Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning uit te breiden door middel van een aanbouw. Wij hebben voor jouw 5 tips opgesteld bij de realisatie van een aanbouw!

Een aanbouw plannen vergt een hoop voorbereiding, zoals het vastzetten van een startdatum, het bepalen van de functie van de aanbouw, het bepalen van de constructieve mogelijkheden én niet te vergeten mogelijke vergunningen!

Omdat 040 Aannemer veelvuldig te maken heeft met het realiseren van aanbouwen, zetten we graag 5 belangrijke tips voor je op een rijtje!

 

Tip 1: Bepaal de functie van de aanbouw!

Wat extra meters bij je woning betrekken klinkt eenvoudig, maar er komt erg veel bij kijken. Vooraf is het enorm van belang te weten welke functie de aanbouw gaat bekleden. Wordt het een kantoor? Een verruiming van de bestaande woonkamer of een leefkeuken? Welke activiteiten gaan er plaatsvinden? Houd hierbij zeker ook rekening met de lichtinval in de aanbouw, dit heeft een behoorlijk effect op de uiteindelijke uitstraling.

Tip 2: Kostenraming!

Bereken vooraf wat je kúnt en wílt uitgeven aan jouw droom- uitbouw! Houd hierbij ook altijd rekening met een post ‘onvoorziene kosten’ omdat deze vaak optreden bij verbouwingen.

Aanbouw_binnenkant.jpg

Tip 3: Vergunningscheck!

De gemeente beslist in de meeste gevallen of er een aanbouw gebouwd mag worden, en het aanvragen hiervan kan tot wel 4 maanden in beslag nemen! Houd er daarom altijd rekening mee dat wanneer je een plan hebt om te gaan aanbouwen, je tijdig een aanvraag indient bij de gemeente.

Aanbouw_Eindhoven.jpg

Tip 4: Beter een goede buur dan een verre vriend!

Uiteraard ben jij degene die bepaald of er een aanbouw geplaatst zal worden, echter is het verstandig om hiervan eventuele buren in te lichten. Je bent het niet verplicht om bespreekbaar te maken, maar het kan je een hoop ergernissen besparen! Misschien willen de buren ook wel een aanbouw, 2 voor de prijs van 1 ;).

Tip 5: Schakel 040 Aannemer in en laat een offerte opstellen.

Wanneer je gaat verbouwen, wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Je kunt daarom geheel vrijblijvend contact met 040Aannemer opnemen voor het laten opstellen van een offerte.

Één van onze projectleiders zal bij je langskomen om te bespreken wat de wensen, behoeften en mogelijkheden zijn om zodoende te komen tot een passende offerte.

Benieuwd naar de mogelijkheden van 040Aannemer? Neem dan telefonisch contact op via 040-2051882 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • verbouwing 1
  • nieuwbouw 1
  • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.