Garage uitbouwen

Heeft u ooit overwogen om uw garage uit te bouwen? Bij een uitbouw denkt men vaak aan het vergroten van ruimtes, zoals de keuken, slaapkamer of woonkamer. Maar wist u dat het uitbouwen van uw garage ook een goede oplossing kan zijn voor een reeks praktische problemen? Van te weinig lichtinval tot een tekort aan opbergruimte, een garage-uitbouw biedt diverse voordelen en oplossingen.

040 Aannemer offerte aanvragen

Het maakt niet uit of u uw bestaande garage wilt uitbouwen of uw garage wilt verlengen. 040 Aannemer kan u bij beide van dienst zijn!

Bekijk onze voorgaande projecten

Heeft u een vergunning nodig voor het uitbouwen van de garage?

Een logische eerste vraag is of u een vergunning nodig heeft voor het uitbouwen van uw garage. Voor een uitbouw of aanbouw van de garage heeft u soms een vergunning nodig.

Dit geldt met name wanneer u de garage wilt uitbouwen aan de zijkant of voorkant van uw woning. Dit is vaak het geval en daarom is een vergunning waarschijnlijk nodig. Bij het aan- of uitbouwen van een garage of schuur aan de straatkant van uw huis, zijn er namelijk strikte voorschriften waaraan deze moet voldoen.

Wanneer een garage uitbouwen zonder vergunning?

Soms is het zonder vergunning mogelijk, maar dan mag de uitbouw niet meer dan vier meter diep zijn. Dan kunt u zonder vergunning de garage uitbouwen.

Al zijn er natuurlijk uitzonderingen op de regel. Zo hangt het ook af van het type woning en de locatie. Ook gelden er andere regels als uw woning zich in een beschermd stadsgezicht ligt of als uw woning bestempeld is als monumentaal pand. In dat geval is het verstandig om toch even een bezoek aan de gemeente te brengen.

Wat is de prijs voor het uitbouwen van de garage?

De kosten voor een dit soort uitbouw variëren afhankelijk van diverse factoren, waaronder de omvang van de uitbreiding en de specifieke wensen van de klant. Bij 040 Aannemer begrijpen we dat uw budget belangrijk is, en we streven ernaar om efficiënt te werken zonder afbreuk te doen aan kwaliteit.

We kunnen u een duidelijk en transparant kostenoverzicht bieden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een aanbouw of uitbouw van de garage hoeft niet duur te zijn, maar voegt wel waarde en functionaliteit toe aan uw woning.

Hieronder staat een indicatie tabel van de kosten:

Soort uitbouw Gemiddelde kosten*
Uitbouw van 4 m² Ongeveer 10.000 euro
Uitbouw van 6 m² Ongeveer 12.500 euro
Uitbouw van 12 m² Ongeveer 16.000 euro
Uitbouw van 15 m² Ongeveer 21.000 euro

 

*Let op deze kosten zijn slechts ter indicatie. Wilt u de exacte kosten weten van uw project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn redenen om de garage uit te laten bouwen?

Er zijn genoeg redenen waarom het uitbouwen van uw garage een slimme beslissing kan zijn. Het biedt extra ruimte voor het opbergen van uw spullen, of zelfs om uw auto veilig te stallen. Bovendien verhoogt het de waarde van uw huis.

Misschien heeft u behoefte aan een extra kamer, een hobbyruimte of een kantoor aan huis? Een grotere garage biedt eindeloze mogelijkheden.

Bestaande garage uitbouwen in de regio van Eindhoven?

Bij 040 Aannemer begrijpen we dat lokale expertise van cruciaal belang is voor een succesvolle garage uitbouw of aanbouw. Wij zijn trots op onze diepgewortelde betrokkenheid in de 040 regio, waaronder Eindhoven en omliggende gemeenten.

Of het nu gaat om een uitbouw of aanbouw van uw garage, wij hebben de kennis en ervaring om uw project tot een succes te maken. Wij zijn de aannemer voor uitbouw en aanbouw in de regio!

040 Aannemer: de aanbouw en uitbouw expert

Wij zijn dé expert als het gaat om aanbouw en uitbouw projecten in de regio van Eindhoven. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige realisatie van de uitbouw van uw woning. Met een netwerk van ervaren specialisten kunnen we elk aspect van het project aanpakken, van het metselwerk tot de elektriciteit en van het timmerwerk tot de isolatie. Onze focus ligt op een nauwkeurige, snelle, en resultaatgerichte uitvoering. Bekijk onze reviews!

Of het nu gaat om grote projecten of kleine projecten. 040 Aannemer staat klaar om aan uw wensen te voldoen. Wij hebben ons bewezen als de betrouwbare aannemer in de regio van Eindhoven en omstreken.

U kunt ons onder andere bereiken voor de volgende projecten:

Heeft u plannen om de garage uit te bouwen of andere bouwprojecten? Neem vandaag nog contact op met ons op. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier hieronder of bereik ons via e-mail: info@040aannemer.nl of telefoon: 040-2051882.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Uitgelichte reviews

  Fam Verberne

  Voor een jaren 30 woning in son opzoek gegaan naar een aannemer. Via via terecht gekomen bij de 040 Groep. Na enkele gesprekken besloten om de klus te gunnen. Uitgevoerd is inmiddels loodgieterswerk, timmerwerk en dakwerk. Tot nu toe zeer tevreden, zeker ook een pluim voor alle harde werkers.

  Henk en Jan

  Ons oude dak was toe aan vernieuwing, na diverse offertes te hebben opgevraagd gekozen voor 040 aannemer, vanwege dat zij alles voor ons in 1 hand konden uitvoeren. We hebben een prachtig nieuw dak met dakramen waardoor alles mooi licht is geworden. Bedankt en tot de volgende klus.

  Safiye Oz

  Zou het zo weer doen! 040 heeft bij mij badkamer verbouwd, ik zag er best tegenop maar eigenlijk al directe na de eerste dag van de verbouwing wist ik dat ik dat het goed zat. Frank had vooraf een strakke planning gemaakt zodat ik wist waar ik de komende weken kon verwachten. En alles liep volgens planning, gesmeerd dus. Communicatie met Frank ook meer dan prima. En alle medewerkers waren super vriendelijk en werkten heel netjes.
  Resultaat is dat ik nu een prachtige badkamer heb en zeer tevreden terugkijk op de klus die 040 geklaard heeft. Zoals al zei; ik zou het zo weer doen. In het volgend voorjaar hoop ik de keuken door 040 te laten aanpakken.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×