Vloer eruit

Voor een klant in Veldhoven is 040 aannemer uit Eindhoven volop bezig. 040 aannemer is hier momenteel het volledige huis verbouwen. Cas en Jurre van 040 aannemer zijn deze week gestart met het verwijderen van de houten vloer. Wanneer deze houten vloer is verwijderd zal 040 aannemer de volledige vloer gaan isoleren om vervolgens hier een nieuwe betonvloer te storten. 040 aannemer zal de vloer vervolgen voorzien van vloerverwarming. 

Verder staan er nog een hoop klussen te gebeuren. 040 aannemer gaat hier nog een meterkast plaatsen, een deel van de kozijnen moet worden vervangen en voorzien van HR++ glas. Verder zal de hele woning worden voorzien van nieuw stucwerk op de boven en onderverdieping. Verder zal 040 aannemer het hele huis aangesloten op een warmtepomp. 040 aannemer heeft al veel ervaring in het plaatsen van deze warmtepompen. 

Warmtepompen zijn toestellen die op een milieuvriendelijke manier voor verwarming en warm water zorgen. Een warmtepomp maakt voor het grootste deel gebruik van ‘gratis’ hernieuwbare energie uit de omgeving, ze zijn een duurzaam energiebesparend alternatief voor de gas gestookte cv-ketel . Om deze reden geeft de overheid momenteel dan ook subsidie op het kopen van een warmtepomp en daarnaast heeft ze de belasting op elektriciteit verlaagd.  De overheid stimuleert op deze wijze de toepassing van dit toestel in uw woning. Een warmtepomp is in Nederland, t.o.v. aardgas,  rendabel bij lage temperatuur afgifte systemen zoals vloerverwarming, LT (Laag Temperatuur) convectoren en LT-radiatoren.

De hoeveelheid energie die de warmtepomp gebruikt is laag in vergelijking met de opbrengst. 65 % tot 80 % van de door de warmtepomp geleverde energie wordt 'gratis' gewonnen uit de omgeving. Hierdoor verbruikt een warmtepompinstallatie minder energie dan een klassiek verwarmingssysteem. Ook de CO2-uitstoot bij verwarming door middel van een warmtepomp is beduidend lager dan bijvoorbeeld bij de cv-ketel.

040 Aannemer uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Aannemer uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Aannemer uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Aannemer is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Aannemer bestaat ook  040 Dakdekker 040 Stucadoor  040 Loodgieter 040 Tegelzetter 040 klusbedrijf

040 groep Voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

  • verbouwing 1
  • nieuwbouw 1
  • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2021 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.