040aannemer handel

Ten behoeve van een praktijkruimte is 040 aannemer begonnen met de sloop van de vloer in een oude schuur. 040 aannemer uit Eindhoven is gevraagd deze schuur geschikt te maken om te gebruiken als praktijk ruimte.

Dit komt neer op het aanleggen van een rioleringsplan, een nieuwe elektraplan, het isoleren en storten van de vloer en deze te voorzien van vloerverwarming. De vloerverwarming zal worden aangesloten op een warmtepomp. Inmiddels is er begonnen met het slopen van de oude betonvloer.

040aannemer handel 2

De nieuwe vloer wordt een geïsoleerde betonvloer. Momenteel zijn we druk bezig met het isoleren van de vloer en n samenwerking met 040 loodgieter zal de vloer voorzien van vloerverwarming, om vervolgens de vloer te voorzien van een cementdekvloer.

Vloerverwarming wordt steeds populairder in Nederland. Steeds vaker wordt er voor vloerverwarming als hoofdverwarming gekozen omdat het huis dan gelijkmatig wordt verwarmd. Dit type verwarming werkt efficiënter dan een normale verwarming met cv-ketel installatie. Maar ook in combinatie met een warmtepomp is vloerverwarming een ideale oplossing.

Voor de laatste optie, de warmtepomp is hier gekozen. 040 Warmtepomp uit Eindhoven gaat de praktijkruimte voorzien van een warmtepomp installatie. 040 Warmtepomp gaat de volledige installatie van de warmtepomp doen. Tevens heeft 040 Warmtepomp uit Eindhoven de klant voorzien van het juiste advies omtrent de mogelijkheden en aanschaf van de juiste warmtepomp. Wilt u weten wat de mogelijkheden van een warmtepomp voor uw woning zijn, 040 Warmtepomp uit Eindhoven kan u voorzien van vakkundig advies.

040Aannemer Handel 3

Verder zal 040 aannemer uit Eindhoven de praktijkruimte voorzien van een geheel nieuw rioleringsplan, een belangrijk onderdeel om later niet voor verrassingen te komen staan.

040 Elektricien uit Eindhoven zal de nieuwe praktijkruimte voorzien van een geheel nieuw elektroplan. Het aanbrengen van nieuwe leidingen, de juiste hoeveelheid stopcontacten en schakelaars en een aanpassing in de meterkast aangepast aan de huidige normen waaraan dit moet voldoen.

040 Aannemer uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Aannemer uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Aannemer uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Aannemer is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Aannemer bestaat ook  040 Dakdekker 040 Stucadoor  040 Loodgieter 040 Tegelzetter 040 klusbedrijf

040 groep Voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

  • verbouwing 1
  • nieuwbouw 1
  • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.