Droomt u van een ruimere woning, maar wilt u liever niet verhuizen? Een aanbouw biedt uitkomst. Door een aanbouw aan huis te plaatsen, creëert u meer leefruimte en woonplezier. Gewoon in uw eigen vertrouwde omgeving!

Bent u op zoek naar een specialist die uw aanbouw vakkundig kan plaatsen? 040 Aannemer heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Wij denken met u mee en realiseren uw aanbouw snel, professioneel en zonder zorgen. Neem gerust contact met ons op.

Aanbouw aan huis: de voordelen

Een grotere keuken, een thuiskantoor of gewoon een extra zitgedeelte: met een aanbouw aan huis zijn de mogelijkheden eindeloos. Naast dat u meer leefruimte creëert, profiteert u met een aanbouw van veel voordelen.

We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Meer licht in huis: denk aan een aanbouw met glazen pui of lichtkoepel
  • Uw huis krijgt een unieke uitstraling
  • Betere verbinding met de tuin
  • Meerwaarde bij een eventuele verkoop: een huis met veel leefruimte is aantrekkelijk
  • De noodzaak om te verhuizen verdwijnt of wordt kleiner

Soorten aanbouw

Wie een aanbouw aan huis wil laten plaatsen, heeft de keuze uit verschillende soorten. U kunt kiezen voor een houten aanbouw of een traditioneel gemetselde aanbouw.

Hieronder lichten we deze drie aanbouwmogelijkheden verder toe.

Houten aanbouw

Wat we tegenwoordig steeds meer zien, is de houten aanbouw aan huis. Niet gek, want het gebruik van natuurlijke materialen past helemaal in deze tijd. Het hout zorgt voor een warme, karakteristieke uitstraling. Bovendien is hout een stuk lichter dan steen, waardoor de aanbouw snel en gemakkelijk te plaatsen is.

Traditioneel gemetselde aanbouw

U kunt ook kiezen voor een wat meer traditionele aanbouw. Wij plaatsen vrijwel iedere dag gemetselde aanbouwen, geheel op maat en naar wens. Het grote voordeel van deze soort aanbouw, is dat het perfect aansluit op uw woning. Het is echt een verlengde van uw huis.

Kijk voor voorbeelden van een aanbouw op ons blog.

Waar wordt een aanbouw geplaatst?

Bij een aanbouw denkt u waarschijnlijk aan een extra ruimte aan de achterkant van het huis. Dat is ook de plaats waar het meest wordt aangebouwd.

Een aanbouw kan echter ook aan de voorkant van uw woning worden geplaatst. Denk maar aan een erker. Ideaal wanneer u net dat beetje extra leefruimte nodig heeft.

Ook aan de zijkant van uw woning is er de mogelijkheid voor een aanbouw. Wanneer een garage een verbindingsdeur vanuit de woning heeft, spreken we namelijk ook van een aanbouw.

Kosten aanbouw huis

Wat kost een aanbouw aan een huis nou eigenlijk? De kosten zijn afhankelijk van de soort aanbouw, de grootte van de aanbouw, de plaats waar de aanbouw moet komen en de funderingsbehoefte.

Hieronder vindt u de gemiddelde prijzen per soort aanbouw:

 

Houten aanbouw

Tussen € 30.000,- en € 50.000,-

Gemetselde aanbouw

Tussen € 35.000,- en € 65.000,-


Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op, geheel afgestemd op uw wensen en afmetingen.

Aanbouw door 040 Aannemer

Een aanbouw aan huis plaatsen is een flinke klus die gemiddeld 2 tot 4 weken duurt. Daar wilt u natuurlijk zo goed mogelijk op voorbereid zijn. 040 Aannemer heeft alle kennis en ervaring in huis om u te helpen.

We brengen uw wensen in kaart, adviseren u over de juiste aanpak en gaan voor u aan de slag. Van de levering van de materialen tot aan de uiteindelijke realisatie, we nemen u alles uit handen. Vakkundig, efficiënt en met slechts één aanspreekpunt. Zelfs voor het onderhoud van uw aanbouw kunt u bij ons terecht.

Meer weten?

Wilt u ook een aanbouw aan huis of wilt u meer weten over onze diensten met betrekking tot het verbouwen van uw woning? Neem gerust contact met ons op.

We zijn telefonisch te bereiken op 040-2051882. U kunt ons ook een mailtje sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We kijken uit naar een nadere kennismaking!

Aanbouw vergunningsvrij?

Tot slot nog even dit: houd er rekening mee dat een aanbouw niet altijd zonder vergunning gebouwd mag worden. Bij grote aanbouwen moet u eerst toestemming vragen bij de gemeente.

Wilt u vergunningsvrij aanbouwen, dan mag uw aanbouw maximaal 4 meter diep en maximaal 5 meter hoog zijn. Sommige gemeentes hanteren andere regels. Het is daarom raadzaam om altijd vooraf bij uw gemeente navraag te doen.

  • verbouwing 1
  • nieuwbouw 1
  • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.