Nieuwe achtergevel plaatsen voor een klant in Eindhoven

In het verleden hebben wij een achtergevel gerenoveerd en daarna geplaatst in de gemeente Eindhoven.

De klant wou graag meer licht. Dit hebben wij van 040 Aannemer geregeld. Lees hieronder hier meer over!

Lees verder

Voor deze klant uit Eindhoven renoveerden wij de achtergevel op de begane grond. De wens van de klant was meer licht en een vrije doorgang vanuit de woonkamer.

We hebben de complete achtergevel gesloopt. Doordat er al een betonbalk aanwezig was, was het niet nodig om nog extra staal te plaatsen en konden we op een vrij eenvoudige manier werken.

Via onze leverancier van kozijnen Bouwman BV uit Eindhoven leverden wij 2 stuks nieuwe kozijnen. 1 stuks deurkozijn met bovenlicht, en een dubbeldeur ( tuindeuren ) kozijn met zijlichten. De nieuwe kozijnen worden standaard voorzien van het nieuwste hang en sluitwerk met driepuntsluitingen. Naast het hang en sluitwerk worden kozijn voorzien van HR++ glas om de woning nog energiezuiniger te maken. De kozijnen worden dubbel gegrond gespoten in de gewenste grondlaag aangeleverd zodat de schilder het houtwerk eenvoudig kan aflakken.

Na het sloopwerk zijn de nieuwe kozijnen geplaatst, hierna is gestart met het metselwerk en voegwerk. Aan de binnenzijde is alles netjes gestuct. Door de tuindeuren kan de gevel nu in de zomer lekker geopend worden waardoor een vrije doorgang naar de nieuw bestrate tuin ontstaat.

Naast deze achtergevel kreeg 040 Aannemer van onze opdrachtgever uit Eindhoven de opdracht de gehele woning te renoveren, de badkamer werd vervangen, zowel als de keuken, al het stucwerk en de gehele tuin werd overnieuw bestraat. Na oplevering hebben wij een 100% tevreden klant zijn sleutels terug gegeven.

Renovatie is ons vak: 040 Aannemer

040 Aannemer uit Veldhoven is een allround aannemer gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en als aannemer in verbouwingen. Voor onze klanten in de regio Eindhoven zijn wij onder andere inzetbaar voor onderstaande klussen:

 • Aanbouw of uitbouw
 • Dakkapellen
 • Badkamers en toiletten
 • Keukens
 • Isoleren
 • Dakwerken
 • Metselwerken

Naast bovenstaande zaken kunnen wij met ons eigen personeelsbestand en uitgebreide netwerk bijna alles voor u maken betreft renovatie. Zoekt u naar een aannemer in Noord-Brabant welke u compleet ontzorgt neem dan contact met ons op via de website, e-mail op info@040aannemer.nl of bel naar 040-2051882.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,4
  040 Groep

  Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  Offertegesprek 040 Aannemer

  U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×