040Aannemer Nuenen 1
Afgelopen weken kon u al lezen over deze door 040 aannemer gebouwde uitbouw in Nuenen. Wij zijn nu zover dat de ruwbouw opgeleverd kan worden.

De aanbouw gaat nu worden afgewerkt aan de binnenzijde.

De werkzaamheden voor de afbouw zullen onder andere bestaan uit :

  • Electra aanleg verlichting en wcd uitbouw
  • Aanleg electra tbv nieuwe keuken in uitbouw
  • Aanleg leidingwerk water/riolering tbv nieuwe keuken in uitbouw
  • Plafond uittimmeren en voorzien van stucplaten
  • Wanden en plafond stuken

040Aannemer Nuenen 3
Onze elektricien Steven heeft de gehele aanbouw voorzien van nieuwe stroompunten en lichtpunten. In overleg met de klant wordt gekeken waar ze graag de nieuwe stopcontacten hebben zitten, ook de plaats van de nieuwe te plaatsen spots wordt nauwkeurig samen met de klant bepaald. Steven verzorgt voor ons alle electra sinds hij vanaf 1 januari samen met vader Fritz ons team is komen versterken. Alle werkzaamheden die 040 elektricien uitvoert worden hoofdzakelijk door Steven en zijn Hulpmonteur Mike uitgevoerd.

Naast de aanbouw wordt de woning voorzien van een nieuwe keuken, Steven en Mike leggen alle electrapunten aan voor de nieuwe keuken. Dit gebeurt aan de hand van de installatietekening van de keukenleverancier. Ditzelfde geld voor de waterleidingen en afvoer welke door Juan en Jurre vakkundig worden geplaatst zodat bij het plaatsen van de keuken alles snel en goed verloopt.

Nu alle leidingen op de juiste plek liggen, en Sam het plafond vervaardigd heeft kan onze een van onze vaste stukadoors Tom aan de gang met het stucen van de begane grond.

040Aannemer Nuenen 2
Zorgeloos verbouwen?

Bent u van plan uw woning te verbouwen, een aanbouw te plaatsen, een nieuwe keuken, badkamer, toilet, opnieuw stucen etc?

Wilt u zorgeloos te werk gaan met een aannemer welke u elke zorg uit handen neemt voor een marktconforme prijs , kijk dan snel eens op www.040aannemer.nl of bel met ons kantoor op 040-2051882 voor de mogelijkheden.

Eindhoven 26/03/2019 door Nick Dekkers

  • verbouwing 1
  • nieuwbouw 1
  • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.