Achtergevel Eindhoven

Voor deze klant uit Eindhoven renoveerden wij de achtergevel op de begane grond. De wens van de klant was meer licht en een vrij doorgang vanuit de woonkamer. 

We hebben de complete achtergevel gesloopt. Doordat er al een betonbalk aanwezig was, was het niet nodig om nog extra staal te plaatsen en konden we op een vrij eenvoudige manier werken.

Via onze leverancier van kozijnen Bouwman BV uit Eindhoven leverden wij 2 stuks nieuwe kozijnen. 1 stuks deurkozijn met bovenlicht, en een dubbeldeur ( tuindeuren ) kozijn met zijlichten. De nieuwe kozijnen worden standaard voorzien van het nieuwste hang en sluitwerk met driepuntsluitingen. Naast het hang en sluitwerk worden kozijn voorzien van HR++ glas om de woning nog energiezuiniger te maken. De kozijnen worden dubbel gegrond gespoten in de gewenste grondlaag aangeleverd zodat de schilder het houtwerk eenvoudig kan aflakken.

Na het sloopwerk zijn de nieuwe kozijnen geplaatst, hierna is gestart met het metselwerk en voegwerk. Aan de binnenzijde is alles netjes gestuced. Door de tuindeuren kan de gevel nu in de zomer lekker geopend worden waardoor een vrije doorgang naar de nieuw bestrate tuin ontstaat. 

Naast deze achtergevel kreeg 040 aannemer van onze opdrachtgever uit Eindhoven de opdracht de gehele woning te renoveren, de badkamer werd vervangen, zowel als de keuken, al het stucwerk en de gehele tuin werd overnieuw bestraat. Na oplevering hebben wij een 100% tevreden klant zijn sleutels terug gegeven.

Renovatie is ons vak:

040 Aannemer uit Veldhoven is een allround aannemer gespecialiseerd in renovatie. Voor onze klanten in de regio Eindhoven zijn wij onder andere inzetbaar voor onderstaande klussen:

  • Aanbouwen
  • Dakkapellen
  • Badkamers en toiletten
  • Keukens
  • Isoleren 
  • Dakwerken
  • Metselwerken

Naast bovenstaande zaken kunnen wij met ons eigen personeelsbestand en uitgebreide netwerk bijna alles voor u maken betreft renovatie. Zoekt U naar een aannemer welke u compleet ontzorgt neem dan contact met ons op via de website of bel naar 040-2051882.

Eindhoven 12/03/2019 door Nick Dekkers

  • verbouwing 1
  • nieuwbouw 1
  • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.