Keuken verbouwen aannemer

Er zijn verschillende redenen om uw keuken te verbouwen. Misschien bent u net verhuisd, is de keuken oud en niet meer functioneel, of uw keuken is simpelweg aan vervanging toe. Het verbouwen van uw keuken is een flinke klus, waar een aannemer u zeker bij kan helpen.

040 Aannemer offerte aanvragen

Een aannemer kan u tijdens de verbouwing werk uit handen nemen. 040 Aannemer is specialist op het gebied van verbouwingen en renovaties. Ons vaste team van ervaren professionals heeft de afgelopen jaren al meerdere verbouwingen gerealiseerd. Neemt u eens een kijkje bij onze afgeronde projecten.

Waarom de keuken verbouwen?

De keuken is vaak het middelpunt van een huis. De plek waar u kookt, de dag begint en ’s avonds weer aanschuift. Daarom is het zeer belangrijk dat keuken werkt naar uw behoeften.

Het verbouwen van uw keuken zorgt ervoor dat u in al deze behoeften kunt voorzien. U heeft namelijk de volledige controle over de indeling. Zo kunt u de keuken praktischer indelen, ruimer maken of ruimer laten ogen. Ook kunt u de nieuwe keuken helemaal naar eigen smaak inrichten.

Ten slotte stijgt ook de waarde van uw huis bij het verbouwen van uw keuken. Als u uw keuken recent heeft verbouwd, kunt u uw huis al sneller tegen een hogere prijs verkopen.

Wat komt er kijken bij het verbouwen van de keuken?

Zeker nu er steeds meer mogelijk is, komt er een hoop kijken bij het verbouwen van uw keuken. Hoe zit het met afmetingen, stroompunten en wateraansluitingen? Ook moet u nadenken over het soort keuken, de functionaliteiten en de indeling ervan. Tot slot moet de stijl nog bepaald worden.

Daarna begint het verbouwen van de keuken pas echt. Er moet een tekening gemaakt worden, de oude keuken moet eruit, de nieuwe keuken erin. Alles moet goed ingemeten en bevestigd worden. Wat er precies moet gebeuren, is natuurlijk afhankelijk van uw situatie.

Kortom: het verbouwen van uw keuken is een klus die niet zomaar even geklaard is. U krijgt te maken met verschillende partijen, verschillende keuzes én u moet ook nog eens voldoen aan bepaalde regels. Een aannemer coördineert het hele project, waardoor u deze zorgen zelf niet meer heeft.

Dit zijn de vijf grootste voordelen van het inhuren van een aannemer:

 • Zet de vakmensen aan het werk;
 • Ziet toe op de planning;
 • Eén vast aanspreekpunt;
 • Op de hoogte van huidige wet- en regelgeving;
 • Kosten overzichtelijk bij elkaar.

Het plannen van de verbouwing van uw keuken

Wij starten het proces altijd met het maken van een planning. Een goede planning zorgt er namelijk voor dat taken op het juiste moment worden uitgevoerd, dat we de totale kosten kunnen berekenen en kunnen bekijken welke vakmensen we nodig hebben.

We bekijken wat er gedaan moet worden en wat de opleverdatum is. Dit doen we allemaal in overleg met u. Vaak kunnen we in dit stadium ook al aangeven of we aan uw wensen kunnen voldoen en wat de kosteninschatting daarvan is.

Onze aannemers geven altijd eerlijk advies en assisteren u gedurende het verloop van uw verbouwing. Elke euro wordt daardoor goed besteed.

Hoe lang duurt het om een keuken te verbouwen?

De verbouwing van een keuken duurt gemiddeld 2-3 maanden. Deze tijd zit hem vooral in het opleveren van de keuken zelf. Het plaatsen ervan neemt meestal een aantal dagen in beslag. De tijd die ervoor nodig is varieert van keuken tot keuken en is afhankelijk van de keuzes die u maakt.

Wat zijn de kosten van een keukenverbouwing?

De kosten van een keukenverbouwing hangt o.a. af van het soort apparatuur, het materiaal van het aanrechtblad en de keukenkasten. Wat u gaat verbouwen en of u ook gaat aanbouwen, speelt ook mee. Een gemiddelde keukenverbouwing kost tussen de €5.000 – €17.000.

Wilt u de precieze prijs weten op basis van uw wensen? Vraag onderaan de pagina een vrijblijvende offerte aan.

040 Aannemer: voor het verbouwen en plaatsen van uw keuken

Zoekt u een aannemer voor de verbouwing uw keuken? U kunt bij ons terecht voor zowel het verbouwen van een keuken als het plaatsen van een nieuwe keuken. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4. Bekijk onze reviews online.

040 Aannemer bestaat uitsluitend uit ervaren specialisten die nauw samen werken met andere partijen. Daarnaast zijn we niet alleen bereikbaar als aannemer voor verbouwingen, maar ook als aannemer voor aanbouw of uitbouw of voor onderhoud aan uw woning.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via info@040aannemer.nl of bel ons op 040-2051882. Via het onderstaande formulier vraagt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Uitgelichte reviews

  Henk en Jan

  Ons oude dak was toe aan vernieuwing, na diverse offertes te hebben opgevraagd gekozen voor 040 aannemer, vanwege dat zij alles voor ons in 1 hand konden uitvoeren. We hebben een prachtig nieuw dak met dakramen waardoor alles mooi licht is geworden. Bedankt en tot de volgende klus.

  Heer Jolie

  Voor het maken van een aanbouw kun je goed bij dit bedrijf terecht, snel goede prijs en net werk, een aanrader. Bedankt voor het mooie werk.

  Ciska en Marcel Heertjes

  We zijn zeer tevreden met de mannen van de 040-groep. We hebben ons bestaande huis grondig laten renoveren. Frank en zijn mannen hebben goed meegedacht en geluisterd naar onze ideeën. Ze hebben snel en vakkundig werk geleverd. En de mannen van de 040 groep zijn ook nog eens gezellige gasten om mee samen te werken. Kortom zeker een aanrader om met 040 aannemer in zee te gaan!

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×