Nieuwe toiletgroepen plaatsen in Eindhoven

040 Aannemer heeft voor het bedrijf Maas International BV een hoop toiletgroepen vervangen.

In totaal 3 urinoirs en 15 toiletten. Lees hieronder meer over dit project!

Lees verder

De 040 Groep werkt niet alleen voor particulieren, ook voor bedrijven worden we vaak ingeschakeld om werkzaamheden te verrichten. Het nieuwe sanitair is geleverd en geplaatst door 040 Groep uit Eindhoven. Samen met Maas International BV en 040 Groep is er een keuze gemaakt in het sanitair en zijn ook de keuzes in het tegelwerk gemaakt.

Alle staande toiletten zijn vervangen door hangtoiletten. 040 Loodgieter is daarna gestart met het plaatsen van de inbouwreservoirs. Vervolgens zijn de tegelzetters van 040 Tegelzetter uit Eindhoven gestart met het tegelen van de toiletgroepen. Er is gekozen om de Tegels tegel over tegel te verwerken. Dit heeft aanzienlijk in de tijd gescheeld zodat de toiletgroepen snel weer in bedrijf zijn genomen. Daarna zijn de mannen van 040 Loodgieter en 040 Badkamers uit Eindhoven gestart met het monteren van al het nieuwe sanitair, zoals een nieuw toilet. Vervolgens zijn de wastafels vervangen door nieuwe wastafels, waaronder op maat gemaakte kasten. Deze zijn aan de onderzijde gemonteerd.

040 Schilder uit Eindhoven heeft daarna het pand voorzien van een nieuwe verf laag.

040 Aannemer uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Aannemer uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Aannemer uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. Het maakt niet uit of u een aanbouw in Eindhoven wilt realiseren of u uw gehele woning wilt  laten renoveren. Wij staan voor u klaar!

040 Aannemer is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven.

Naast 040 Aannemer bestaan ook

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  9,4
  040 Groep

  Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  Offertegesprek 040 Aannemer

  U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×