Uitbouw Nuenen 1

Voor de familie Maters uit Nuenen maakte wij deze uitbouw aan de woning voor meer woonruimte  op de begane grond.

De opdracht van Rutger en Nienke bestaat uit onder andere, het uitbouwen van de achterzijde van de woning, het plaatsen van tuindeuren een mooie handgemaakte lichtstraat. Naast de uitbouw word er een nieuwe keuken geplaatst waarvoor we de installatie zullen verplaatsen, en de gehele begane grond voorzien van glad pleisterwerk.

Om deze aanbouw snel en vakkundig te kunnen plaatsen maken we gebruik van ons netwerk in de mix met ons eigen personeel. Voor de ruwbouw hebben we Pieter Donders ingeschakeld, eigenaar van het bedrijf  “de aanbouwspecialist“. Pieter zorgt dat de ruwbouw in overleg met de klant geheel naar wens, en volgens de laatste normen wordt geplaatst. De wens van de klant was ook om openslaande deuren naar de tuin te voorzien, hiervoor maken we gebruik van A-kwaliteit hardhouten kozijnen met HR++ beglazing. Op de foto’s ie je al goed hoe de uitbouw vorm krijgt, en het woongenot van de familie Maters zal vergroten na oplevering.

Uitbouw Nuenen 3A

Als Pieter klaar is met de ruwbouw zullen de specialisten van 040 Aannemer de klus gaan afwerken, het binnen timmerwerk, electra werk, loodgieterswerk en stukwerk zal direct na oplevering ruwbouw worden uitgevoerd om de totale bouwperiode zo kort mogelijk te houden.

Uitbouw Nuenen 5

De mix van eigen personeel met de juiste onderaannemers

Als goede aannemer voor de dag te komen is een eigen gezond vakkundig personeelsbestand wat ons betreft prioriteit. Ons eigen personeelsbestand bestaat onder andere uit loodgieters, elektriciens en timmermannen. Om in de huidige drukke tijd alle klanten te blijven helpen hebben wij een eigen personeelsbestand van circa 10 medewerkers, aangevuld met vaklieden uit ons ijzersterke netwerk in de regio Eindhoven. Pieter Donders “de aanbouwspecialist" is hier ook onderdeel van. Wij werken graag samen met Pieter en Lizzy en zijn blij dat zijn ons netwerk afgelopen jaar versterkt hebben zodat wij onze klanten nog beter en sneller kunnen helpen.

040 Aannemer is onderdeel van 040 Groep BV uit veldhoven. Kijk gerust eens op een van onze vele websites via de startsite www.040groep.nl 

Eindhoven 12/03/2019 door Nick Dekkers

  • verbouwing 1
  • nieuwbouw 1
  • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.