5 Handige tips bij het laten realiseren van een aanbouw

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning uit te breiden door middel van een aanbouw.

Wij hebben 5 tips opgesteld bij de realisatie van een aanbouw!

Lees verder

Omdat 040 Aannemer veelvuldig te maken heeft met het realiseren van aanbouwen, zetten we graag 5 belangrijke tips voor u op een rijtje!

Tip 1: Bepaal de functie van de aanbouw!

Wat extra meters bij uw woning betrekken klinkt eenvoudig, maar er komt erg veel bij kijken. Vooraf is het enorm van belang te weten welke functie de aanbouw gaat bekleden. Wordt het een kantoor? Een verruiming van de bestaande woonkamer of een leefkeuken? Welke activiteiten gaan er plaatsvinden? Houd hierbij zeker ook rekening met de lichtinval in de aanbouw, dit heeft een behoorlijk effect op de uiteindelijke uitstraling.

Tip 2: Kostenraming!

Bereken vooraf wat u kúnt en wílt uitgeven aan uw droom- uitbouw! Houd hierbij ook altijd rekening met een post ‘onvoorziene kosten’ omdat deze vaak optreden bij verbouwingen.

Tip 3: Vergunningscheck!

De gemeente beslist in de meeste gevallen of er een aanbouw gebouwd mag worden, en het aanvragen hiervan kan tot wel 4 maanden in beslag nemen! Houd er daarom altijd rekening mee dat wanneer u een plan hebt om te gaan aanbouwen, u tijdig een aanvraag indient bij de gemeente.

Tip 4: Beter een goede buur dan een verre vriend!

Uiteraard bent u degene die bepaald of er een aanbouw geplaatst zal worden, echter is het verstandig om hiervan eventuele buren in te lichten. U bent het niet verplicht om dit bespreekbaar te maken, maar het kan u een hoop ergernissen besparen! Misschien willen de buren ook wel een aanbouw, dan kunt u mogelijk zelfs korting krijgen.

Eindhovenseweg-6

Tip 5: Schakel 040 Aannemer in en laat een offerte opstellen.

Wanneer u gaat verbouwen, wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. U kunt daarom geheel vrijblijvend contact met 040 Aannemer opnemen voor het laten opstellen van een offerte. Wij zijn bereikbaar voor verbouwingen, plaatsen van een aanbouw of onderhoud aan uw woning. U kunt ons ook bereiken voor het uitbouwen van de woonkamer of voor een uitbouw van de keuken.

Één van onze projectleiders zal bij u langskomen om te bespreken wat de wensen, behoeften en mogelijkheden zijn om zodoende te komen tot een passende offerte.

Benieuwd naar de mogelijkheden van 040 Aannemer? Neem dan telefonisch contact op via 040-2051882 of mail naar info@040aannemer.nl.

Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

Familie Verschuren

Na een oriënterend gesprek een offerte laten maken door 040 aannemer. De offerte viel binnen ons budget, dus besloten de klus te gunnen aan de firma. De doorlooptijd van 3 weken werd exact gehaald, het contact met uitvoerder en personeel als zeer prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, kortom een aanrader.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×