Uw huis blijft langer mooi en waterdicht als u het goed onderhoudt. 040 Aannemer verzorgt het onderhoudswerk aan uw woning graag voor u. Buiten en binnen. Aan de buitenkant gaat het bijvoorbeeld om een dakkapel, boeiboorden, nieuwe dakgoten of schilderwerk. Binnenshuis kunt u denken aan een nieuwe badkamer, stucwerk en het (ver)leggen van leidingen of een nieuw kleurtje op de wanden. Samen met u houden we het huis in goede conditie.

Houtrot en andere schade

Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw huis technisch in goede staat blijft. Mocht er toch sprake zijn van  achterstallig onderhoud of versleten onderdelen, dan lossen we de problemen direct voor u op. Hoe sneller de actie, hoe beperkter de schade. Bij voorkeur laat u uw woning eens per twee jaar inspecteren op houtrot, betonrot en andere beschadigingen. Daarvoor kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. We controleren het huis dan tweejaarlijks op schade.

Wilt u meer weten over de bouw- en aannemerswerkzaamheden van 040 Groep? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 3. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 4. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 5. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • verbouwing 1
 • nieuwbouw 1
 • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2020 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.8/ 5 based on 1 12 ratings.