Een eigen huis, dit is misschien wel de belangrijkste en meest ingrijpende aankoop die u doet in uw leven. Het gevoel bij een nieuwe huis moet goed zijn en de huis moet aansluiten bij de plannen die u heeft voor de toekomst. Maar hoe vind u een huis dan aan al uw wensen voldoet? De oplossing is erg simpel, u kunt namelijk gewoon zelf uw huis bouwen.

Huis bouwen zonder zorgen

Het klinkt natuurlijk erg gemakkelijk om een huis te bouwen, maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Wanneer u uw droomhuis gaat bouwen, heeft u een goede en een betrouwbare aannemer nodig. Wij van 040 Aannemer gaan hierbij graag met u aan de slag! Wij bieden een totaalpakket van diensten aan. Zo gaan we in gesprek met u bij het ontwerpen van uw droomhuis, en blijven we bij uw huis betrokken tot de oplevering. Klantcontact is bij ons erg belangrijk. We gaan daarom ook graag met u in gesprek om samen met u uw droomhuis te realiseren.

Huis bouwen door 040 Aannemer

Wilt u een huis bouwen in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven. Dan bent u bij 040 Aannemer helemaal op de juiste plek. Wanneer u met ons samenwerkt kunt u met een gerust hart starten aan de bouw van uw huis. Wij gaan ervoor zorgen dat het bouwproces van uw huis soepel zal verlopen. We vinden het belangrijk dat uw huis uiteindelijk voldoet aan al uw wensen en om dit te realiseren houden we nauw contact met u tijdens de bouw van uw huis. We zorgen ervoor dat uw huis voldoet aan de door u bepaalde stijl, comfort en kwaliteit. We geven u advies en we verzorgen de uitvoering.

Huis verbouwen

Maar ook wanneer uw huis wilt verbouwen bent u bij ons op het juiste adres. Met een verbouwing of renovatie van uw huis zorgt u ervoor dat uw huis veranderd in een helemaal nieuwe woonomgeving. Het maken van bijvoorbeeld nieuwe kozijnen, vloeren, plafonds, trappen of wanden zorgen ervoor dat uw huis weer helemaal van deze tijd wordt. Misschien wilt u zelfs meer leefruimte, dit bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van een dakkapel of met dank aan een aanbouw. Allemaal klussen waarbij 040 Aannemer u graag verder helpt!

040 Aannemer

Wilt u uw huis bouwen of verbouwen in de regio Eindhoven en bent u op zoek naar een ervaren aannemer? Stop dan met zoeken want dan bent u bij 040 Aannemer helemaal op het juiste adres. Wilt u meer weten over welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot het bouwen van uw huis of het verbouwen van uw huis? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee. Dit kan telefonisch op 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vraag via het onderstaande formulier direct een offerte aan.

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • verbouwing 1
 • nieuwbouw 1
 • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.