Aanbouw Geldrop

Woont u in Geldrop en wilt u uw huis uitbreiden door middel van een aanbouw? Dan kan 040 Aannemer u van dienst zijn. Of u nu in de buurt van het centrum, Hulst of de Skandia woont, 040 Aannemer staat klaar om uw droom van een aanbouw in Geldrop te realiseren.

040 Aannemer offerte aanvragen

Wij komen regelmatig als aannemer in Geldrop en omgeving voor diverse aannemersklussen. Wilt u inspiratie op doen? Bekijk dan onze voorgaande ‘projecten’.

Waarom een aanbouw of uitbouw realiseren?

Een aanbouw of uitbouw kan uw leefruimte vergroten en de waarde van uw woning in Geldrop verhogen. Of het nu gaat om een extra slaapkamer, een ruimere keuken, of een serre voor meer licht en ruimte; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een aanbouw kan geplaatst worden aan de achterkant of zijkant, afhankelijk van uw wensen en de structuur van het huis. In het verleden hebben wij onder meer de volgende soorten aanbouw en uitbouw projecten gerealiseerd:

Uw woning uitbouwen zorgt voor meer leefruimte, waardoor u geen noodzaak meer heeft om te verhuizen naar een grotere woning.

Heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van een aanbouw in Geldrop?

In sommige gevallen is voor het plaatsen van een aanbouw in Geldrop een vergunning vereist. Dit hangt af van de grootte en de locatie van de uitbreiding. Wij adviseren altijd om bij twijfel contact op te nemen met de gemeente Geldrop-Mierlo, zij kunnen u voorzien van de juiste informatie omtrent de vergunningsaanvraag.

Wat zijn de kosten voor het realiseren van een aanbouw?

De kosten voor het realiseren van een aanbouw zijn afhankelijk van diverse factoren zoals het type aanbouw, de grootte, en de locatie van plaatsing. Hieronder staat een indicatie van de prijs van een aanbouw:

Soort aanbouw Prijsindicatie*
Aanbouw van hout Ongeveer € 30.000,- t/m € 50.000,-,
Gemetselde aanbouw Ongeveer € 35.000,- t/m € 65.000,-.

 

*Voor een exacte kostenindicatie is het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij 040 Aannemer de beste stap!

Waaruit zijn de kosten voor een aanbouw opgebouwd?

De kosten voor het realiseren van een aanbouw omvatten niet alleen de materialen en de arbeid, maar ook zaken zoals het ontwerp en de fundering. Elk project is uniek, en daarom werken wij bij 040 Aannemer altijd met een offerte om zo transparant mogelijk te zijn over de kostenopbouw.

Uw aanbouw of uitbouw in Geldrop laten plaatsen door 040 Aannemer

Kiezen voor 040 Aannemer betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering. Onze unieke fullservice-formule, waarbij u één handig aanspreekpunt heeft, zorgt ervoor dat uw project in Geldrop van begin tot eind in goede handen is.

Daarnaast maakt ons goed opgeleide personeel gebruik van de beste materialen en gereedschappen om uw droomaanbouw te realiseren.

Bent u geïnteresseerd in het realiseren van een aanbouw in Geldrop? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons via de telefoon op 040-2051882 of via de e-mail op info@040aannemer.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Uitgelichte reviews

  Henk en Jan

  Ons oude dak was toe aan vernieuwing, na diverse offertes te hebben opgevraagd gekozen voor 040 aannemer, vanwege dat zij alles voor ons in 1 hand konden uitvoeren. We hebben een prachtig nieuw dak met dakramen waardoor alles mooi licht is geworden. Bedankt en tot de volgende klus.

  Familie Verschuren

  Na een oriënterend gesprek een offerte laten maken door 040 aannemer. De offerte viel binnen ons budget, dus besloten de klus te gunnen aan de firma. De doorlooptijd van 3 weken werd exact gehaald, het contact met uitvoerder en personeel als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, kortom een aanrader.

  Fam Verberne

  Voor een jaren 30 woning in son opzoek gegaan naar een aannemer. Via via terecht gekomen bij de 040 Groep. Na enkele gesprekken besloten om de klus te gunnen. Uitgevoerd is inmiddels loodgieterswerk, timmerwerk en dakwerk. Tot nu toe zeer tevreden, zeker ook een pluim voor alle harde werkers.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×