040Aannemer vloerverwarming 1

Voor een klant op de Sondervick in Veldhoven, is 040 Aannemer uit Eindhoven in samenwerking met 040 loodgieter volop bezig met het aanleggen van vloerverwarming, om vervolgens de vloer te voorzien van een cementdekvloer.

Vloerverwarming wordt steeds populairder in Nederland. Steeds vaker wordt er voor vloerverwarming als hoofdverwarming gekozen omdat het huis dan gelijkmatig wordt verwarmd. Dit type verwarming werkt efficiënter dan een normale verwarming met cv-ketel installatie. Hierdoor bespaar je niet alleen op je energierekening, je bent ook nog eens milieubewust bezig omdat je minder gas verbruikt. Vloerverwarming is een soort van verwarming dat onder de vloer wordt ingebouwd. Op deze manier wordt je huis verwarmd waardoor je ook in de winter met blote voeten in je huis kunt rondlopen.

040Aannemer vloerverwarming 2

Voordelen vloerverwarming
Aangename temperatuur door gelijkmatige verdeling van warmte

Laag energieverbruik
Waardeverhoging van het huis
Geen radiatoren nodig, indien de vloerverwarming als hoofdverwarming gekozen wordt

Na het aanbrengen van de vloerverwarming is 040 Aannemer bezig met het maken van de cementdekvloer.

040Aannemer vloerverwarming 3

Cementdekvloer voor een strakke afwerking
Een cementdekvloer wordt aangebracht om een bestaande vloer glad te maken. Hierdoor wordt de bestaande vloer egaal en is deze gebruiksklaar voor een eventuele vloerafwerking. Maar ook het wegwerken van leidingen of vloerverwarming kunnen een reden zijn voor het maken van een cement dekvloer.

Een cementdekvloer aanleggen moet goed gebeuren, want het is een vak apart. Bij 040 Aannemer uit Eindhoven bent u aan het juiste adres voor uw cement dekvloer. 040 Aannemer maakt uw vloer door middel van een silo-systeem en een vol geautomatiseerde pomp. Hierdoor garanderen we continue de kwaliteit van de specie en een perfecte afwerking van uw cementdekvloer.

040 Aannemer uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Aannemer uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Aannemer uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Aannemer is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Aannemer bestaat ook  040 Dakdekker 040 Stucadoor  040 Loodgieter 040 Tegelzetter 040 klusbedrijf

040 groep Voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

 

  • verbouwing 1
  • nieuwbouw 1
  • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.