Heeft u een aannemer in de regio Helmond nodig? Dan schieten we u graag te hulp.

Wij deinzen niet terug voor een badkamerverbouwing of het plaatsen van een overkapping. Voor zowel onderhoud, nieuwbouw als verbouwing bent u bij 040 Aannemer aan het juiste adres.

Neem direct contact op. Vraag wat u van ons wilt weten en wij komen snel bij u langs.

Aannemer in regio Helmond

Doordat we al jarenlang in Helmond komen voor aannemersklussen, weten we precies de weg. Wij komen u graag helpen: in zowel Stiphout, Helmond Oost als Brouwhuis.

Waar we in Brandevoort regelmatig nieuwbouwprojecten aannemen, zien we in de binnenstad veel renovatie van oudere panden. Wat uw klus ook is, wij helpen u graag.

Ook voor een ritje buiten Helmond kunt u gerust contact opnemen. Doordat we met name in de 040-regio werken, staan we altijd snel voor je klaar. Geen lange wachttijden of hoge voorrijkosten dus.

Een bouwbedrijf in Helmond die u compleet ontzorgt

Een (ver)bouwproject is stressvol. Zeker wanneer u dit nog nooit eerder heeft gedaan.

Daarom is de hulp van 040 Aannemer in Helmond ook zo fijn. Wij ontzorgen u volledig en nemen alle stress voor u weg. Materialen die vertraging hebben? Of een verkeerde berekening gemaakt, waardoor iets opnieuw moet? Wij lossen het altijd voor u op. Binnen de afgesproken tijd én prijs.

Bekijk ook onze reviews. Wij zijn trots op de tevredenheid van onze klanten.

Benieuwd naar ons werk?

Bent u benieuwd naar ons werk? Neem dan ook een kijkje bij onze blog. Daar nemen we je mee naar onze aannemersklussen, zoals het energiezuinig maken van een oude villa en een aanbouwplaatsing.

Daarnaast beantwoorden we in onze blog regelmatig veel gestelde vragen. Bijvoorbeeld over de aannemer aansprakelijkheid, waar u op moet letten bij een offerte en wat de garantie van een aannemer is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag eerst weten wat uw klus gaat kosten? 040 Aannemer maakt voor u vrijblijvend een offerte op. Vraag direct een offerte aan en wij komen graag bij u terug met een overzichtelijk prijsvoorstel.

Transparant en snel: zo doen wij dat!

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • verbouwing 1
 • nieuwbouw 1
 • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.