Een aanbouw van plan aan je huis?

Ben je al even van plan om eindelijk die aanbouw aan je huis te laten bouwen? Zodat je bijvoorbeeld een kantoor aan je huis kan toevoegen om thuis te werken. Of misschien wil je wel een eigen bedrijf starten vanuit je eigen woning? Aanbouw van je woning kan ook juist voor de kinderen zijn, zodat je wat extra speelruimte in huis creëert. Wat de reden ook is, voor een huis aanbouw ben je bij 040 Aannemer aan het juiste adres.

Aanbouw of uitbouw van je huis?

Om wat extra ruimte te creëren heb je twee opties, aanbouwen of uitbouwen. Het verschil is klein, maar het is er wel. Bij een aanbouw van je huis wordt er echt een constructie aan je huis toegevoegd, denk hierbij aan een garage, een serre of een carport. Er wordt echt iets nieuws gebouwd tegen je huis aan. Een uitbouw woning is het vergroten van een al bestaande ruimte. Bijvoorbeeld het uitbreiden van je keuken of woonkamer. Je gaat je woning dan uitbreiden, ofwel uitbouwen.

Van intakegesprek tot aanbouw plaatsen

Het is niet niks om een aanbouw of uitbouw te laten plaatsen. Ten eerste is het een flinke investering, maar daarnaast kost het ook nog veel tijd en moeite. Een aannemer kan er voor zorgen dat alles soepel verloopt en dat je jezelf er niet te druk om moet maken. Dat doet de aannemer voor je. Wij begeleiden je graag in het gehele proces, vanaf het bedenken van de aanbouw of uitbouw, tot aan het moment dat alles er staat.

Wil je zelf gaan beginnen met een uitbouw of aanbouw, maar weet je niet waar je moet starten of wat het moet gaan kosten? Neem dan contact met ons op, of vul het offerteformulier in voor een prijsindicatie. 

Aanbouw huis door 040 Aannemer

Wilt u een aanbouw aan uw huis en vind u het belangrijk dat u hierbij goed geadviseerd wordt, dan bent u bij 040 Aannemer op het juiste adres. Wij helpen u graag verder met het realiseren van de aanbouw aan uw huis zoals u deze graag ziet. Wilt u een aanbouw aan uw huis plaatsen in Eindhoven of omstreken? Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder!

Vraag via het onderstaande formulier een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 040-2051882 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • verbouwing 1
 • nieuwbouw 1
 • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.