040 Aannemer heeft de volledige renovatie van een bungalow op de Clinghof in Nuenen verzorgd. 

In 2021 kregen onze klanten de sleutel van hun bungalow in Nuenen, welke geheel gerenoveerd diende te worden. Om van de aangekochte woning hun droom- én levensbestendige woning te maken, werd er besloten direct alles goed aan te laten pakken door 040 Aannemer.

“Binnen een uur hadden we de gehele renovatie besproken en was de offerte rond, hier hou ik van. Na twee weken kregen we de planning toegestuurd, waarin álles tot in detail stond uitgewerkt zodat we exact wisten wie op welk tijdstip zou komen. Wij wisten dus precies waar we aan toe waren en hoelang de verbouwing in beslag zou nemen”.

Volledige woning renovatie Nuenen

Vanaf de eerste dag moest er flink geklust worden voor de renovatie van de bungalow in Nuenen. De verbouwing bestond uit onder andere het strippen van de gehele woning, verleggen leidingwerk, aanbrengen vloerverwarming, aanbrengen nieuwe groepenkast, realiseren nieuwe badkamer- en toilet, plaatsen nieuwe keuken, stucen enzovoorts!

Strippen van gehele woning

In deze bungalow in Nuenen hebben de medewerkers van 040 Aannemer de gehele woning gestript, wat inhoudt dat de woning ‘kaal’ en klaar voor de renovatie is gemaakt. Van convectorputten tot radiatoren en van keuken tot gehele vloer, alles is verwijderd en afgevoerd.

Badkamer en toilet renovatie

Vervolgens zijn in twee separate ruimtes het leidingwerk voor de badkamer en het toilet aangelegd en tevens voorzien van vloerverwarming. De badkamer en het toilet zijn daarna weer opgebouwd tot twee práchtige ruimtes, waarna gestart is met de opbouw van de woonkamer en keuken.

Badkamer renovatie Nuenen

Woonkamer renovatie

Ook in de woonkamer is de vloer voorzien van vloerverwarming. Daarnaast is er een gat in de keuken dichtgezet om een geheel andere ruimte te creëren, een smeervloer aangebracht en nieuwe plafonds geplaatst.

Plaatsing nieuwe keuken

Na het stucen van de gehele woning, is er een hoogglans keuken geplaatst die van alle gemakken is voorzien!

Nieuwe keuken - Nuenen

Nieuwe PVC-vloer

Tevens is er een mooie PVC- vloer geplaatst, welke uiteraard perfect is voor een levensloopbestendige woning. Een houtlook-vloer maar dan zonder de ongemakken van een houten vloer!

“Wij zijn erg tevreden over de vloer, vooral de afwerking maakt dit tot een plaatje.”

PVC vloer - Nuenen

Woning renovatie door 040 Aannemer

Voor 040 Aannemer was dit een hele mooie klus waarbij elk facet van ons vak aan bod is gekomen. Maar nog veel belangrijker heeft dit voor de klant een prachtige bungalow opgeleverd waar zij nog jaren van kunnen genieten!

040 Aannemer uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Aannemer uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Aannemer uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Aannemer is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Veldhoven. Naast 040 Aannemer bestaat ook:

040 groep: Voor elke klus een oplossing.

Uw woning toe aan een renovatie?

Is uw woning toe aan een renovatie en zoekt u een klusbedrijf dat u hierbij kan helpen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 040-2051882

Review

“Ik zou 040 Groep zeker aanbevelen: er is een duidelijke planning en ze houden zich aan de gemaakte afspraken. Gaat er iets mis? Dan wordt het binnen afzienbare tijd opgelost.
Alle personeelsleden zijn uiterst vriendelijk, hulpvaardig en flexibel en er is een goede communicatie via het secretariaat.

Het allerbelangrijkste: ze hebben waargemaakt wat ze hebben beloofd!”

 

  • verbouwing 1
  • nieuwbouw 1
  • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.