbestand bestaat onder andere uit loodgieters, elektriciens en timmermannen.

Om in drukke tijden alle klanten te helpen hebben wij een eigen personeelsbestand van circa 10 medewerkers, aangevuld met vaklieden uit ons ijzersterke netwerk in de regio Eindhoven. Pieter Donders “de aanbouwspecialist” is hier ook onderdeel van. Wij werken graag samen met Pieter en Lizzy en zijn blij dat zijn ons netwerk afgelopen jaar versterkt hebben zodat wij onze klanten nog beter en sneller kunnen helpen.

040 Aannemer is onderdeel van 040 Groep BV uit Veldhoven. Kijk gerust eens op een van onze vele websites via de startsite www.040groep.nl

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,4
  040 Groep

  Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  Offertegesprek 040 Aannemer

  U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×