Aannemer Valkenswaard

Bent u van plan te gaan verbouwen of renoveren in Valkenswaard? Zoekt u een deskundige partner die het bouwproces van A tot Z beheert? Zoek niet verder, want 040 Aannemer is dé lokale expert die u zoekt. Wij zijn dé aannemer van Valkenswaard en de omliggende gemeentes  Bij ons bent u verzekerd van een optimaal bouwproces. Waar u ook woont, in de Hoge Akkers, Geenhoven of Borkel en Schaft, wij helpen u overal in Noord-Brabant!

040 Aannemer offerte aanvragen

Wat doet 040 Aannemer allemaal?

040 Aannemer is bereikbaar voor verbouwingen, een aanbouw of uitbouw en onderhoud aan uw huis. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Daarnaast heeft u één aanspreekpunt, waardoor het bouwproces soepel verloopt.

Wij als aannemer zijn verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van uw aanbouw of verbouwing. Maar wij zijn ook bereikbaar voor de kleinere onderhoud klusjes aan uw huis. Tevens zijn wij aannemer dakkapel renovatie of het plaatsen ervan.

Verbouwen

040 Aannemer is dé partij die kan helpen als aannemer bij een verbouwing. Het maakt niet uit of u uw schuur verbouwd of de gehele huiskamer. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Ook voor een aanbouw of uitbouw en onderhoud

Naast verbouwingen kunt u ons ook bereiken voor onderhoud aan uw huis of voor het realiseren van een aanbouw. Bij een aanbouw heeft u vaak een vergunning nodig vanuit de gemeente. Hierbij kunnen wij u helpen. Op basis van de bouwtekeningen van de aanbouw vragen wij voor u een bouwvergunning aan bij de gemeente.

Bouwbedrijf in Valkenswaard

Of u nu uw toilet wilt verbouwen of een aanbouw wilt plaatsen: 040 Aannemer is dé partij. Als bouwbedrijf in de regio Valkenswaard weten wij precies wat u nodig heeft en coördineren wij het gehele proces.

Dankzij ons fantastische netwerk zorgen wij ervoor dat alleen de beste specialisten aan het werk gaan bij een aanbouw of verbouwing. Van tegelwerk, dakisolatie en timmerwerk: wij doen het allemaal. 040 Aannemer verzorgt grote projecten, maar ook kleine projecten zoals het renoveren van een dakkapel. Wij hebben ons inmiddels wel bewezen als een goede aannemer in de regio. Onze specialisten gaan nauwkeurig, snel en resultaatgericht te werk.

Aannemer nodig in Valkenswaard? Vraag een offerte aan!

Heeft u een aannemer nodig voor een verbouwing, een aanbouw of voor onderhoud aan uw huis? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande formulier.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over 040 Aannemer? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen via de e-mail op info@040aannemer.nl of via de telefoon op 040-2051882.

Offerte aanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Deskundig
    Betrouwbaar
    Snelle service

    Gerelateerde projecten

    Veelgestelde vragen

    Uitgelichte reviews

    Familie Verschuren

    Na een oriënterend gesprek een offerte laten maken door 040 aannemer. De offerte viel binnen ons budget, dus besloten de klus te gunnen aan de firma. De doorlooptijd van 3 weken werd exact gehaald, het contact met uitvoerder en personeel als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, kortom een aanrader.

    Henk en Jan

    Ons oude dak was toe aan vernieuwing, na diverse offertes te hebben opgevraagd gekozen voor 040 aannemer, vanwege dat zij alles voor ons in 1 hand konden uitvoeren. We hebben een prachtig nieuw dak met dakramen waardoor alles mooi licht is geworden. Bedankt en tot de volgende klus.

    Heer Jolie

    Voor het maken van een aanbouw kun je goed bij dit bedrijf terecht, snel goede prijs en net werk, een aanrader. Bedankt voor het mooie werk.

    Heeft u vragen?

    Neem contact met ons op!

    Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×