Aanbouw Helmond

Bij het realiseren van een aanbouw of uitbouw in Helmond komt veel kijken en een aannemer kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Of u nu in Brouwhuis, Brandevoort, de Warande of Dierdonk woont: wij bedienen de hele gemeente. Een aanbouw geeft niet alleen uw woning meer ruimte, maar zorgt ook voor een stijging van de waarde van uw huis.

040 Aannemer offerte aanvragen

Wat zijn de voordelen van een aanbouw of uitbouw?

Een aanbouw realiseren biedt talloze voordelen voor u en uw gezin. Ten eerste vergroot het uw woonruimte zonder dat u hoeft te verhuizen. Dit kan bijzonder waardevol zijn voor groeiende gezinnen of voor het creëren van een extra werkruimte aan huis.

Bovendien kan een aanbouw of uitbouw de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen, wat een goede investering voor de toekomst kan zijn. Met een aanbouw creëert u meer leefruimte die volledig aan uw wensen en behoeften voldoet.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een aanbouw aan de bijkeuken te realiseren, maar u kunt ook uw woning uitbreiden in een andere ruimte.

Is een vergunning nodig in Helmond voor het plaatsen van een aanbouw?

Voor het plaatsen van een aanbouw in Helmond is in veel gevallen een vergunning nodig. Dit hangt af van de grootte en de locatie van de aanbouw. Bij een kleinere aanbouw die binnen een bepaalde afmeting blijft, kan een vergunningsvrijstelling van toepassing zijn.

Wanneer een aanbouw of uitbouw minder lang is dan 4 meter, dan is (meestal) geen vergunning benodigd. Voor grotere of complexere projecten is het wel noodzakelijk om een vergunning aan te vragen bij de gemeente Helmond.

Het is belangrijk om dit vooraf goed uit te zoeken om onverwachte vertragingen te voorkomen. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met de gemeente voor de exacte regels wat betreft het plaatsen van een aan- of uitbouw.

Wat kost een aanbouw in Helmond?

De kosten voor een aanbouw in Helmond kunnen variëren afhankelijk van de omvang en specificaties van uw project.

Gemiddeld liggen de kosten tussen de €30.000 en €70.000*. Deze indicatie is gebaseerd op de gemiddelde prijs per vierkante meter en kan hoger of lager uitvallen afhankelijk van de gebruikte materialen, de complexiteit van het ontwerp en eventuele extra wensen.

*Voor een exacte prijsopgave kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen bij 040 Aannemer. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de kosten die specifiek voor uw situatie van toepassing zijn.

Waarom kiezen voor 040 Aannemer voor uw aanbouw?

Bij 040 Aannemer bent u verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. Onze unieke fullservice-formule betekent dat wij uw project van A tot Z begeleiden. Dit houdt in dat wij niet alleen de bouw uitvoeren, maar ook de planning en, indien gewenst, de inkoop van materialen voor onze rekening nemen. Daarnaast heeft u bij 040 Aannemer één handig aanspreekpunt.

Onze specialisten werkt met hoogwaardige gereedschappen en materialen om het beste resultaat te garanderen. Onze aannemer in Helmond is uw betrouwbare partner voor het realiseren van uw aanbouw.

Aanbouw of uitbouw laten plaatsen door 040 Aannemer

Wilt u een aanbouw of uitbouw laten plaatsen door 040 Aannemer? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 040-2051882 of stuur een e-mail naar info@040aannemer.nl.

Weet u al exact wat u wilt? Vraag dan via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan. Wij staan klaar om van uw project een succes te maken!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Uitgelichte reviews

  Angelique Bakker

  Gekozen voor 040 aannemer vanwege de uitstraling en prijs, allebei prima. De zolder is in sneltempo verbouwd door de jongens, dakramen erin, dakkapel achterzijde. Nieuwe wanden, deuren, electra en een nieuwe ketel. Daarna alles net gestukadoord. Binnen de afgesproken tijd en prijs. Goed bedrijf om mee in zee te gaan, betrouwbaar.

  Heer de Beer

  Door 040 de toilet en badkamer laten verbouwen, je kunt meteen merken dat ze in badkamers/toiletten thuis zijn, verstand van zaken en goed advies. Het eigen personeel is betrouwbaar en netjes, maar ook de zzpers die voor deze firma werken zijn erg nauwkeurig en precies, zoals de stucadoor en tegelzetter. Goed tevreden en blij met het resultaat.

  Fam Verberne

  Voor een jaren 30 woning in son opzoek gegaan naar een aannemer. Via via terecht gekomen bij de 040 Groep. Na enkele gesprekken besloten om de klus te gunnen. Uitgevoerd is inmiddels loodgieterswerk, timmerwerk en dakwerk. Tot nu toe zeer tevreden, zeker ook een pluim voor alle harde werkers.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×