In 2020 verbouwde wij voor onze klanten de begane grond van hun woning. Leuk om nog eens terug te blikken naar het eindresultaat!

garantie-aannemer

Ben jij benieuwd naar de garantie van een aannemer? In deze blog leggen wij je precies uit waar je op kunt rekenen. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Vol vertrouwen begin je aan de verbouwing van je huis. Je hebt een ontwerp laten maken, verschillende offertes opgevraagd en een aannemer in de hand genomen. Maar dan gaat er iets mis. Er komt bijvoorbeeld een lekkage, de verkeerde bakstenen zijn gebruikt of de woning wordt te laat opgeleverd. Kun je een aannemer dan aansprakelijk stellen? Hieronder leggen we uit hoe het zit met de aansprakelijkheid van een aannemer.

De kogel is door de kerk: je gaat verbouwen en hiervoor wil je een aannemer inschakelen. Maar dan? De zoektocht naar een goede aannemer is vaak een klus op zich. Je hebt een offerte aangevraagd, maar wilt achteraf natuurlijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Met deze 8 aandachtspunten weet jij precies waar je op moet letten bij de offerte van een aannemer.

Bij het verbouwen van je huis komt veel kijken. Als je handig bent aangelegd, kun je veel zelf regelen. Daarnaast zijn er vaak goede vaklieden te vinden voor de kleinere klussen. Maar wat als je de verbouwing groter wilt aanpakken en dit avontuur niet alleen durft aan te gaan? Heb je dan een architect of een aannemer nodig?

  • verbouwing 1
  • nieuwbouw 1
  • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2021 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.